Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

Dawe.86 

všechny recenze uživatele

Pohodovy a sympaticky film nabyty dobrymi,ale uz ohranymi pisnemi,ktere ovsem v novem kabatě zní velice chytlavě což je nejvetsi prednost vokalnich cover verzi ktere chytaji ve filmu druhy dech a krasne se poslouchaji! Anna Kendrick a spol ukazuji že jim to ooravdu Ladí! ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Kdo by rekl, ze mi zaverecne vystoupeni srazi hodnoceni ze ctyr na tri? Ale bez spoileru - typicke stereotypy mladych storek versus dokonale podvratne forky, takovy mix me nuti minimalne parkrat zatleskat do rytmu. Filmy nasakle nakazlivym optimismem se netoci kazdy den, a uz jen proto doporucuji Pitch Perfect kazdemu, kdo se citi mizerne a nebyl narozen pred druhou svetovou. ()

Staple 

všechny recenze uživatele

Svěží, krásný, nechutný, vtipný a překvapující. V prvních minutách máte pocit, že koukáte na další díl upírů nebo něco podobného, pak ovšem do hry vstupují vtipné absurdní dialogy u kterých sem se minimálně uchychtnul, postavy které potkáváte v každém filmu o střední, ale díky celkové náladě filmu vám to nebude připadat stereotypní, ale vtipné. Můžete namítat, že je to přímočaré, neoriginální a bezduché a budete mít pravdu, ale občas to chce odejít od Birdmanů, Drivů, Taxikářů a prostě se s vypnutým mozkem dvě hodiny bavit. ()

Misterioso 

všechny recenze uživatele

Kdyby měl tenhle film v sobě alespoň kousíček ze Snídaňového klubu, na který se snaží neustále odkazovat, byl by o trilion procent snesitelnější. Takhle můžu jen konstatovat, že pokud mě někdo někdy bude chtít mučit, může mi ještě jednou pustit tenhle skvost, protože v náručí tohohle filmu by mne čekala pomalá a ukrutně bolestivá smrt. Myslím, že se bez zhlédnutí druhého dílu a dalších potenciálních pokračování obejdu... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Objektivně - další komedie pro náctileté, která ale nedosáhne takových úspěchů jako Muzikál ze střední. Někdy to bylo dooost střelené a ta hlavní blonďatá "letuška" mi nehorázně lezla na nervy. Což myslím jako pochvalu, protože opravdu hrála protivnou, na tradicích až moc lpící perfekcionistku. Subjektivně - bavilo mě to. Líbila se mi hudba, popík mi neva a navíc moje oblíbená herečka Anna Kendrick v hlavní roli, tzn. že si nemůžu stěžovat. Ani ostatní herecký výběr nebyl vůbec špatný. Nejlepší moment stejně bylo vystoupení Anny se songem Cups, aneb v jednoduchosti je krása. ()

Birter 

všechny recenze uživatele

Školní klišé ''muzikály'' tu byly, jsou a budou, a tenhle sice není zdaleka nejlepší, kvůli filmštině, klišé příběhu, scénám, konci atd., ale Rebel Wilson to určitě silně zaštiťuje. Nejvíce jsem se pobavil u scénky kde se hlavní hrdinka vysmívá filmům, že jsou předvídatelné. Zdaleka tedy asi kouká hlavně na ty, která jsou jako ten její. ()

Mickaela 

všechny recenze uživatele

Hudební film založený na soutěžení acapella sborů, který mě velmi mile překvapil. Zařadila bych ho do kategorie oddychových filmů u kterých nemusíte nějak hlouběji uvažovat o poselství a jen se můžete zaposlouchat do harmonických tonů písní. Celý snímek je navíc provázen humornými situacemi, které jsou unikátní i díky skvělému výkonu herců. Hodnotím ho velmi pozitivně a chystám se na další díly. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

tixi 

všechny recenze uživatele

Ja som sa neskutočné bavil.Dobrá hudba,sexi herečky a chvíľami aj veľmi vtipné no čo si človek môže viac priať80%. ()

opiumka 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná a hezky udělaná komedie o outsiderce, která se vyhoupne do světel reflektorů. Není to až takové klišé. Vlastně je to docela milá komedie. Samozřejmě romantická, kde bychom bez romance ve filmu byli. Hudba je zajímavě zpracovaná, herecké výkony lepší. Všichni aktéři mají famózní hlasy a nejsou ani úplná polena, co se pohybu týče. Takže za mě velice povedený muzikální film, který si ve své kategorii zaslouží hodnocení 4*. ()

Olafa 

všechny recenze uživatele

Děj to možná nemá, ale je to sakra vtipné a soundtrack výborný! Spousta postav, jejichž potenciál nebyl ani zdaleka využit a přitom, kolik jich bylo, to vlastně snad ani v jednom filmu nešlo. A ono to fakt mělo skoro dvě hodiny?! ()

Deamoon 

všechny recenze uživatele

po druhém zkouknutí musim dát pět ... opravdu pohodová komedie kde se navíc né špatně zpívá a člověk se i kolikrát zasměje. Než sem na to šel do kina čekal jsem to mnohem horší ale po deseti minutách sem poznal že to tak není. Všem vřele doporučuju spíše jako oddychovku :-) ()

Swallowdale 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jak tu někdo trefně poznamenal, je to jen High school musical převlečený do vysokoškolského kabátu, ale ten převlek se povedl, děj ucházející, choreografie, písně a odkaz na Breakfast Club potěšily.. Že se hlavní hrdinka v půlce rozčiluje, jak nesnáší předvídatelné filmy, považuju za slušnej fór... jenom těch zvratků tedy mohlo být méně, a i "humor" podávaný asijskou studentkou, je myslím hluboce pod úrovní tohoto filmu.... ()

DEADek 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se tahkle v neděli dopoledne podívat na pěkný bábovky a hle, překvapilo mne to, celkem jsem se i pobavil.. ()

ZekiZeki 

všechny recenze uživatele

Hollywoode, jdi už s tou rasovou, genderovou, náboženskou, věkovou, váhovou a sexuálně-orientační korektností do prdele! Každý druhý film je jak přes kopírák. ()

Bogeyman 

všechny recenze uživatele

Konečne jeden z hudobných filmov ktorý ma nadchol. Čakal som že tam budú spievať, ale nečakal som že to bude vtipné a dokonca tak inteligentne vtipné. Aktéri si ma získali od začiatku až do konca. Film som pozeral na notebooku cestou vlakom a tak som sa do neho zapozeral, že som prestal sledovať stanice a skoro som zabudol vystúpiť. To naznačuje že je to ozaj dobrý film. Dávam mu 4 hviezdičky... :) ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Ano je to variace na kdeco ale ono to celkem pobavilo. Člověk tomu odpustí klišoidnost i předvídatelnost, protože místy ten film má celkem dobrý grády a hlavně přípoměl mi Snídaňový klub, který musím pohledat a zase se na něj kouknout. ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama