Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

Marakoss 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí musím říct, že jediný důvod proč se na to dívat je... "1 girl, 1 cup"... If you know, what I mean. ()

stanyko odpad!

všechny recenze uživatele

Na zaciatku bol jeden vtipek s roztrhntymi gatami a holou ritou. Potom nasledovalo 40 minút trapnej nudy doplnenej spevom, potom zas nepodareny vtip a znova hovno navonane pop pesnickami. Ten film je trapna katastrofa... Nikdy viac. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Já prostě miluju filmy s vtipnými dialogy a muzikálovým dějem a úplně nejvíc miluju Rebel Wilson. Ta holka mě prostě baví, ať už hraje kdekoliv a cokoliv s ní prostě stojí za to!! Jediné co moc nechápu je "dnešní móda s Annou Kendrick". Tahle herečka byla už mnohokrát označována jako SEXBOMBA, což prostě nechápu. Mně se ta herečka tak moc nelíbí, že mi ani nesedí do tohoto filmu. Nejsem její fanoušek, nelíbí se mi jak hraje a nelíbí se mi vzhledově. Myslím, že v samotném filmu se objevilo mnohem víc lepších hereček, které by pro hlavní roli vraždily a kterým by sedla víc. Každopádně filmek super a celkem fajn jsou i další díly. ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje klasika a nikdo mi ji nevezme! Je to možná hloupý a trapný,ale ten fckng riff-off a celkově acapella písničky jsou pro mě prostě legendární. Husina téměř u každýho vystoupení. Je to trapný? Možná. Ale je mi to sakra fuk. ()

myshade 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, čekala jsem nějakou ulítlou pubertální blbost, ale náhodou....jednoduchý příběh, dobrá hudba a skvěle vybrané obsazení, pár dobrých vtípků, bavilo mě to. Fajn oddechovka. ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

Ale jó, jako komedie docela dobrý. Tlustá Amy mi bavilav každé scéně... líbí se mi i a capela sktualnich hitů... oddechovka ()

Declen 

všechny recenze uživatele

Dobře, všichni víme, že tomu střelim pětku jen kvůli Aničce. Ale mě to fakt bavilo. Minimálně po první scéně plný sukniček, vysokých podpatků a SPOILER blití SPOILER jsem věděl, že to nebude zlý, jak mi tu většina lidí chtěla svým hodnocením naznačit. Ano, ano je to šablona jak prase, ale i zatvrzelý filmový labužník občas potřebuje pytlíček s instantním happyendovým štěstím. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Teen sračka pro milovníky acapela. Moderní prvky včetně hip-hopu a elektronických sračkozvuků tento film jen podrážejí ještě do hlubšího dna. Odpornější to být nemohlo. Nicméně Anna Kendrick je v tomto filmu obzvláště rozkošná. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, uvřískaný, přeumělkovaný pokus o lacinou zábavu. Neváhal bych to označit za céčkový film, který inteligentní lidské bytosti určitě nebudou vyhledávat. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Hezka hudebni jednohubka. Pekny cisla, me se libily i ty udajne "nudny". Fajn obsazeni. Jen nektery "vtipny" momenty, jako napriklad zvraceni, me rozhodne nerozesmaly. A to jsem milovnikem Scary movie apod. Sem se to proste nehodilo. Jinak moc fajn. 26/12/2022 72% ()

Phoenixcq 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude děsná trapárna, že to nedokoukám a bude to odpad, ale byl jsem celkem mile překvapen, že to bylo plné docela nenuceného humoru, občas teda dost střeleného. Přestože většina hudební produkce ve filmu není můj šálek čaje musím uznat, že ty aranžmá ve filmu byly opravdu špičkově udělané a je za tím i kus práce. Každopádně Simply Minds potěšili!!! Čtvrtou hvězdu přidávám za Alexis Knapp. ()

triperka 

všechny recenze uživatele

no, tak na to, že hlavní představitelka se nedívá na filmy kvůli tomu, že mají předvídatelné konce, tak tohle mělo konec až nechutně jasný. ale zábava v průběhu a dobré songy. oddechovka na nedělní odpoledne. chlapa na to nenuťte koukat. ()

ArchAngel_ 

všechny recenze uživatele

Seriál Glee neznám, takže můžu hodnotit jen tenhle film, který je mu prý podobný. Anna Kendrick je skvělá jako vždy - dobře se na ní dívá (konečně zase taky jednou inteligentně vypadající mladá a slušná herečka) :), Brittany Snow je správně ulítlá jako vždy :) ... na zpívání sice moc nejsem, ale film má děj, vtip, spád a pobaví. Největší slabinou je bohužel poněkud odfláknuté finále - škoda. Jinak je to příjemná podívaná, nic pro supernáročného diváka ale ani si na to nehraje. Rozhodně stojí za shlédnutí., když chcete něco odpočinkového - 70/100. ()

Dr.Kepler 

všechny recenze uživatele

popravdě od tohohle filmu jsem nic moc neočekával... jelikož mě to nepřišlo v ničem nové... při shlédnutí jsem, ale musel trochu změnit názor... je to sice předvídatelné a všichni víme, jak to skončí.. ale přece jen je to v něčem originální nejde zde o tanec ale o zpěv... a popravdě rád jsem si poslechl některé songy v jiném podání než v originále... a musím uznat, že jsem se občas i pěkně zasmál, a podání dívčího Just the way you are spojené s Just a dream to mě film velmi zpříjemnilo.. myslím, že film se povedl proto nemůžu volit jinak než (7/10) ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama