Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

Otakara 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to. Ke Glee to má sice daleko, ale bylo to koukatelný, občas i vtipný. Anna Kendrick působí hrozně přirozeně a zpívá jí to skvěle. Ta blondýna byla dobře iritující a ta zrzka (sorry, jména neznám) byla taky dobrá a skvělá byla i ta černoška a krasavice Stacy. Celkově doporučuju. ()

Hippi 

všechny recenze uživatele

Klasický americký scénář bez hlubšího prokreslení postav. Filmová jednohubka na jeden večer. Některé scény pobaví, ale to je tak vše. Na víc jak 3 hvězdičky to není. ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Míchanice High School Musical, Glee a já nevím, čeho všeho.....budiž. Klišé nad klišé (rebelka, vs. hodná holka, oblíbenci vs. outsiders, tlustí vs. hubení :-).....budiž, kdyby to pořádně fungovalo - pár vtipných gegů s R.Wilson a vybělený úsměv myšího ksichtíku A. Kendrick nestačí... ()

Kessa 

všechny recenze uživatele

Konečně něco, co nevyzařuje absolutní stupiditou už po prvních pěti minutách. Příběh prostinký, ale se sympatickými herci a zajímavým - neškodícím hudebním aranžmá. Nakonec se mi to docela líbilo, jako oddychoka je to skvělé. ()

kika 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka na ktorej sa dá zasmiať. Super pesničky, krásne zaspievané a občas vtipné komentáre. Niečo mezdi 3 a 4 hviezdičkami. ()

libka.s 

všechny recenze uživatele

Film tak na jedno zkouknutí s hezkými hudebními čísly, zvláště těmi na konci. Příjemná hlavní hrdinka. Jen co si opravdu mohli tvůrci odpustit jsou ty blitky a následnou akci kolem nich. Opravdu velice nechutné a hodící se spíše do těch nejhorších a nejnechutnějších rádobykomedií, které nesnáším. Chtěla jsem dát slabé 4 *, takhle jen 3*. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Hodit šavli má být k smíchu? No nevím, já se tedy nesmál ani trochu, spíš jsem si říkal, proč skoro všechny tyhle teenagerské komedie jsou si podobné jak vejce vejci - mají otřesné dialogy, slabý scénář a protagonisty, kteří se tváří, jako by se celá zeměkoule točila zrovna kolem nich. Takže ve výsledku se liší jenom mírou trapnosti - od té naprosté po tu snesitelnou. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné reakce. Na jedné straně krásný holky, pár vtipných situací, mírně netradiční hudební film, na druhé straně americký popík, pro mě neatraktivní hudba... ()

miqaella 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to jak to spívají. Je to fakt pecka když se na to dívám z hudebního hlediska. Jenže jinak mne to moc nenadchlo proto ta jedna hvězda dolu. ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Slúšné a pohodové večerné pozeranie. Príjemné pesničky a dobre naspievané. Nepočul som na tento film príliš veľa pozitívnych ohlasov ale bolo to na moje prekvapenie celkom fajn a videl som aj väčšie hlúposti. ()

Tess17 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde se zpívá, mám ráda. Filmy, kde se tancuje, mám ráda. Filmy, kde je nějaká ta romance, mám taky ráda. A filmy, kde se zpívá, tancuje a mají se tam dva rádi, jo, ty mám taky ráda. Alternativní dívčina, co se ocitla někde, kde nechtěla být, a ke konci zjistí, že je to vlastně to, co hledala, to je ale dost velkej kýč. Nehledě na pošahané scény se zvracením, praštěným tlacháním komentátorů a podivnými tanečními kreacemi Wilsonové, na které už si začínám pomalu zvykat. Celé to dávalo dobrý dojem a je to přesně ten typ filmu, na který se můžu dívat pořád dokola, dokud mě neomrzí a za čas ho zas opráším a zas jede pořád dokola. Některé písničky teď dokonce nemůžu vyhnat z hlavy, až je to děsivé. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších teenagerovských snímků.. Nemohu říct, že bych se nudil a radši hrál pexeso.. Vše bylo na přeskáčku : chvíli zábava - potom mrtvé místo.. Chvíli humor - potom šed´.. Co bych ocenil nejvíc u filmu Ladíme : jsou staré dobré songy i hity dnešních dnů, které jsou prospojovány, smíchány a upraveny, tak jak jste je dosud neslyšeli. ()

tomkat 

všechny recenze uživatele

Plusy: téma, hudební čísla, sympaťáci ve dvou hlavních rolích. Mínusy: pár nechutností a povrchních zjednodušení, které se US "teen-age komediím" pravidelně stávají. Je na vás, co převáží (u mě to první) - ale fanoušci vícehlasů to mají povinně! P.S.: http://www.youtube.com/watch?v=cmSbXsFE3l8 ()

AneeR 

všechny recenze uživatele

Světla,kamera,zapněte mikrofony,LADÍME!!! . Hudební komedie plná hudby a zábavy.V částech trochu přeplácané,ale i tak skvělé.Anna Kendrick byla ve filmu užasná.Stejně tak i ostatní herci ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama