Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působí dojmem "pojďme rychle natočit accapella muzikál pro teenagery, dokud je ještě Glee v televizi = dokud to děcka ještě žerou". Avšak z nějakého zvláštního důvodu to funguje. Romantická část příběhu není přeslazená ani nepůsobí zbytečně natáhnutá, accapella songy nenudí a občas Vás donutí si i zanotovat, electro remixy soundtracku jsou naprosto perfektní, a kdyby nebylo hodně zbytečných (doslova) zvracících pasáží, snad bych Pitch Perfect dala i hvězdiček pět. Jednoznačně nejvyvedenější komedie těchto Vánoc! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z velkého průseru se vyklubal maličký průser. Možná to je tím vínem, ale když si představím, jak Ladíme! mohlo dopadnout a jak dopadlo, docela se raduju. Samozřejmě je tomuhle hudebně-kampus-university-TEENAGE pseudožánru lepší se vyhnout, ale jsou horší věci ve filmotékách, a některá hudební čísla Troublemakerů docela bavila. Jenom to tvůrci nemuseli brát tak vážně a měli přidat pár frků pro necílovou skupinu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava o poněkud nesourodé holčičí kapele, která chce udělat vše pro to, aby porazila úspěšnější kapelu klučičí. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol sračkosti. Glee a High school musical sú popri tom oscarové perly. Už "blicia" scéna na začiatku dokonale a trefne odhalila úroveň filmu. Nevkusné vtipy, scenár jak z osobitnej školy, hlavná herečka bez šmrncu a Skylar Astin vyzerá jak impotentný bobor. A to tu niekto dáva 5 hviezdičiek? To musí byť človek už mentálne úplne dolu s takým hodnotením, za všetko hovorí komentár jedného z nich: #teen #musical #cup song #fat amy #epic dialogues #scary lily #riffoff #naturalistic barfing #eew #top3actresses=hot #thisisgonnabecomeacult... Čo je to za komentár??? Odpad! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to vyloženě nejhorší, ale nesnáším zvracení ve filmech a podobný fekální humor! Když k tomu přičtu ještě klasicky předvídatelný příběh, tak z toho víc jak průměr nevytřískám. 50% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Schematická teen jednohubka, která se sice jistým způsobem snaží vybočit drobnou sebereflexí a odkazováním k jiným žánrovým klasikám (Snídaňový klub), ale nakonec se stane stejným z nekonečného zástupu. Aby se Ladíme! dalo brát více vážně v kontextu podobných snímků, muselo by mít především sofistikovaněji uchopené ženské postavy – další Ženy sobě se bohužel nekonají, parta holek je bohužel jen směska stereotypních figurek, která má danou roli ve skupině a určitý druh running jokeu (japonka mluví potichu, bohatá dceruška panuje, tlustá Amy dělá nechutné vtipy apod.). Příběh také není z nejdůmyslnějších, někdy si tato celovečerní variace na Glee dělá srandu ze své podstaty, záhy se však vytasí s její adorací. Co teda ve výsledku Pitch Perfect je? Body dolů za useknuté finále, body nahoru za sympatickou Annu Kendrick, kvůli níž je celý tenhle „muzikál z vysoké“ tak o dvě třídy koukatelnější. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Anna Kendrick je sympatická baba, ale jinak moc nechápu, proč je tenhle film zejména za oceánem tak dobře hodnocený. Je to jenom neustálá recyklace desítek téměř totožných starších filmů o pěveckých, tanečních, gymnastických a jiných skupinách. A samozřejmě nesmí chybět kýbl zvratků, tlusťoška, sebestředná blondýna, asiatka a černoška. Mají to ti scénáristi ve smlouvě, nebo jsou opravdu tak tupí? ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, tohle byl LUXUS! Ke většině podobných hudebních filmů jsem značně skeptický, ovšem tenhle snímek mě naprosto překvapil a nadchnul. Perfektní scénář, naprosto dokonalá hudba, choreografie, perfektní Anna Kendrick a neskutečně sexy Brittany Snow! Jednoznačně 5 hvězdiček a těm co neviděli bych vzkázal, podívejte se na tento film! ;-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Můžete si myslet, že jste sebevětší drsoň s nadhledem a pak vás dostanou zpívající holky. A pořád budete sebevětší drsoň s nadhledem, když to přiznáte. A proč, k čertu, ne? 3.5* ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se těšil a věděl jsem proč. Jo, dějová linka je to největší klišé, jaké si dokážete představit, ale s tím jsem i do tohoto snímku šel. Ovšem pokud to překousnete, tak se jedná o super film. Co se týče srovnávání s Glee nebo High School Musical, tak bych řekl, že společného mají pouze tu hudbu a prostředí... Pitch Perfect je z nich však určitě nejvtipnější, komediální linka se podle mě celkem dost daří (i když by jí mohlo být klidně i více) a to nejen díky "Fat Amy", která byla naprosto skvělá, ale i díky většině dalším sympatickým herečkám. No ale hlavně je soundtrack opravdu vydařený a fakt jsem se i zasmál. A klidně by mohla být další klišé dvojka, fakt... :) ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu pěkný, svižný...až jsem se těšil co bude dál a dál. Postupem času to však bylo horší a horší. Z mé strany trochu zklamání. Nebýt Anny, která tam fascinovala nejen hlasem, tak i hereckým výkonem, tak bych o třech * ani neuvažoval. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

celkově vlastně dost zábavná záležitost, ale někdy během druhé poloviny, kdy jsou ta pěvecká čísla už celkem ohraná, výplň mezi nimi za moc nestojí a vtipu je taky jako šafránu (to vlastně platí o celém snímku), se bohužel naplno projeví jakýsi typický syndrom tohoto typu filmů - trapné vtipkování, rádoby dojemné řeči, předvídatelné finále a tak dále, přičemž mi akorát není jasné, jestli to tvůrci neudělali všechno záměrně.. Anna Kendrick je každopádně k sežrání a většina těch pěveckých vystoupení je tak nějak vlezle chytlavá, takže nějaká nespokojenost není rozhodně namístě.. ačkoli je fakt, že když ve filmu krátce zazní Chelsea Dagger od The Fratellis, je to v té záplavě popových melodií moc příjemná změna.. celkově hodně sympatické 3 hvězdy ... P.S.: u těch hudebních scén jsem si mockrát vzpomněl na tuhle scénu z prvních Prciček :) P.P.S.: připojuji se k žádosti o unrated verzi scény ze sprch :) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Variace na seriál "Glee". Seriál, který jsem si oblíbil. Trochu jsem doufal a očekával něco podobného - přinejmenším efektní choreografie a zajímavě přezpívané songy. V podstatě to tu je, jen mi chybělo víc šťávy, větší energie a humoru, když už je to film na velkém plátně. Natěšeně jsem doufal v převálcovaní či něco jako best of Glee. To se nestalo. U mne je to o chlup slabší, avšak nadprůměrný hudební film. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to strašně moc americký, ale já se tak neskutečně bavila! Hana Mae Lee a Rebel Wilson bezkonkurenčně nejvíc nejlepší a ukradly celej film všem "What'sherface" údajně mnohem úspěšnějším herečkám. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hudebně mi to sice nic moc neříká, těšil jsem se na to hlavně kvůli Anně Kendrick, ale tu hodinku a půl jsem si celkem užil díky sympatickému obsazení a hodně příjemnému humoru. Jen škoda, že je film příběhově až tak moc předvídatelný a v závěru trochu useklý. Vesměs jde o koncentrát všemožných hudebně/tanečně soutěžních filmů - tentokrát v prostředí vysoké školy. Nutno však podotknout, že koncentrát povedený a hlavně zábavný. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Vtipnější, chytřejší a zábavnější, než jsem čekal. Jistě, veze se to na vlně romantických high school musicals, ale jak nápady (gagy), tak zpracováním (poctivý Hollywood - a to nemyslím nijak ironicky), včetně hereckých výkonů, jsme o trochu výše (kdybych měl někoho vypíchnout, tak rozkošná je Rebel Wilson). Sympatická jsou pěvecká čísla, která odpovídají středoškolské úrovni a nedělají ze sebe světoborné výkony, stejně jako celý film: je si vědom žánru a v jeho rámci je podle mě špičkou. (Mínus hvězda za scény se zvratkami.) Prostě mě to bavilo. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Některé hudební byly opravdu dobré, vlastně ony byly dobré pouze ty hudební scény. Zbytek byla jen snůška hloupých dialogů a všech možných klišé co do teen komedií patří. Třetí hvězdu dávám za velmi příjemnou a sympatickou Annu Kendrick. / 55% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No nečakal som takto dospelácky vedený teen rom - com. Sladkostí tam bolo minimálne, klišé dalo zabrať, ale malo svoje opodstatnenie a postavy, ktoré by sa v prevedení inými hercami stali hnojivom pre odcudzovanie, sú presne po chuti. Ja som akosi vygrcal komentár, ktorý nieje presným prevedením mojich pocitov, ale v skratke to zatiaľ stačí. ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama