Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (469)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tak po vybíjené, krasobruslení, kolečkovém bruslení, curlingu, golfu, karate, skateboardech, bobování, běhání, šachu nebo tančení tu máme další "koníčkový" film. Proto v tom hledejte komedii pouze z pohledu hudebních nadšenců a nečekejte, že se budete za břicho popadat (byť třeba právě Vybíjená byla celkem zábava, ale to byla především parodie). Nejsilnější stránka filmu je díkybohu v jeho středobodu - v písních. Samé pecky, které jsem znal a pokud ne, tak už si je broukám. Nicméně. Nicméně dlouhou délku a Ace of Base odpustit nemůžu. Kvalitní 3 hvězdy, ale film už bych si pustil asi jen formou soundtracku. Ale jako Sestra v Akci pro moderní publikum bez křesťanských písní a bez zvláštního příběhu dobré. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Nebýt fekálního, hloupého, nelogického a WTF asi humoru, mohla to být celkem zajímavá... jednohubka (jak tu již bylo řečeno), ne nepodobná např sérii Step Up, která taky nemá v podstatě příběh, ale ukazuje ve filmu alespoň tanec, na který se dá dívat. Tady se mohlo nejen dívat :) ale i poslouchat. Šlo to ale do kelu právě tím "humorem" a na hlavu postavenými pitomostmi (baryton zrzky). Škoda aneb návrh na nominaci na cenu "Zahozená šance roku". ~~~ 1,5* ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Záplava muziky na pěst, pár fajn charakterů, dva zvráceně zábavní moderátoři a Anna Kendrick. S ní to ladí naprůměrně, ale bez Aničky by Pitch Perfect skončil kdesi těsně pod. (Sakra, já tuhle holku fakt žeru) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle já můžu :) Sympatičtí herci, skvělá hudba a jednoduchá zápletka. Dala bych normálně 3*, ale na začátku mi zahráli můj oblíbený song (I Would Walk 500 Miles), takže musím hodnocení o jeden level zvýšit :) 4* a ráda si to někdy zopakuji :) EDIT: Na co jsem myslela?! Tohle je pro mě určitě za 5*. Mám ten film moc ráda. Od napsání komentáře jsem ho viděla mockrát a po shlédnutí druhého dílu se jen utvrzuji v tom, jak je tento film skvělý. 5*! :) ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Já teda na hudební filmy moc zaměřenej nejsem, obzvlášť na filmy zaměřený na pop-kulturní music. Přiznávám, že jsem si film sprostě stáhnul, a to hlavně díky skvělý Anně Kendrick, jenže kupodivu tenhle film není až tak o Anně Kendrick nebo o současný populární hudbě, jak by se jakože mohlo zdát. Pitch Perfect je hlavně - a to doslova - sladěním střihových sekvencí, který posouvají nejen "zpěv" a "hudbu", ale i "dialogy" na trochu jinou úroveň. Obsah neobsah, souhlas nesouhlas, Pitch Perfect je pro mě ztvárněním i zpracováním naprosto ojedinělou romanťárnou, kterou dolů v hodnocení posouvá nakonec opravdu jen ten scénář a plytká zápletka i rozuzlení. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Kacířka Anna Kendrick coby sestra Marie Clarence musí zlomit Annu Camp alias konzervativní a přísnou matku představenou aneb schematická a šablonovitá muzikálová pohádka o lásce, přátelství, toleranci, změně a pokroku. Škoda toho laciného mustru s názvem soutěž kapel (sborů), neboť se určitě dalo vymyslet něco krapet originálnějšího. Jinak mi ta záměrná plochost (jasně vyprofilované postavy, černobílé vztahy) ani nevadí, protože to k parodii patří (hloubka by to rozbila). Překvapivě jsem se skvěle pobavil! Anna Kendrick k sežrání ;-) 7/10! ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

3,5* ... veze se to na vlne popularity Glee a urcite fanoušky tohohle serialu film nadchne... hudebnimi mixy se to jen hemzi, pribeh je obehrany, ale na tomhle poli uz je tezke vymyslet neco noveho. Hudebni primocara jednohubka pro pobaveni. Mne to ke stesti v tu chvili stacilo. ()

Womanizer 

všechny recenze uživatele

Jako komedie funguje výborně, jako hudební film dobře ale jako romantický film fakt ne. Chvilkami to na mě působilo jako Glee, ale ke konci jsem si řekl, že to bylo vlastně úplně něco jiného! Hudební čísla byla určitě srovnatelná jako průměr v Glee, ale hlášky mnohem lepší. Hlavně FAT AMY :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně můj šálek kávy na odpočinkový parádní večer. Hudební komedie. K tomu všemu tady je spousta výborných herců, samozřejmě že se sází na to, že to celé potáhne Anna Kendrick a Wilsonka. Ale je tu i řada dalších zajímavých a výborných herců. Jasně.. je to tak trochu blbost pro teenagery, ale když už se má člověk dívat na takové filmy, tak jedině ty vkusné a opravdu vtipné, které mají i jakýsi příběh. Hlavně je to z velké části o hudbě - a capella - abych byla přesná, a musím říct, že závěrečná píseň Bell a ta, kterou zpívaly v tom podchodu nebo co to bylo, tak byly rozhodně z celého filmu nejlepší. Prostě zbožňuju mash-upy...jakože opravdu zbožňuju (díky Glee, za to že jich máš tak hodně). Takže tenhle film vřele doporučuju jako oddechovku na - řekněme - sobotní večer. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance, promarněná šance, promarněná šance! Stopáž mohla být kratší alespoň o dvacet minut, prospělo by to. Ani choreografie nejsou nijak zvlášť převratné, i když tady nejde zrovna o tancování, ale při zpívání taky nemůže člověk stát jako dřevo. V podstatě je to o čekání na velkolepou finálovku, která to všechno nepodařené strčí do kapsy. Takle to fungovalo i u mě. Asi jsem se pořádně namlsala někde jinde a nebo už nepatřím mezi cílovku, na kterou se tenhle film zaměřuje. Ještě mám jednu výtku a to jsou dvě nechutné scény. Mě ten poblink stačil jednou. Po druhé už byl úplně zbytečný. Když to vezmu z druhé strany, tak jsou tu samozřejmě herečky, které tenhle canc táhnou velkou silou vzhůru, jistě Anna Kendrick je sympatická herečka, ale já mám na mysli hlavně osobu, která hrála tlusťošku Amy, tedy Rebel Wilson. Většina fórků stojí přímo na ní a ona se stará o zábavu. Ovšem , jako skupina se tyhle holky hledaly až se našly. Proti použitým písničkám nic nemám, i když můj šálek kávy to rozhodně není. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od tohoto filmu neočekával, říkal jsem si, že to bude nějaká přiblblá komedie z teenagerského prostředí. Tak zase tak moc jsem se nespletl, ale popravdě, bylo toho přece jenom víc a film mě, chvílemi i proti mojí vůli, zaujal. Dostal jsem místy celkem slušnou komedii, které vévodí především skvělá hudební stránka. I když Anně Kendrick tu její zapálenou DJku nějak nevěřím, stejně jí zahrála obstojně a místy jsem si říkal, že vážně asi ví, o čem mluví. Takže mě nakonec přesvědčila, ale stejně si myslím, že za to může ten její kukuč, který se mi prostě líbí. Tahle holka je vážně pěkná, ale ne úplně tím hollywoodským způsobem. Má v sobě něco nevinného, což bylo v tomhle filmu postaveno na hlavu a vyznělo to dobře. Není to přímo zlá holka, ale má k ní docela blízko. Ostatní postavičky jsou klasicky karikaturami, stejně jako celá film. Máme tu holčičí vokální skupinu proti chlapecké. Boyband to vede, jsou oblíbení, holky jsou křečovité a zastaralé. Jenže pak přijde nová krev, holka, která hudbě rozumí a chce do toho dát trochu nové šťávy. Jestli se jí to podaří, to je otázka, stejně jako zda se jí podaří najít si lásku. Romantická linie je zde naprosto zbytečná a také neuvěřitelná. Kdyby se vynechala, je to mnohem lepší. Takhle ale má pořád film to nejsilnější, a to je zpěv. Jsou tu povedené vokální covery skvělých songů, moderních i starších, které vás chytí za ucho a možná sem tam i za srdce. Nechtějte od každého filmu něco, co vám promlouvá do duše, protože tohle by vás mohlo jednoduše pobavit. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/little-ashes-nezapomen-na-me-butter.html ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Já teda popík nemusím, nicméně tohle docela ušlo. Některé dialogy byli dokonce inteligentní a humor byl na dobré úrovni. K tomu pár krásek, pár trapných situací, pár divných lidí...no a je tu filmek, který určitě neurazí. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Odhlédnu-li od toho, že je to variace na Glee na velkém plátně, musím přiznat, že jsem se bavila. Oproti Glee má PP velkou nevýhodu malého prostoru pro velké emoce a tak se musíme spokojit jen se známým příběhem a nečekat toho moc navíc. I dobrých mixů a vystoupení je také málo, ptž hlavní vedoucí skupiny se chová jako "mrcha" až do finále. Co mě ale mile překvapilo, jak spontánně působí ústřední milostný vztah a takové ty věci kolem, kdy se na vysoké snažíte zapadnout a najít přátele. Navíc Anna Kendrick je natolik osvěžujícím prvkem, že jsem se prostě bavila. I vztah s otcem je řešen sice jen okrajově, přesto srozumutelněji než v mnohých dramatech, které se na to vysloveně zaměřují. Osvěžující žánrovka o touze zpívat před publikem a patřit do prima party. Kdybych dostala ještě o 2 skvělé mixy víc, bylo by to za 4 hvězdičky. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já byla s filmem velmi spokojená. Bylo to vtipný, byla tam dobrá hudba. Konečně začínají filmy s pěveckou tematikou a ne ty kraviny s tanečními skupinami. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Takové nenáročné dílko, které nepřináší nic nového a víceméně neurazí. Děj je strašlivě předvídatelný, tudíž jen čekáte, kdy vše zapadne tam, kam má. Jediné originální tak je vlastně to, že tuctové popové hity jsou tu nazpívány acapella, což je poměrně zajímavé a ani odpůrce téhle hudby by neměl být znechucen. Malé plus také za nápadité choreografie a aranže scén. Horší je to pak s postavami, které (až na hlavní hrdinku a pár výjimek) nejsou vůbec sympatické a jsou to přesně ty prototypy ideálních amerických středoškoláků, kteří jsou v podstatě dokonalí a krásní. Anna Kendrick je skvělá a hodně zajímavá (možná se rodí velká hvězda), nechybí jí charisma a potřebná lehkost. Rebel Wilson je neméně fantastická, dovede si dělat legraci ze svojí figury a to je její velká výhoda. Ostatní už jsou zaměnitelní a slouží spíš jako výplň. Škoda, že tu není víc Elizabeth Banks, ale tak každý den holt není posvícení. Ve výsledku ničím extra výrazný snímek, který dodržuje pravidla žánru a natočen je dost rutinně. 60% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám Anna Kendrick predrala cez vedľajšie postavy v podpriemerných filmov ako Scott Pilgrim proti zbytku světa, Jak porodit a nezbláznit se, priemernej Twilight sága, až po skvelú vedľajšiu postavu vo filme 50/50, sa dostala k hlavnej postave v priemernom filme Ladíme. Keby nebolo Anny tak o tento film asi ani nezavadím, s časti fekálne, komédia veľmi chabá, romantické iba keď mladí pozerali film a ležali na posteli / vtedy som sa troška zasníval /, pesničky mohli povyberať aj lepšie a celkom predvídateľný koniec, navyše ktorý sme už pár krát videli napríklad vo filme Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu, a kedže tomu filmu som dal 2* a bol o dosť vtipnejší aj hudobne lepší by si tento film teda zaslúžil asi aj menej ale zas Anna to vytiahla o trochu vyššie. Tento film ťažil iba na tom že tam hrala Anna a že je sympatická, časté zábery do výstrihu / šak aby to bolo trošku zaujímavejšie / nie žeby som sa sťažoval :D ale je to tak... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nebýt zvracení dávám hvězdu navíc...Anna Kendrick válí a i když jsou hudební čísla nahrané ve studiu a nejsou prezentované naživo, jsou parádní. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Teenagerská oddychovka v hlavní roli s nesourodou dívčí kapelou, která usiluje o vítězství na studentské hudební soutěži. Pár vtípků utrousí tlusťoška Amy, holky předvedou pár dobře secvičených vystoupení, jinak se jedná o vcelku banální příběh s očekávaným vývojem, takže nečekejte zázraky, ale koukatelné to je. Mě to v tomto ohledu notně zpříjemnila účast Anny Kendrick, na kterou se koukám rád a prokázala, že umí i zpívat. ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama