Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

Juto 

všechny recenze uživatele

Ladíme! je rovnako temperamentný a neodolateľný ako šialenstvo, ktoré oslavuje a cappella, a je však drzou radosťou. 6/10 ()

Riley 

všechny recenze uživatele

No, co na to říct. Koukat se na to dalo, ale člověk se musel smát spíš tomu předvídatelnému a silně trapnému ději. Taková odpolední podívaná. Něco jako High School musical s lepšími songy a fekálnějším humorem. 40% ()

BoXBe

všechny recenze uživatele

Stojí za vidění. Samozřejmě existují na světě i horší věci. Toto je ovšem čistý vykalkulovaný produkt a la Glee zoufalých nahrávacích společností, které ždímají z posledních sil potenciál prodeje populární hudby skrze emotivně zamilované obličeje a videoklipové rádoby cool záběry, aby alespoň z těch nebohých teenagerů udělaly závisláky na svých Rihannách a spol. Anna Kedrick je kočka. A to je vše, co může reklama na pop kulturu nabídnout. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Dějově byl film kapku slabší, jako všechny hudební ale i tak jsem se zasmála, písně mě pobavily. Velmi dobrý výběr herců. Zakončení jednoduché, jasné od začátku ale i tak pěkné. Skvělý výběr písniček! ..A ještě navrch ty apple mobily, notebooky,sluchátka Beats a písnička od Proclaimers (500 miles) :D) mě fakt dostaly. 4* :)) ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Na první pohled nic pro mě, ale holt když tam hraje slaďoučká Annička Kendrick, tak jsem neodolal. A nakonec to ušlo. Příběh tady samozřejmě člověk nemůže hledat, ale postavy umí zaujmout a hudební stránka jakbysmet, přestože jako rocker/metalista jsem znal jen minimum písní. Humor také funguje, několikrát jsem se naprosto upřímně zasmál. Kde bych určitě ubral, to bylo zvracení, které mi přišlo až moc přes čáru. Ale jako jednohubka v pohodě. 70 % Oblíbená část- "Asi bys měl vypustit burgery, 22 ti nebude věčně." "Myslim, že jsem dobrej." ()

klida 

všechny recenze uživatele

Kašlu na romantickou linku, která je, jaká je (stejná jako dycky). Na zbytek jsem patrně díky probíhající hormonální nerovnováze koukal s blaženým úsměvem a strašně si to užil. Ani jsem neměl potřebu na to koukat jako na komedii, ačkoli jsem se párkrát smál. Anna Kendrick je boží, o tom snad ani nemusíme diskutovat, nebudu zastírat, že bych uvítal nějakou unrated verzi scény ve sprchách. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný příběh, ale kupodivu zábavný a hlavně nacpaný skvělou hudbou, takže mi ty skoro dvě hodiny utekly rychleji, než bych čekala. A Anna Kendrick má neskutečný potenciál! ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Ladíme! je pohádka o celé partě princezen. Hudební výstupy jsou ale slibně dynamické, herečky opravdu umí zpívat a spoustě z nich to v minisukních a podobně navíc ohromně sekne. Anna Kendrick je ve své roli typické americké jakoby rebelky sympatická a herecky hodně šikovná. Z ostatních vyniká hlavně komediantka Rebel Wilson (Holky na tahu) jako Tlustá Amy, co si sama říká Tlustá, aby jí tak vychrtlé krávy neříkali za jejími zády. Její scény jsou zvláště povedené. Kupodivu ale nejen ony. Ladíme! je komedie naladěná do povedené odpočinkové zábavy. 7/10 ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost , ale když vypnete svoje intelektuální mozečky tak se vám to i může líbit ikdyž zpívají provařené pecky ( přitom neumí ani zpívat ) , zvracejí na lidi , maji trapné poznámky , na tanečnice a zpěvačky nejsou moc sexy ( .... některé ) , jsou zásadové některé dokonce tlusté , drží celíbat proti " konkurenčnímu gangu " , používají lubrikant kvůli hlasivkám a jedna z nich nemá ráda filmy, ale i přes to si to můžete užit a budete příjemně překvapeni ( 11.5.13/MAC ) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No jako za ty koule, které měli tvůrci do tohohle jít, to nemůžu dát míň než pět hvězd. To je fakt hardcore. V žánru náctileté komedie určitě překvapení s jakýmsi přesahem. Ze začátku jsem kroutil hlavou a chtěl to vypnout, ale bylo to tak hrozný až to začlo být dobrý. Parádní úlet. To je něco pro mě, takohýhle hovadiny. Nikdy bych neřekl, že se mi něco takovýho může líbít....85% Je mi naprosto jasné, že na notebooku bez velkého obrazu a hlavně velkého zvuku to je pěkná nuda. Tomu odpovídá zdejší hodnocení. Jenže v v dobrém domácím nebo městském kině je to zvuková lahůdka. Po x-té projekci musím říct, že film je naprosto ojedinělá supernova žánru teenage komedie. Fantastické. 100% ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

V televizi již čtvrtým rokem úspěšně řádí fenomén Glee, proč nepřevést na filmové plátno něco podobného s drsnějším humorem? Pitch Perfect měl obrovský potenciál. Mohlo se jednat o film redefinující klesající žánr, leč se tak nestalo. Kde se stala chyba? V sympatickém obsazení v čele s krásnou Annou Kendrick a milou cameo rolí Elizabeth Banks? Či snad v inovatních hudebních vystoupeních? Kdepak. Uvedené otázky jsou bohužel jedinými pozitivy aneb čekali jste zázrak? Zde je vše špatně. Příběh se tváří děsně odvazově, ale ve výsledku tomu (doslova) chybí koule, které nechyběly Ženám v sobě (ač mě osobně nesedly [Nehledejte v koulích a sedání nějakou spojitost, prostím] ). Ve výsledku se jedná o stejně hloupý, zbytečný a předvídatelný hudební film, kterých je za posledních let, jako hub po deště. hřebíčkem do rakve bylo sklouznutí do fekálního druhu humoru, kde se blilo po litrech a gejzírech do davu! (!!!) Jediným pozitivem a mírnou invencí jsou hudební čísla bez instrumentální složky. Poslech takového Titanium nebo S&M je vážně lahůdka, avšak pouze poslech. Bohužel taneční choreografie poněkud zaostává a taková výplachová série Step up je strká hravě do kapsy. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma pěveckých soutěží a na ní nasazená skupinka ohromně bizarných postaviček, které si nenechají uniknout žádnou příležitost k zesměšnění sebe nebo filmů, které si berou na paškál. K tomu fajn melodie a sympatické obsazení spolu úžasnou dvojicí komentátorů :-). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jak uspokojit muže? Nacpěte mu do filmu partu dospívajících pěvic a frekventovaně pouštějte hity z Evropy 2. Netopýrka z Twajlightu veškeré večery sedí za Macem a pouští si do sluchátek samé to duc duc, aby jednou mohla být profesionální míchačkou hudby v nějakém příbramském pajzlu, jež pravidelně vypaluje ctihodný el padre Starka. Tlustá Ejmy perlí jako Mattonka, jen ta vysoká blondýna svou povýšeností dráždila mé neurony. 69% ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Příjemná, zábavná podívaná. Tahle hudba sice není můj šálek čaje, přesto se mi některá vystoupení, zvláště tedy děvčat, moc líbila. Romantická stránka filmu je samozřejmě jasná hned od začátku, a tak ani na ni není kladena výraznější pozornost. Anna Kendrick je báječná a Rebel Wilson válí jako svého času Marie Patrik v Sestře v Akci. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré a známé písničky jsou příjemné oživení jinak docela všedního a nudného muzikálového filmu. Je to ale určitě lepší než všechny Muzikály ze střední a podobné blboviny. Závěrem tedy - celkem dobrý, chcete-li nadprůměrný, film na jedno použití. 65% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prečo som sa tomuto filmu tak dlho bránil, kurva? Pekné ženy, otrepaný príbeh, skvelé songy, ľahký a trefný humor, funkčné postavy, dobrá kamera, dobrý strih. Zlepší to náladu, ubehne to ako voda a treba si hneď pustiť ďalšie diely. Nezaslúži si to viac ako ultrasilné 3, ale za Pitbulla jednu pridám. 4 z 5 ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama