Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou až nečekaně zábavná hudební komedie s nevídanou tématikou a capella a spoustou pěkných slečen, ke kterým se svým infantilním humorem kontrastuje Rebel Wilson. Jedna z těch mála sérií spíše pro teenagerky, na kterou nevzpomínám vůbec ve zlém. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Rytmické, hudební, sympatické, romantické, dívčí, melodické. Nemám ráda zpívání ve filmech, ale tohle bylo fajn. Příjemný klasický filmík o školních sborech, kde vládne jedna mrcha, která se na konci změní a všechno vyústí ve finále do finále. Asi za to může zvýšená teplota, ale fakt se mi to líbilo. Navíc herecké obsazení bylo sympatické, písničky nové a melodické, nic unylého, prostě děj "odcejpal". .. že já nezůstala v pěveckém kroužku, místo basketbalistky by ze mě byla třeba zpěvačka ze Suprstár.. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Spíš podprůměrná komedie plná kýčovitých písniček.. Kdyby bylo lépe zrežírováno, mohlo by tohle soutěžní dílo být trochu energičtější a humornější.. Jiank Anna Kendrick je super jako vždy, Rebel Wilson perfektně zpívá a Skylar Astin je roztomilej.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Cover verze mi nevadí a v tomto podání to bylo i velmi příjemné poslouchat :) Skvělé obsazení, výborná hudba, trochu puberťárna, ale myslím si, že ještě v úměrné míře a "dohled" a vyváženot prostředí v podobě Elizabeth Banks a jejího patrnera, jejichž narážky na cokoliv, hlavně sexuální, byly zcela jednoznačné, ale decentní :) Když si po skončení filmu několikrát nějaké scény znovu pouštím - je to dobré znamení :) ;) ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No asi nejsem cílovka ani pohlaví komu je tento film určený... Takže vyvstává klasický dotaz - mám přesto nárok dát jenom jednu hvězdu, že jsem se cítil obtěžován celým konceptem, stokrát viděným dějem a nudnými postavami? 25 % ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nepřínáší nic nového, ani nepřidává kousek originality k podobným filmů. A nejhorší je obsadti do jedný z hlavních rolí 30letou herečku:(Anna Camp), která na dvacet určitě nevypadá a celej film tak působí hrozně komicky. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil od prvních ukázek.Jelikož se mi líbí Glee, tak jsem byl dost zvědavý, jak tvůrci podají svůj příběh.A teď jsem jím vděčný za způsob jakým to udělali.Protože, na to šli trochu jinak, než se to obvykle dělá.Snažili se o to, aby postavy byli své a hlavní hrdinky co nejrozdílnější což se jim podařilo.A taky hudební čísla jsou velmi hezká a přitom nenabízejí nic co by jste neviděli někde jinde.Ale jde jen o to, že Vás prostě hlavní hrdinky vtáhnou do své příběhu.Tím pádem jím některé jejich nedostatky s úsměvem na rtech odpustíte.A v tom je síla filmu.Film netáhnou písničky, ale postavy.Samozřejmě, když to holky rozjedou, tak se na to kouká velmi dobře.A jen díky ním se obvyklé kliše prodává mnohem lépe než je tomu u jiných filmů.Anna Kendrick je hezká, vtipná a ještě k tomu dobře zpívá.Skvěle jí doplňuje Rebel Wilson, jenž je nekorektní, originální a cedí jednu hlášku za druhou.A ani zbytek holek není do počtu jako Brittany Snow, Anna Camp nebo Alexis Knapp.Jedinou chybou je předvídatelnost, kterou je příběh ocejchován.Příjemná odpočinková podívaná, která potěší hudebními čísly a sehranými herečkami. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

70-75% ... Na druhé pozretie som si to užil viac. Prečo? Neviem. Asi som bol na správnej vlne čo sa týka zábavy. A Rebel Wilson, no nemám slov na ňu. Ona je proste perfektná, a stačí aj keď ticho stojí a nič nerobí a aj tak je vtipná. No a podprahovo hovoriaca Aziatka bola tiež dokonalá. :D ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Taká pohodička na letné popoludnie, prekvapil ma nenútený a hlavne originálny humor: Spoiler: ,, V bdeloze som snedla své dvojče":D. A Cups song je vychytaní. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal kdy z těch a cappella aranží vypadne něco opravdu zajímavýho a ono nic. Zaujalo vlastně jen Cups (When I'm Gone), sólo Anny Kendrick. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Když se na teenagerskou "zažranost" dívčího školního spolku naladíte, není tato motivační pohádka špatná. Vcelku sympatické holčiny žijí jen pro hudbu a soutěže "a cappella", obětují jim všechen čas a tvrdý dril (taky za celý ročník nevezmou jedinkrát do ruky učebnici :-)) a jakmile odhodí odsudky a připustí si přátelství, dosáhnou vytouženého úspěchu. Stačilo vyvarovat se zvracení (jinak byl humor často osvěžujícně… zvláštní) a víc zaobalit nezbytné smíření, strhujícně choreografovaná vystoupení na profesionálně aranžované popové superhity totiž po 4. hvězdičce pošilhávala. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ladíme nie je tuctová záležitosť. Zabudnite na stredoškolskú komédiu, ako by mohol napovedať plagát so zoradenými slečnami. Nie je to jej vysokoškolský variant. Oveľa bližšie má ku všetkým komédiám o snoch i ceste za úspechom, ktorý si chcú dievčatá vyspievať. Mnohých napadne porovnanie s High School Musical, len na univerzite či Glee, no Ladíme má predsa inteligentnejší scenár i väčší náhľad. Ústrednú tému poznáte: byť sám sebou, nesplynúť s davom, presadiť sa, riešiť generačné trable. Tentokrát to funguje. 71% ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Sestra v akci pro 21. století. Fakt nemám rád muzikály a vlastně ani Annu Kendrick, ale tohle mě docela bavilo. Už si to nikdy nepustím, ale na dvojku se asi mrknu a pak uvidíme, jestli se ještě budu chtít podívat i na tu trojku 🤷🏻‍♂️ ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Filmova verze Glee, ovsem vtipnejsi a vice strelena. Na zacatku jsem byl opravdu prekvapeny, teste se. Jen mi trochu vadilo, ze jsme z toho az moc citil snahu napodobit Bridesmaids. ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Můj první dojem: To bylo něco strašnýho :) když jsem se na to ,ale podívala po druhý pořád to bylo děsný ale ne až tak a nakonec mi to příjde jako průměrnej film , neustále si pouštím některé scény.) Anna Kendrick má fakt pěkný hlas a dobře jí znějí spodní tony. To poslední vystoupení to by se člověk divil směska všeho možného i nemožného :) A pořád nemůžu zapomenout na scénu ,,Excuse me bitch you donť shout" s tou čínankou :D A jelikoš Anna i zrzka jsou moc sympatické a Jesse taky ujde :D zvedám hodnocení na 4**** taky za to trochu může ,,znásilňopíštalka :D ,ale co to zvracení????? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Slabota. Jednou za čas mi nevadí podívat se na podobný typ filmů (tím myslím taneční/zpívací atd), ale očekávám od nich když už nic jiného tak skvělou choreografii a sympatické herce. Tady to celé táhla Anna Kendrick, ale zbytek bohužel dost zaostával. Vystoupení se zpíváním byly taky dost slabé, i když se zpívaly moderní a všeobecně známé písničky (znal jsem je i já, přestože pop mi nic moc neříká). Občas se naštěstí objevil nějaký vtípek a potichu mluvící číňanka vždycky pobavila, ale pustit podruhé bych si to opravdu nemusel. Slabší 2 *. ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Tak přiznejme si, že tvrdit - chci pouštět pořádnou muziku - a myslet u toho Bruna Marse, je trochu zvrácenost (většina by možná nesouhlasila). Když pominu hudební nevkus, ohranou zápletku, ty jednoduše nesympatické mladé ksichty a dám naproti to příjemnou Annu Kendrick s drsně hláškující Asiatkou (koho napadne dělat andělíčka, když leží na zádech ve zvratkách?), nebyla to až zase taková nuda. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Vzít do pěveckého tělesa selektivně němou Asiatku mělo být vtipné? Nebylo. Dělat v louži zvratků anděla jako ve sněhu mělo být vtipné? Hmm, nebylo. Nechat excelovat tlusťošku a ostatní tak těžce stínit špekem mělo být snad vtipné? Jo vlastně, to jediné vtipné bylo. 40% ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama