Reklama

Reklama

Suki tte iina jo.

  • Japonsko 好きっていいなよ. (více)

Obsahy(1)

OVA k anime Sukitte ii na yo z roku 2012. Aiko, Asami a Nagisa pomáhají své kamarádce Mei upéct sušenky pro jejího přítele Yamata, zatímco ten se vydává za Kaiem do parku. Na autobusové zastávce potkává Kai Megumi a mluví spolu o její práci v modelingu. (loveless)

Recenze (5)

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Malé...mrňavé, miniaturní pokračování. Škoda, že jsem se na to nepodívala hned po shlédnutí seriálu. Takle jsem to tak trochu nepochopila o co vlastně nebo co vlastně tam pokračuje, nemluvě o tom, že opět nedojde k tomu k čemu by mělo. Ale Sukitte Ii Na Yo je anime kvalitní, animace je tu vždy skvělá, příběhově to řešit nebudu, jelikož je to takový bonus k sérii. Nezlobila bych se kdyby toho bylo víc. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Tohle OVA by jednoduše mohlo patřit k původnímu anime, protože ničím extra nevybočuje, nedovysvětluje, neukončuje. Prostě takový regulérní díl s Mei, Yamatem a jejich kamarády. Proto udržuji hodnocení nastejno. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Navazující díl, kdy se tu objasní pár věcí (i když ne úplně) a je to hlavně o tom uvědomění té kamarádské pohody, blízkosti lidí a určitého uvolnění se v životě. I když by mohl být ještě jeden díl, kde by se dořešil ten zbytek ten nevyřčený zbytek a pár dalších událostí. ()

Reklama

Reklama