Reklama

Reklama

Will. I. Am feat. Britney Spears - Scream & Shout

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 4:51 min

Obsahy(1)

Scream & Shout je singl amerického rappera will.i.ama, který si k němu přizval svou dlouholetou kamarádku Britney Spears. Singl bodoval jak v americkém žebříčku Billboard Hot 100, tak po celém světě. Za 3 měsíce ho na YouTube zhlédlo více než 15 milionů lidí. Stal se číslem 1 ve více než 75 zemích světa, čímž zlomil světový rekord. (Wikipedia)

(více)

Recenze (9)

Handle 

všechny recenze uživatele

Nooo, když už jsem to v rádiu slyšel po sté, tak jsem si to už taky zpíval, ale kvalitní mi to opravdu příliš nepříjde no... :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Otrasná pieseň, no chytľavá a spievam si časti z nej občas a pritom som znechutený sám zo seba. Text otrasný, no s nadhľadom, klip vyumelkovaný a tiež s nadhľadom, nedá sa to považovať za umenie, skôr je to totálny úlet. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Presne pre tých, ktorý blúznia po sociálnych sieťach. Nemyslím tým, že je to o tom, ale že je to práve pre nich. ()

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

Taková hudba je perfektní na odreagování na nějaké té diskošce, ale klidně na ní můžete pařit i doma :) Song je dobrý na poslech, kde mi Will I Am ukázal, že jeho klipy ještě za něco stojí. A Britney to také výjimečně sluší, když je v pozadí. ()

michael.film 

všechny recenze uživatele

Nič čo by sme tu ešte nemali. Podpriemerné, ja osobne sa moc nezastávam takýchto klipov, a keď už tak, radšej mám keď to má aj nejakú pointu. :) ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

81% / Video by vypadat jinak mohlo ale mám pocit, že i tak není vůbec nijak špatné a zdejší nízké hodnocení se mi opravdu zdá příliš malé. Ale ted to podstatné, hudba: osobně mám tuto skladbu i po letech velmi rád, řekl bych, že jde opravdu o úžasnou kolaboraci jenž se v hudebním světě moc často nevyskytují a v posledních letech spíše vůbec. Video: 70%, Hudba: 92% ()

Reklama

Reklama