Reklama

Reklama

Will. I. Am feat. Britney Spears - Scream & Shout

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 4:51 min

Obsahy(1)

Scream & Shout je singl amerického rappera will.i.ama, který si k němu přizval svou dlouholetou kamarádku Britney Spears. Singl bodoval jak v americkém žebříčku Billboard Hot 100, tak po celém světě. Za 3 měsíce ho na YouTube zhlédlo více než 15 milionů lidí. Stal se číslem 1 ve více než 75 zemích světa, čímž zlomil světový rekord. (Wikipedia)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Velké pobouření přišlo, když rapperka Eve prohlásila, že slyšela, že v singlu nezpívá Britney, ale někdo jiný. Andy Cohen chtěl stanovisko od britského televizního kuchaře Nigella Lawsona ohledně fauxu, že britský přízvuk ve skladbě není právě Britney. Než stačil odpovědět, rozpovídala se samotná Eve: "Slyšela jsem, že to nemusí být Britney. Říkám jen to, co jsem slyšela. Ale víte, já nevím. Mohla by to být Britney, ale slyšela jsem, že není. Já fakt nevím." Management Britney Spears si tento nepravdivý výrok nenechal líbit a zástupce Britney MTV New reagoval slovy: "Je to zcela nepravdivé. Ve "Scream & Shout" zpívá skutečně Britney Spears." Zástupce rapperky Eve byl ihned informován ohledně výsledku jejího tvrzení. Samotná Eve pak přestala reagovat. Pravděpodobně nečekala, že se do toho zapojí i tým Britney Spears. (Dlee)
  • V písni byl použit tzv. Auto-Tune jen na vokály Will.i.ama, hlas Britney zůstal v přirozené podobě. (MaroMaro)
  • Scream & Shout obsahuje také slogan Britney "It's Britney, Bitch", který byl poprvé použit už v roce 2007 v singlu "Gimme More". (MaroMaro)
  • SIngl byl na 1. místě na itunes ve 54 zemích světa, čímž překonal rekord skladby "Skyfall" od zpěvačky Adele, která dosáhla prvenství v 51 zemích. (Dlee)
  • Song vyšel taktéž na vynilu. (Dlee)
  • K singlu byl natočen také hiphopový remix, kde hostoval také Puff Diddy nebo Lil' Wayne. (Dlee)
  • Za 7 měsícu klip na YouTube zhlédlo více než 268 270 891 lidí. Klip získal i Vevo certifikaci. V srpnu roku 2013 měl pak shlédnutí více než 275 milionů. (Dlee)
  • Song se stal v hitparádách číslem 1 ve více než 75 zemích světa, čímž zlomil světový rekord. (Dlee)

Reklama

Reklama