Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wrestlingová show, která se konala 18. srpna roku 2013 v Staples Center v Los Angeles. Jedná se o dvacátý šestý ročník SummerSlam. Celkem bylo na programu devět zápasů:
1) Dean Ambrose vs. Rob Van Dam
2) Bray Wyatt vs. Kane
3) Cody Rhodes vs. Damien Sadow
4) Alberto Del Rio vs. Christian
5) Nathalya vs. Brie Bella
6) CM Punk vs. Brock Lesnar
7) Dolph Ziggler vs. Big E. Lengston a Aj Lee
8) John Cena vs. Daniel Bryan
9) Daniel Bryan vs. Randy Orton (lardko)

(více)

Recenze (6)

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Abych to jen v rychlosti shrnul ... výborné zápasy předvedli RVD a Ambrose a Punk s Lesnarem, ostatní individuální výkony (Bryan, Christian) potopili nevýrazní protivníci. Co si budeme namlouvat z Del Ria druhý Malenko nebude. Pak tu byl velmi sympatický zápas Rhodes a Sandow, kteří mají našlápnuto k zářivé budoucnosti a jejich feud pořád baví. Klasicky průměrné Divas, Langston mi zase jen potvrdil že by se mu nemělo dostávat moc prostoru a bohužel dost nudný byl i Ring of fire match(který má ovšem slušný feud). ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jo Summerslam zase nezklamal, tahle PPV byla zase povedená. Jasně tahák byl Daniel Bryan vs Cena, akorát já se nepovažuji za Bryanova fandu, pořád moc nerozumím tomu, co na něm lidi vidí do dneška. Některé zápasy má dobrý, některé ne a tento byl fajn. No a ten konec je parádní ale. Ale co mne se líbilo víc tak byl Del Rio vs Christian, to byl parádní match i CM vs Brock byl dobrej. A triple threat taky. A úvod se mi taky líbil, RVD nezklame. Bohužel Bray vs Kane bylo jen do počtu a podle mne zbytečný zápas. Jinak jsem spokojený s celkovou PPV. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Kane vs. Bray Wyatt - 2,5*, Damien Sandow vs. Cody Rhodes - 4*, Alberto Del Rio vs. Christian - 3*, Natalya vs. Brie Bella - 1*, CM Punk vs. Brock Lesnar - 5*, Kaytlin a Dolph Ziggler vs. AJ a Big E - 2*, John Cena vs. Daniel Bryan (vs. Randy Orton a HHH) - 4,5*. ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Ambrose vs.RVD předvedli výbornou show i během těch pár minut v kick offu a jen dokázali, že jejich zápas měl dostat pořádnej prostor v hlavní show. Tu odstartoval Ring on Fire match, ke kterému vedlo celkem vydařené story ale samotnej zápas byl spíš jen na efekt a moc se v něm nedělo a navíc i vítěz byl předem jasnej. Poté přišel na řadu zápas mezi Rhodesem a Sandowem, kterej měl od začátku do konce výborný temto, nebylo tu žádný zbytečný polehávání ani zdlouhavý mučení. Cody většinu času dominoval ale i Sandow ukázal, že v něm něco je. Tento zápas byl hodně příjemný překvapení. Další na řadě byl zápas o World titul, který splnil přesně má očekávání, Christian bavil a Del Rio nudil. Poté přišel naprosto zbytečný divas match, místo kterýho mohli mít zápas právě Ambrose a RVD. Poté přišel pro mě největší táhák zápas CM Punk vs.Brock Lesnar a jsem rád, že oba předvedli naprosto úžasnej výkon. Jejich zápas byl naprostá bomba a jednoznačně nejlepší zápas celý show. Dále pro mě nezajímavej Mixed Tag Team, ve kterém mě bavil jen Dolph Ziggler. No a nakonec očekávaný zápas Cena vs.Bryan o titul WWE championa. Zápas bohužel opět pohřbil Cena, kterej většinu času opět proležel a tak všechna práce zbyla na Bryanovi. Ten se sice hodně snažil ale ani někdo tak dobrej jako on nemůže udělat 5ti hvězdičkovej zápas sám. Jako main event největší letní show tedy velké zklamání. Dění po zápase show ještě trochu zvedlo ale na víc jak 3,5 hvězdy to neni. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálními skladbami show jsou písně „Reach for the Stars“ od Major Lazer ft. Wyclef Jean a „Gold Rush“ od Clinton Sparks ft. 2 Chainz, Macklemore a D.A. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama