Reklama

Reklama

Obsahy(1)

''Nehryz do ruky, ktorá ťa kŕmi.''  Mladučká Hannah (Abigail Breslin) žije so svojou staršou sestrou Amber (Alexa Vega). Po tom, čo im zomreli obaja rodičia, je formálne v poručníctve svojho strýka Donnyho (Lew Temple), ktorý je zhodou okolností hlavným varičom pervitínu pre miestneho šéfa podsvetia Franka Stinsona (Sean Bean). Frank kontroluje miestny obchod s drogami a mladá Hannah urobí jedného dňa osudovú chybu, keď ho príde požiadať o prácu... (sochoking)

(více)

Recenze (12)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není chyba, že to není akční film. Chyba je, že je to mizerný film. Od začátku slabé z předvídatelnými dialogy. Postavy mě nebavili, příběh o ničem, děj o ničem. Jenom další rádoby temný drama jakých jsou tucty a lepších proto nad tímto neztrácet čas. Jinak to žánrové označení akční thriller je fakt hodně mimo.10% ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Uškriekaná malá Hana šéfujúca celému filmu a padrone Sean Bean obklopený granátmi, zatiaľ čo sa hrabe účtami... Ukrutne akčná dráma s podmanivými gangsterskými výkonmi! ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli režisér vůbec někdy viděl něco akčního, protože pár výstřelů z pistole a dvě rány pěstí není akční film. Spíš mi to přišlo jako takový psychologický drama o fetu a lásce. Jinak to byl takový pohodový nudný film, který vaření guláše sice zpříjemní, srdíčko pohladí, ale krájení hovězí kližky nepřeruší a jen sledovat nedonutí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nijak výrazný film, ale natočený tak, že to dokáže udržet napětí. Postavy a jejich vztahy jsou docela zajímavé., navíc Abigail Breslin má prostě takový kukuč, že s ní ten film rádi prožijete a fandíte jí. Trochu jsem doufal, že Sean Bean se dožije konce filmu, ale to by prostě nesměl být on. Ale tak vydržel hodně, hodně dlouho. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě se to i docela líbilo. Abigail je fajn, líbila se mi, jako drogová dealerka. Je pravda, že akce je tam pramálo, spíše jen na konci, ale zbytek filmu za to stojí. Jde tam hlavně o rodinné vztahy, o jejich propojení a pochopení. A vlastně Abigail ta hraje jedinou rozumnou roli, plus možná je polda. Není to tak zlé a koukat se na to dá. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ono to mělo být akční? A snad i dramatické? No to mě podržte, to jsem asi viděl jinej film. Ne je to ono, jak podle názvu tak podle herců. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jako Abigail Breslin dobrý, celkem jí to sedlo, dle zdejšího hodnocení jsem to čekal snad i horší. Ta třetí hvězdička je hlavně za ní či jinak řečeno hlavně díky ní dávám tři*. Protože jinak to mělo - kulantně řečeno - jisté trhliny, které jsem moc nepobral. Předně mi nebylo úplně jasné, proč celý film začíná vlastně poslední scénou. Za další z celého děje mi nějak nevyplynulo, proč Hannah vlastně pančovala ten fet, co s tím dělala, na co to měla či snad i jen to, co s tím zamýšlela. Nikde jsem nezaznamenal, že by to prodávala bokem. Pak už jen sama skutečnost, že někdo nechává tohle rozvážet takovou holku, není zrovna moc věrohodná. No a závěrečná bitka v karavanu.... myslím, že chemická reakce těch sraček by v reálu asi byla poněkud rychlejší... Ale zázračný lepidlo jako docela dobrý aneb jak využít zcela nenápadnou větu z reklamy z televize:). ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Toto nie je akcny film, par vystrelov zo zbrane ho nerobi. Rad by som povedal ze je aspon priemerny, ale ono je to este niekde dole pod priemerom. Nevyzdimalo to zo mna jedinu emociu, negativnu ci pozitivnu, a ani na jednu minutu to vo mne nevyvolalo zaujem. Ako keby som nic nevidel. Take mi je to lahostajne, ze hodnotenie si dovolim zaokruhlit smerom nahor. ()

Felixthecat 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem ani akční ani thriller (a chápu, že pokud někdo ano, byl těžce zklamán) a byla jsem celkem spokojená. Na to jak se to bralo vážně a na chytrý kecy o šachových figurkách tam občas nebyly úplně chytrý zápletky (Na co se tam povalovaly ty granáty? To měla být výstavka nebo aby mohli nespokojení zákazníci rovnou Franka vyhodit do vzduchu? A ty žlutý a špatně rozdrcený vitamíny? To si nikdo nevšiml?). Ale čekala jsem hlavně pány herce Seana Beana a Jamese Purefoye a na ně se koukalo dobře. Žánrově bych to zařadila jako ospalé drama, nic víc, nic míň. ()

Reklama

Reklama