Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 1

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Almost Human je celkem povedenej nízkorozpočtovej Sci-Fi / Horor se sympatickou stopáží. Má celkem rychlý tempo a dokáže navodit patřičně tísnivou atmosféru. Krev teče a mrtvoly přibývají. Sem tam vykoukne i povedený gore. Stejně jako u Begos(ova) filmu The Mind's Eye se sice jedná o průměrnou, ale rozhodně nenudící zábavu. Myslím si, že o Begos(ovi) neslyšíme naposled. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Skoro člověk, ale naplno zabijácký stroj, který nikoho nešetří. Chválím režiséra i scénáristy za tuhle poctu starým VHS filmům, které v té době brázdily vody domácností. Pocta je dána jak lookem, tak hudbou v pozadí, která je velmi depresivní a také scénářem. Musím také pochválit výborné gore efekty, protože se zde nekoná žádný digifest. A nakonec celkový drive filmu, který neupadá a drží se až do závěrečných titulků. Spokojenost. Sci-fi horor jak se patří. Ps. Zvuky vydávané ufony byly vážně cool. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Každému levnému indie fandim, takže jsem doufal, že na mě Almost Human zafunguje lépe. Ale on tento styl přímočaré osmdesátkové vyvražďovačky holt není přesně můj šálek kávy. Nejvíc mi chybělo asi nějaké tajemno kolem hlavní proměněné postavy, nějaká nejednoznačnost. Na to se tady vůbec nehraje. Scénář o ničem. Kladélko funny. 5/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobré, nevidím tu nič, prečo by som to mal nejako extrémne kritizovať. Chlapík zmizne v mimozemskom svetle, vráti sa zmenený a začne vraždiť, svoje obete po smrti ešte kúsok "zmodifikuje" do želanej podoby, takže hlavné postavy bohužiaľ musia spacifikovať všetkých okolo seba. Je to pekne nakrútené, nie je to nudné, je to dostatočne akčné, gore je taktiež kvalitné, proste bezproblémovo zmáknutá hororová sci-fi vyvražďovačka. Herci sú síce poslabší (aj keď nemôžem povedať, že by ma nejako iritovali, navyše si nemyslím, že by tento film nejaké excelentné herecké výkony vôbec potreboval) a privítal by som možno ešte väčšie nasadenie, čo sa týka masiek, pretože jedno chápadlo, zámotky a mimozemský škrekot mi prišli predsa len trochu málo (navyše všetko tu už bolo), ale to už sú detaily, cez ktoré sa dokážem preniesť. V tej kope sračiek, čo každý deň vychádza, je to minimálne priemer. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík jednej noci zmizne v prúde mimozemského záblesku a po dvoch rokoch sa z ničoho nič objaví v lesoch. Je však iný než predtým a ľudia okolo neho začínajú násilne umierať... Aj keď je toto krvavé béčko očividne inšpirované viacerými staršími klasikami, ktoré v priebehu projekcie prídu na myseľ, akosi to nevadí a tvorcovia z toho celkom dobre vystavali svoj malý kúsok. Ten možno zo začiatku až tak nenadchne, no postupne sa mení na kvalitne nekompromisnú, drsnú hororovú vyvražďovačku s temným sci-fi nádychom, ktorá skvelo graduje až do konca a láka k opätovnému pozretiu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama