Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Recenze (351)

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Přijde kráva a blbka do baru a vylízaná (doslova) pizda povídá: "Předstírejte hraní čubky, natáčí nás Hřebejk." Důrazně žádám, aby Honzík propříště točil tak maximálně klikou rumpálu. Na celém veledíle je nejlepší minicameo Norberta Lichého a poněkud mrtvolné hraní jelena s hlubokýma očima. ()

Dominique55 

všechny recenze uživatele

Panebože co to je?jedna kráva horší než ta druhá...a samozřejmě ta největší ve svatebních šatech...absolutně nepochopim. Jednu hvězdičku dávám možná tak za herecké výkony, hudbu a občasné pravdivé výroky o mužích a ženách, jinak nic. 3 zkrachovalé zoufalky a zoufalci. ()

Maky18 

všechny recenze uživatele

Když to tak vezmu, je to strašně jednoduchý film, který se odehrává celou dobu v podstatě na jednom místě s pár herci. Na druhou stranu si nepamatuji, kdy sem se tak nasmála. ()

rubimori odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, které jsem v poslední době viděla. Naprosto o ničem. Pouze ukřičené a hysterické ženské, které jsem měla chuť praštit i já. Navíc Hana Vagnerová podle mě naprosto neumí hrát. Tu roli bych snad zahrála líp i já. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Brilantně dialogově zvládnuto.I herecky není co vyčíst.Jinak se spíš jedná o téma na delší televizní povídku do bakalářů.Celý film tím Hřebejk neutáh. ()

Venys 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy získááváá..především Petr Kolečko. Náhoda tomu chtěla, že jsem se o těchto svátcích měla možnost setkat hned se dvěma filmy k nimž psal scénář a považuji je za to nejlepší, co jsem v těchto dnech (vlastně i posledních měsících) viděla. A že toho bylo... mimo jiné i Hřebejkovy Líbánky... Zde filmu dodaly na kvalitě také výborné ženské herecké výkony (Ondřeje Sokola znám jako skvělého herce, zde se však, zdá se, projevil a příliš nehodil vliv Partičky, proti níž jinak nic nemám), film odsýpal a i přes komornost jsem se nenudila ani chvíli. Á propos, komedie? Mně to přišlo jako slušné drama! ()

patrikhm odpad!

všechny recenze uživatele

Větší zhovadilost v českém podání jsem dlouho neviděl. Tahle ztráta bezmála hodiny a půl patří do podobné žumpy zábavy jako slátanina Donšajni nebo Pusinky. Absolutně o ničem. Jediná věc která mně pobavila, byly hlášky Ondřeje Sokola, ale to se raději podívám na Partičku, tam o pobavení není nouze. ()

brusinka85 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi blázen, ale mě se to strašně líbilo. Ke konci je to ale typický Hřebejk. Nicméně jsem se málem potrhala smíchy :D ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, tato zfilmovaná divadelní hra dle mě určitě nepatřila do kina. Jako divadelní představení solidní, ale film sotva s odřenýma ušima. Pár zajímavých hlášek, dle mě nestíhala ostatním dvěma herečkám Zuzana Stavná. 30% ()

Thamilka 

všechny recenze uživatele

Prakticky vůbec jsem nepochopila smysl tohoto filmu a proč byl natočený... komedie to není, nic hlubšího jsem v něm nenašla... ()

milous11 odpad!

všechny recenze uživatele

Titulní píseň je určitě to nej, co tady z toho filmu nakonec vzniklo. Celý film jsem čekal na nějaké překvapení, srandu, když je to komedie, ale moc sem se toho popravdě nedočkal... :-/ ()

23ch 

všechny recenze uživatele

Samotná písnička je snad o stupeň lepší než film. A to trvá jen cca 4 minuty. I když je film docela krátký, bylo to spíš utrpení. Nebýt Hanky Vagnerové tak je to odpad ()

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama