Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Recenze (351)

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Okouzlen :) A serialove - divadelni tvar me rozhodne neboli stejne jako nadsazena prace se stereotypama. Tak nejak neni duvod bejt zakyslej :) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Mam rad komorni snimky a ac do divadla de facto nechodim, tak na tuto hru bych si s chuti zasel. Jako film to ovsem ne uplne dobre funguje. Parkrat jsem se zasmal a asi dvakrat jsem citil na zadech mrazeni z trapnosti. Zuzana Stavna v roli nevesty byla tak hrozna, az byla uzasna a za me rikam, ze je nejsilnejsim clankem celeho filmu. Ostatni herci bez namitek, jen u Strykove jsem porad cekal, kdy si oblece mundur zdravotni sestry:-). Priznam se, ze bych v tomto filmu Hrebejkovu rezii nepoznal, coz je sice fajn, on ale i tak svuj stin opet neprekrocil, bohuzel. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ač se mi to v případě pana Hřebejka nechce věřit, tak je to špatně natočený film. Má to sice velmi zajímavou pointu, občas jsem se i zhluboka zasmál a bylo dokonale využito minima prostoru a herců, ale spousta hluchých míst a nereálně vyhrocené situace z toho dělají slabší průměr. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Hysterická Kráva se vdává...V zapadlý hospůdce se unesená nevěsta se svědkyní ženicha a barmankou ožerou a chovají se dál všechny jak hysterický krávy. Kromě toho si to barmanka rozdá se svědkyní, aby dokázala nevěstě, že je lesbička. (svědkyně) Kdyby byla milostná scéna propracovanější, byl by to jedinej světlej moment filmu. Závěr ukazuje nahou-krutou pravdu, že se berou a nemají se vlastně rádi. A začíná jedna velká životní křeč. * za poselství, jinak zklamání. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Co to ? Fun čili větrák - zábava na place, jejíž atmosféra má k uvolnění stejně blízko jako výsledek ke komedyji. Téma, dialogy, hudba, styl - no, pěkně, klučinové a holčiny ! ()

otík 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je strašná. Nesmírně dementní a jednání hrdinek je příšerně imbecilní. Jakmile však přijdou na scénu dva chlapi, přeci jen se divák začne bavit. V druhé polovině se tak přeci jen dá trochu mluvit o zábavu. Když si uvědomím, že tohle točil Hřebejk, tak se opravdu na jeho novější filmy nemusím dívat. Prostě se mi to nelíbí. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nečekala jsem zázrak, ale nečekala, jsem že to bude taková neskutečná ptákovina. Zdá se mi to, nebo z dílny českých tvůrců jsem dlouhou dobu nezaznamenal žádný film, který by za něco stál za to. Od Jana Hřebejka bych takovou blbost nečekal. Ztráta času. Možná by se to vyšplhalo na jednu hvězdu, kdyby se Stryková a Vagnerová trochu víc odvážely při té jejich lesbyshow. ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil a velmi mě bavil, vůbec nechápu ty komentáře, ale asi to bude tím, že tato komedie je spíše vhodná pro ženy než muže. Seděl mi styl humoru i ty komentáře. Některé scény byly zbytečně přestřelené, ale byla tam spousta vtipných momentů. Také mě zaráží fakt, že prý před natáčením si nevěsta prohodila roli s družičkou a pak tedy jako slovenka je češka a naopak.. to tedy nechápu... Výkony byly jinak super, všechny holky se mi líbily, zvlášť Hana Vágnerová je má oblíbená herečka :) Škoda, že Ondra Sokol ve filmu neměl větší herecký prostor... Byla jsem na předpremiéře, které se účastnil i pak Hřebejk, tak po filmu byla ještě diskuze a já jsem se dozvěděla spoustu zajímavých věcí o filmu. Každopádně jak sám pan Hřebejk řekl, tak film původně do kin jít neměl, nyní tam je, hodil by se spíše do letního kina, s pivkem v ruce a měl by určitě lepší komentáře a byl by lépe pochopen. Za mě rozhodně doporučuji :))) Zasmála jsem se dost několikrát v průběhu filmu :o) ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Člověk by nečekal, že v našich luzích a hájích existují dvě herečky mladší třiceti let, které dokáží obstarat jeden film v jednom pajzlu kdesi v divočině. Herecký koncert obsahující zakázaná uvolnění, vylívání srdcí a závěrečný happening je něčím jedinečným v tom našem kinematografickém průmyslu té nejnižší úrovně. 79% ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Opět jsem vůbec netušil na co jdu a možná to bylo dokonce lepší. Z filmu jsem znal snad jen stejnojmennou píseň od Michala Hrůzy. Vidět doma trailer, přečíst si o čem to je, asi bych na to ani nešel. Neříkám sice, že by to byla škoda, nevidět Zakázané uvolnění - asi bych bez toho žít dokázal, ale zase na druhou stranu, přežil jsem i jeho zhlédnutí. Nakonec mě to i docela bavilo, bylo to leckdy tak praštěné, že se prostě nedalo nesmát, a přemýšlel jsem chvíli i o 4*, nicméně ta chvilková slabost záhy odezněla. Dávám tedy 3*, ale zasloužené (pravda, atmosféra kina filmu také ještě něco přidala). Hodnotil bych možná jinak, když bych se na to díval sám doma. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zavrite tri sliepky do jedného baru plného alkoholu, dajte im tému na rozhovor, gradujte dej a nezabudnite na skvelé hlášky a priblížite sa k tomuto. Tu bol navyše nevyužitý Sokolov potenciál a dobrý background. Takže áno, celkom pozeratelné, zábavné, so skvelými výkonmi a rozumnou minutážou. 3 z 5 ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tahle holčičiáda stojí jednoznačně na dialozích! Jsou opravdu nadprůměrné a nezastírám občasný hlasitý smích. Tedy sláva připada,jako tradičně scénaristovi,nikoliv režisérovi,neboť ostatní bylo prostě obyčejné!! Scénář a J. Stryková jsou jednoznačnými tahouny a neváhám, po sakra dlouhé době, u české tvorby, sázet 70 % ()

Belbo odpad!

všechny recenze uživatele

No, přiznám se, že jsem na rozpacích. Kdyby byl film parodií na Dogma a různé konverzačky, tak dám pět. Jenže, a to je to dilema, si myslím, že tato vtipnost je docela neúmyslná. Takže odpad. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

v divadle to fungovalo, ve filmu nikoli. zbytečné mužské postavy, bez kterých se původní verze obešla a nepochopené vsuvky s kopulujícími psy a zvracejícím svatebčanem. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Ty jo, to zase byl zážitek. Jít na to do kina, tak jsem sama na sebe nasraná. Totálně přepísknutá stopáž, hysterický výlevy, jen ta Stryková byla mile civilní. Pár hlášek se dalo - "Si myslíš, že když jsem se vdala, že už nemám smysl pro humor?" - ale jinak nuda, nuda, nuda. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Krásně jsem se při čtení zdejších komentářů pobavil. Každý má pozoruhodně hned jasno, proč film neuspěl (resp. neuspěl na ČSFD a u některých kritiků; o všeobecně předpokládané prodělečnosti nic nevím /kde jsi, uživateli T1, když tě člověk zrovna potřebuje?/). Znalci se tu např. nebojí charakterizovat celou polovinu lidstva: "Klučičí představa o tom, jak by měla vypadat holčičí komedie." (Matty) × "nechápu ty komentáře, ale asi to bude tím, že tato komedie je spíše vhodná pro ženy než muže". (Lopezka1982) :) Taky tu padají slova jako "příliš divadelní" nebo "sitcomové" (jako kdyby to samo o sobě měla být diskvalifikace), ale tím se nemá cenu zabývat. Kdo chce Hřebejka bít, hůl si vždycky najde. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hřebejkův největší kariérní fail. Hrůzův hudební doprovod je jediným highlightem filmu, jinak je Zakázané uvolnění mnohem větší fraškou, než kterou Nova vyplodila v rámci Troškových trilogií Kameňák a Babovřesky. Tímhle filmem pravděpodobně odstartoval můj odpor k Haně Vágnerové. Absolutní ztráta času a nesmyslná česká “jízda” i trapné dialogy v rámci hospodských scén. ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Pro mě se jednalo o příjemnou podívanou. Příběh není nijak náročný, ale vůbec to nevadí. Herecké výkony byly fajn. :-) Celkově dám 3 *. ()

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama