Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Recenze (351)

netWoor 

všechny recenze uživatele

Věřím, že ženský to takhle nějak maj :)))), bo jsou prostě z jiný planety. Úplná tragédie to sice nebyla, ale dělat z tohodle divadla film ... tři body bych i dal, bejt tam celá lesbyšou (bych díky tomu zapomněl tu trapárnu s jelenem) ... ale nebyla tam ... ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Přesně na dvě. Ne beznadějná směs nudy, slabšího scénáře a nevýrazných hereckých výkonů. Na straně druhé je to český film. A pak je to taky český film... Ale to už jsem vlastně psal. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Tri holky uveznene v jedne mistnosti. Konverzacni "drama", ktere neni dramaticke.. Hlavni postavy se chovaji prilis nevyzpytatelne a tedy neuveritelne. Coz je u konverzacniho filmu zasadni problem. Ale presto to ve filmu lze obcas najit naznaky atmosfery a nekolik nepredvidaelnych zvratu. Mně osobně se libil i zaver, ktery se obesel bez happyendu a moralizovani a na me fungoval. POSLEDNI SLOVO: Humor? NE, Drama? NE, Erotika? NE, hraje Ondřej Sokol Ondřeje Sokola? ANO. Prumernej televizni film s par zajimavymi zvraty. Prumer 50%, ale kez by vsechny ceske televizni filmy byly aspon takovehle.. 3/5* ()

FILMAAR84 

všechny recenze uživatele

Divadelní verzi jsem neviděl, ale dokážu s klidem říct, že film klade důraz na změnu, vnímání (jak vzájemné, tak divákovo) a gradaci charakteru postav....tedy to, co vídáme při inscenaci. A ano někteří zde mají pravdu- herečky jsou v určitých situacích až přehnaně reagující. Nadruhou stranu se mi líbilo barevné a kontarstované prostředí baru dodávající atmosféru a vcelku přijatelné kameramanské provedení filmu... tak proč to kazit Sokolovým a Orozovičovým dialogem na téma: Jsi buzna. ? (pro mě 60%) ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Teda, to nechápu, takové nízké hodnocení?? Asi jsem tedy přesná cílová skupina pro film - třicítka na prahu vdavek, co miluje britcomy. Podle mě výborná komedie... tak krásně absurdní a při tom jako ze života. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Kdyby Zakázané uvolnění natočil Tarantino a nazval ho třeba 3 hrozné, pak bychom asi ani nebyli schopni sbírat všechny ty pozitivní ohlasy a nadšená provolání. Ano, jako divadelní hra musí scénář fungovat daleko lépe, ale jako letní absurdní komedie bez dalších nároků, rozhodně nejde o špatný počin. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Něco tak idiotského jsem už dlouho neviděla a takovou krávu, jako je ta nevěsta, by měli profackovat a poslat do deště, ať hledá Králíčka. Vydržela jsem 30 minut a to jsem se hodně přemlouvala, že to tady kdosi realtivně chválil.Jedna hvězda na Janu Strykovou.Kdybych na to šla do kina, asi bych měla obrovský vztek. Takhle to prostě vypnu, vztek, že jsem ztrácela čas. mám taky, ale bylo to jen třicet minut a nic mě to nestálo. Zlatý Špindl. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že měla být komedie? Nudné, humor postrádající něco, co zpočátku zaujme zajímavým hereckým obsazením, nicméně hned od samého začátku si lze všimnout dějové prázdnoty, takže celá zhruba hodina a čtvrt působí jako věčnost. Herci hrají tak strašně afektovaně, až místy působí spíše jako karikatury či parodie sebe sama, postavy jsou tím pádem extrémně nesympatické, podepisuje se to pochopitelně i na celkové poutavosti a atraktivitě, které jsou za mě na bodu mrazu. Jako divadelní hra to možná nějakým způsobem fungovat může, ale jako film teda ani omylem. 0/10. ()

dawid 

všechny recenze uživatele

Vynikající scénář, herecké výkony, hudba, kamera. Až si skoro říkám, že režisér tam byl tak trochu do počtu... A to je důvod, proč jsem se při třech a půl hvězdách rozhodl dát tři a ne čtyři. A tím se omlouvám všem, kteří byli opravdu skvělí. Jenže režisér je prostě rutinér bez invence a to mě nebaví... ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

přesto, že delší dobu sleduju a víceméně uznávam tvorbu petra kolečka, musim protentokrát podotknout, že koment Mattyho mluví za vše a kolečko zklamal. bohužel nejenom díky hřebejkovi, kterej už dnes zkurví na co šáhne a dostává se do party českejch 50ti letejch režisérů, jejichž generace vyhasla a v jejichž zápalu pro věc si tak maximálně po ladovsku upečete brambory, ale neopečete buřta, protože jejich egobuřt je sice velkej, ale studenej. kolečko je dobrej na divadle, možná v seriálech, ale na celovečerák jako scénárista ještě nevyrost´. ono to ovšem přijde... ()

stan87 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, pak trochu drama. Nakonec vyjde pravda najevo... Ale pořád slabší výkon na rozdíl od dřívějšího Hřebejka. ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

nejen unos nevěsty se nepovedl, ale i tento film byl zakázným uvolněním v podobě hauspalsko-hřebejkovského stylového pšouku..:-) ()

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama