Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (351)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…UŽ JSEM CELÁ OTUPĚLÁ. CHOVÁME SE JAKO KRÁVY…" /// Tak moc bych chtěl na konci říct, že je to sice blbý, ale dává to smysl. Ale nemůžu. Prostě to nejde! Holčičí debatu v baru a pánský dialogy z cesty prosvětlí za zvuku harfy zvracející svatebčan a já marně přemejšlím, co vede dva chlapy k pokusu o předvedení nitra ženskejch hlav (ne duše, to by je doufám ani nenapadlo!). Takový divadlo, který místy pobaví, ale v hlavě zůstane asi jen nedomrdlej lesbickej sex, páč zjištění, že život (jejich) stojí za hovno, je nahovno. Stejně překvapivá a zábavná je i pointa. Dneska už (někomu) k natočení filmu stačí kurevsky málo. Nebo vy snad věříte, že chlap ví, jak reaguje ženská, když…? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, že když je totálně blbá nevěsta, nemá smysl litovat ji, ale...(číšníka?). 2.) Chystám únos. Nevěsty. (a je úplně blbá!) /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Člověk by nečekal, že v našich luzích a hájích existují dvě herečky mladší třiceti let, které dokáží obstarat jeden film v jednom pajzlu kdesi v divočině. Herecký koncert obsahující zakázaná uvolnění, vylívání srdcí a závěrečný happening je něčím jedinečným v tom našem kinematografickém průmyslu té nejnižší úrovně. 79% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem myslel, že je to spíše komedie pro ženy. Soudil jsem tak podle sporého uchichtávání manželky. Já si pozvolna kladl otázku zda to vůbec dokoukám, nebo zda se u toho alespoň jednou zasměju a vzpomínal na komedii co jsem viděl dopoledne, kde jsem nasmál opravdu do syta - I was male War Bride. Naštěstí se film začal celkem zajímavě rozjídět a s nástupem mužských herců mně to i začalo konečně trochu bavit. Vždycky se mi líbilo, když si ve filmu vystačilo díky solidnímu scénáři jen pár herců a tohle je skoro ten případ. Tady to pravda chvilkami haprovalo do trapna, ale na nedělní večer, proč ne. Škoda že tu erotickou lesbickou scénku obešli tvůrci obloukem. Hanka Vagnerová je zajímavej typ a možná bych pak šel s hodnocením nahoru .-) ! Na Hřebejka to bylo ale zatraceně ! - slabé. Dvě hokejky. * * ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Opět jsem vůbec netušil na co jdu a možná to bylo dokonce lepší. Z filmu jsem znal snad jen stejnojmennou píseň od Michala Hrůzy. Vidět doma trailer, přečíst si o čem to je, asi bych na to ani nešel. Neříkám sice, že by to byla škoda, nevidět Zakázané uvolnění - asi bych bez toho žít dokázal, ale zase na druhou stranu, přežil jsem i jeho zhlédnutí. Nakonec mě to i docela bavilo, bylo to leckdy tak praštěné, že se prostě nedalo nesmát, a přemýšlel jsem chvíli i o 4*, nicméně ta chvilková slabost záhy odezněla. Dávám tedy 3*, ale zasloužené (pravda, atmosféra kina filmu také ještě něco přidala). Hodnotil bych možná jinak, když bych se na to díval sám doma. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné, uměle natažené, filmově nefunkční. Škoda sympatických herců, to je jediné, co mě mrzí. Odpad, město, smrt bylo někde úplně jinde, proto mě další Hřebejkův sestup na nižší úroveň i trochu překvapil, ale už mě to nějak moc neštve. Tenhle člověk prostě vyhořel, co si budeme nalhávat. Ekvivalent 77 minut prázdného plátna. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Předlohou k filmu je stejnojmenná divadelní hra, která režiséra nadchla. (jenik71)
  • Natáčení začalo 21. července 2013 v Ostravě a v okolí. První klapka padla v bohumínském klubu Bublina, který ztvárnil filmovou hospodu. Točilo se také v Radvanicích a na zámku Šilheřovice. (Missa08)

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama