Reklama

Reklama

Trest smrti

Obsahy(1)

Ve starém skladu je nalezena zavražděná dívka Christie, která byla snoubenkou policejního detektiva Jamese Stephense. Stephens vyšetřuje sérii surových rituálních vražd. Když zjistí, že se Christie stala jednou z jejich obětí, snaží se bolest utišit alkoholem, až je z případu odvolán. Přesto nepřestává pátrat. Spojí se se soukromým detektivem, kterého najali rodiče jedné ze zavražděných dívek a společně se snaží vraha dopadnout. (raduna01)

(více)

Recenze (3)

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavná, nicméně totálně nekompetentní zhovadilost, pod jejíž režií je podepsán herec hlavní role Steve Sayre. Ten si byl zřejmě vědom toho, co stvořil a schoval se za pseudonym Stephen Calamari. Film je údajně kultovní, ale jediné proč tomu tak je, je zřejmě jen jeho těžká dostupnost. Na DVD totiž nikdy nevyšel. Po řemeslné stránce je film otřesný. Na prdel dostává především kamera a zvuk. Některé scény jsou "přepálené" a rozmazané a často není vůbec rozumět, o čem se postavy baví. Každopádně, The Satan Killer je pro milovníky brakových kousků povinnost. Je to film tak špatný, že jeho sledování je téměř spirituální zážitek. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS vydala společnost Davay Home video. Z obsahu: Ve starém skladu je nalezena zavražděná dívka Christie, která byla snoubenkou policejního detektiva Jamese Stephense. Stephens vyšetřuje sérii surových rituálních vražd. Když zjistí, že se Christie stala jednou z jejich obětí, snaží bolest utišit alkoholem, až je z případu odvolán. Přesto nepřestává pátrat. Spojí se se soukromým detektivem, kterého najaly rodiče jedné ze zavražděných dívek a společně se snaží vraha dopadnout. ()

Reklama

Reklama