Reklama

Reklama

Džinkusu!!!

Trailer 1

Obsahy(1)

Džiho je mladá Korejka, která přijela jako výměnný student na tři měsíce do Japonska, kde potkává Kaede. Kaede je nevýrazná dívka, co se moc neusmívá, ale je zamilovaná do Nomury Júsukeho a on do ní vlastně také. Jenomže ti dva neumějí své city vyjádřit, netuší, co s tím, co cítí, dělat. A tak se jim Džiho rozhodne pomoci, i když jí to přináší bolestné vzpomínky... (Zíza)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní a milý snímek, kde do japonského sterilního prostředí je vnesen vášnivý korejský element. Začínáme hezky na korejský způsob a sledujeme, jak se v rámci toho způsobu snaží dát dohromady dva Japonci, kterým evidentně něco takového moc neříká. Tohle je přesně ten film, takové to pomezí, pokud sledujete jen japonské či jen korejské věci a třeba byste si chtěli rozšířit obzory o druhý břeh. Tady se to vše hýbe díky korejské umíněnosti a melodramatičnosti a zároveň to nepřesahuje určité meze díky japonské stydlivosti (co se navazování vztahů týče) a upjatosti. Nějak se to tady smíchalo a nakonec to dopadlo velmi zajímavě. Mám bohužel pocit, že určité věci zůstaly nedotažené a sem tam to bylo lehce utahané, ale působilo to tak nějak příjemně a civilně. Proč si trošku sladkobolně neosladit život? ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Zprvu mě postava Ji-Ho štvala svou nuceností a trochu na hlavu postavenými radami (i když dobře míněnými), a postavy Kaede a Nomura naopak svou přehnanou ostýchavostí, ale samozřejmě šlo především o to vytvořit kontrast mezi klasickou japonskou nesmělostí a korejskou vášní pro lásku a romantiku. Na tomhle se stavělo a jak film ubíhal, začala jsem mít větší pochopení pro chování postav a postupně to hezky zapadlo do sebe. Nakonec jsem byla upřímně překvapená, že ve výsledku dělá film mnohem lepší dojem, než jsem vůbec čekala. Konec mě upřímně dojal až k slzám a musím uznat, že to byla příjemná podívaná. Tóny "Snu lásky" (Liebesträume) Franze Liszta k romanticko-melancholické atmosféře filmu hezky sedly. ~(4,0)~ ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama