Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Film byl stažen z filmového festivalu v Torontu na žádost studia Lionsgate, které se ujalo distribuce filmu v USA. (JORDY)
  • Scenár k tomuto filmu sa nachádza na zozname zvanom "Black list 2011", obsahujúcom najlepšie scenáre za rok 2011, ktoré sa nedočkali realizácie. (beso74)
  • Dom Vogelovcov je ten istý ako Sarin vo filme Looper (2012). Dokonca aj uhol, pod ktorým je aj s okolím natáčaný, je v oboch filmoch takmer totožný. (beso74)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Najlacnejší film, v akom sa objavil Arnold Schwarzenegger, za posledných 30 rokov. (Marceloo)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama