Reklama

Reklama

Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa

  • USA Scooby-Doo! Adventures: The Mystery Map (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Velma a Daphne se tentokrát vydávají na pirátskou výpravu za pokladem ihned poté, co naleznou tajnou mapu. Jejich cestu ale zkomplikuje Fantom Parrot, který jim záhadnou mapu ukradne. Jste připraveni na Scooby-Doo a jeho partu v novém animovaném příběhu? Vypadá to na obyčejnou běžnou noc, ale celá parta je na nohou ihned poté, co Fantom Parrot ukradne mapu vedoucí k záhadnému pirátskému pokladu. Scooby vyčmuchá stopu, která ho dovede až na pirátskou loď a dobrodružství může začít! (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

MMR 

všechny recenze uživatele

Maňásci zajímaví, příběh ucházející. Je to u Scoobyho něco nového, co se dá jednou strávit. Ale nevím, jestli bych chtěl v této formě ještě nějaké další díly, asi ne. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

"Muppetí" Scooby? To asi nemůže dopadnout špatně, že? Tedy ano, může, ale prostě věřte tomu, že nedopadlo;) Je to dobře šlapající jednohubka, jakých je málo. Takže 70% a klidně zas někdy na viděnou. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Neočakávala som nič výnimočné, ale ani som nečakala, že ma to tak zaujme. Ako samozrejme, že tento Scooby, je určený skôr ešte mladším divákom ako pôvodný Scooby ale naozaj sa na to dobre pozeralo. Najmä na Shaggyho a Scoobyho, kiež by som mala doma takých plyšákov, vyzerali naozaj super. Už si ich len privinúť na dobrú noc. Pobavilo, žiadna prehnaná stopáž a sem ta som sa aj celkom schuti zasmiala. Ale čo, capnem tomu rovno plný počet. Kľudne príjmem aj dáku novú záhadu v tomto bábkovom prevedení. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první loutkový film ze série Scooby-Doo. (LUKICKK)

Reklama

Reklama