Reklama

Reklama

Breaking The Law

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1980, 3 min

Režie:

Julien Temple

Obsahy(1)

Hudební videoklip metalové kapely Judas Pries k písní Breaking The Law začíná záběrem na zpěvákem Roba Halforda, který jede v kabrioletu po londýnské dálnici a zpívá. Vůz zaparkuje před bankou, kde se Halford setkává se dvěma muži nesoucí pouzdra na kytaru. K nim se přidají další zbývající členové kapely a společně vniknou do trezoru. Halford si z trezoru odnáší hlavní zlatou cenu za album „British Steel“, načež video končí tím, že se celé pásmo vrací zpět na dálnici a vše se opakuje, dokud neskončí skladba. (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Breaking The Law" je v poradí treťou skladbou zo šiesteho oficiálneho štúdioveho albumu starej anglickej heavy metalovej hudobnej skupiny Judas Priest. Album sa volá "British Steel" a vyšiel vo vydavateľstve Columbia v roku 1980. Je to už hodne dávno, tak dávno, že spevák Rob Halford mal vtedy ešte vlasy. Skoro som ho ani nespoznal. Song "Breaking The Law" patríme medzi ich najznámejšie hity. Video klip ku tejto skladbe natočil známy hudobno-filmový režisér Julien Temple. *** ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Klasika:) Anarchie podle Judas Priest. Jedna z písní, jejíž coververze od Doro Pesch se mi líbí možná ještě o něco více, než originál. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Píseň obsahuje některé zvukové efekty včetně zvuku rozbití skla a policejní sirény. K efektu rozbití skla použila kapela lahve s mlékem, které jim mlékař přinesl ráno před natáčením. Policejní sirénou byl vlastně kytarista K. K. Downing, který na svém Stratocasteru použil efekt zvaný tremolo. (Epistemolog)
  • Píseň se často umisťuje v žebříčcích „Nejlepší metalová píseň všech dob“ a v roce 2009 byla hudební stanicí VH1 jmenována 12tou nejlepší hardrockovou skladbou všech dob. (Epistemolog)
  • B strana singlu „Breaking the law“ byla skladba „Metal Gods“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama