Reklama

Reklama

Motel

  • USA The Bag Man (více)
Trailer 2

Černá taška s tajemným obsahem, pokoj číslo 13 v zapadlém motelu a profesionál, kterého si najal nevyzpytatelný milionář... Kriminální thriller sleduje příběh Jacka (John Cusack), tvrdého chlapíka, ale chronického smolaře. Najal si ho Dragna (Robert De Niro), zločinecký boss, aby dokončil jednoduchý, ale neobvyklý úkol. Má mu přinést černou tašku a nesmí se do ní podívat. Má ho počkat v zapadlém motelu a dát si pár schůzek s místními. Během dlouhé a bouřlivé noci před Dragnovým příjezdem Jackovi zkříží cestu Rivka (Rebecca Da Costa), krásná žena, jejíž život se fyzicky i emocionálně zaplétá s Jackovým. Když Dragna konečně přijde na scénu, život všech zúčastněných se náhle a extrémně změní. (TV JOJ)

(více)

Recenze (49)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mnou někdo konečně chtěl udělat inteligentní rozhovor a zeptal se mě: "Tak jak to vidíte, verbale?", odpověděl bych mu oduševnělými slovy reprezentačního útočníka: " Eeeeeeeeeeeeee, tak určitě.... První třetina byla dost slabá, eeeeeee, snad jen když to Kachna šoupl v desáté minutě Vláďovi mezi beky, eeeeeeee, sice to tam nespadlo, ale dost mi to evakuovalo situaci, jakože když jsme to zkoušeli předtím na Američany, tehdy to tam spadlo, ale teď to tam nespadlo. Eeeeeeeeeeeee, řeknu to bez skrubtulí, já i klucí jsme mysleli, že to tam ve druhý třetině konečně spadne, když máme v týmu takový hvězdy, ale trenér to i v tý dvojce trochu eeeeeeeeee progaučoval, takže klucí nedostali moc prostoru a když už nějakej ten eeeeeeeeeeee prostor jakože dostali, stejně to tam jakože nespadlo. Byli jsme z tý situace jakože dost eeeeeeeeeee konstatovaní a modralka celýho týmu byla jakože eeeeeeeeeee úplně dekompostující. Eeeeee, tak určitě...., v šatně jsme si sice s klukama eeeeeeeee řekli, že to v tý třetí třetině jakože víc otevřeme, vlítnem do toho a musíme hrát dopředu, i trenér to eeeeeeeeee říkal, ale ta eeeeeeeeeeeee barisféra už tam prostě jednou byla a prostě jsme se jakože z té eeeeeeeee konstelace nemohli ani zaboha dostat, a tak musím jen odevzdaně eeeeee konsternovat, že to tam teda jako nepadalo ani po tom. Tak určitě......... byl z toho dost nasranej dokonce i Jarda a to se, jakože jistě víte, útočníkovi jeho eeeeeeee formálu stává málokdy. Jako jak ste eeeeeeeee mohli sami vidět, šli nám docela dost eeeeeee do těla, a na to se jako dost blbě eeeeeeeee adoptuje, nějak jim to tam pořád padalo a nám to tam ne a ne spadnout, a tak sme si to pak všechno eeeeeeee, jakože klucí s trenérem, eeeeeeee vyagromentorovali a došli jsme jakože ke eeeeeeeee všeobecný koncenzúře, jakože to eeeeeeeeeeee byla totální kastratofa!". Hovadina hloupější než národní manšaft, na kterou zapomenete rychleji, než byste třikrát po sobě zhnuseně zopakovali "Hadamčyk". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jack je excentrickým milionárom Dragnom najatý aby vyzdvihol špeciálnu zásielku. Vysokú finančnú čiastku za zdanlivo jednoduchú úlohu dostane potom, ako dodrží všetky veškeré pokyny. Za prvé, za žiadnych okolností nesmie nazrieť do tašky, za druhé, po prevzatí batožiny sa musí ubytovať v neďalekom Motely, v izbe číslo 13. Tam bude čakať dovtedy, kým si Dragna zásielku neprevezme. Nato, aby Jack získal svoju zaslúženú odmenu, bude musieť urobiť "viac", ako len v kľude prespať do nasledujúceho dňa. Po "krku" mu ide nejeden "zabiják". Príčinu má zdanlivo ukrytú rovno pred očami. Čo je vlastne obsahom záhadnej batožiny? Cusacka som mal vždy rád. Ani v tomto filme nehrá zle, no bohužiaľ, akosi ma to veľmi nebavilo. Miestami dosť neuveriteľný, nereálny, nemastne, neslane natočený príbeh na úrovni TV filmov nijak nezaujal. Najmä vďaka rozuzleniu poukazuje na fakt, akúže to frašku, vlastne divák sledoval. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sice to není kdovíjaký návrat do první ligy pro Roberta, ale jeho postava má docela švih oproti spoustě jeho rolím z poslední doby. John Cusack v tom hraje žřejmě proto že Nic Cage je už definitivně mrtvý. Nic moc jsem nečekal a k mému velikému překvapení mě film docela i bavil. 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne sledujem filmy na základe ich vysokého skóre, respektíve naopak - nesledujem snímky s tak nízkym skóre, ale filmy ako „The Bag Man“ sú dôvodom, prečo robím aj výnimky. Najprv ma prekvapilo, že toľko recenzentov to nazýva „nudné“, „zlé“ a „nezmyselné“, ale potom som si uvedomil, že tento film nie je pre všetkých, ale pre niektorých - ako pre mňa - je to strhujúce. Takmer celý film sa odohráva počas jednej noci v cestnom hoteli, kde má náš protagonista, vrah (Cusack), ísť s balíkom a čakať na vyzdvihnutie. Zdá sa, že proti nemu sú všetci okolo neho. Postavy, ktoré stretáva a dobrodružstvá, ktoré zažíva sú fascinujúce, nepredvídateľné a neskutočné. Myslím, že tento film získal toľko zlých recenzií, pretože sa nehodí do formy. Odporuje očakávaniam a niektorým ľuďom sa to nebude páčiť. Ale ak hľadáte niečo iné, niečo, čo vás prekvapí, sledujte "The Bag Man". A skúste prekonať vaše očakávania. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ja mám rád ekšn zo zaflusaných motelov osvetlených blikajúcimi neonami odniekaľ zo zapadákova odohrávajúcich sa počas daždivých nocí, ale to by tam nesmeli obsadzovať do hlavných úloch ženy, ktoré svoju úlohu vydreli ináč, ako hereckým talentom a s hláskom medovým, ako mukel z Leopoldova... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takhle by to asi dopadlo, kdyby nějaký dvanáctiletý, přechytralý, ale od reality odtržený nerd zkusil napsat krimithrillerový scénář, jemně okořeněný Lynchem a Tarantinem, a jeho zpracování by se chopila nějaká provinční poloamatérská televizní stanice. Námět příběhu není špatný, obsah tašky přinese docela zajímavé rozuzlení, ale ten scénář, ty dialogy... fakt nevím, co si o tomhle mám myslet. Kvůli "taškáři" Cusackovi, kterého mám rád, dám slaboučké tři, ale určitě si to hned tak znovu nepustím, jedině až úplně zapomenu... což bude ale vlastně asi docela brzy, ach jo. Cusack tradičně dobrý, De Niro hodně zoufalý, Glover standardně svůj, brazilská štětka Da Costa pěkná, ale s tím extrémním makeupem vypadala spíš jako tranďák, než jako ženská. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem do půlky, ale pak jsem to musel vzdát. Špatnej motelovej thriller, kterej dokázal nudit i přes rychloposuv. K mizernýmu scénáři a ještě mizernější režii se přidala i mizerná kamera, která dokázala zazmatkovat i při jakési autoscéně odehrávající se na prostoru pěti metrů. Že Cusack na podobnejch sračkách občas ulítává je známo, ale co tady dělal De Niro, to nechápu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Riadna zlátanina s nevýrazným Cusackom a celkom fajn De Nirom. Myslel som, že v tej taške bude to isté, čo v kufríku v Pulp Fiction, ale scenárista ma nepotešil, bolo tam to, čo každý čakal. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Další živoucí důkaz extrémně podhodnoceného filmu místními čsfd odborníky. 46%?? WTF? The Bag Man je parádní napínavý krimi thriller, který má grády. Celých 100 minut mě to nepustilo a kombinace dvou velmi dobrých herců, jedné sexy herečky, jednoho sympaťáka z Prison Breaku s temným prostředím, záhadnou taškou a napínavým scénářem na mě fungovala. Apeluji na hodnotitele: "Buďte prosím objektivní", nehodnoťte jaké vlasy má De Niro a nejprve si film pusťte, než udělíte počet hvězdiček. Za sebe říkám: "velmi dobrá práce", dostalo se mi fakt kvalitního thrilleru. 77% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Uniká mi, jak a proč se Robert a John dostávají k a do filmů (filmů?) s Purcellem. Hodně pitomé béčko s jedním výbuchem, stvořené jen proto, aby si měli přinejlepším béčkoví herci v čem zahrát. Proto mi právě uniká, co tu dělá Robert a John. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film se skvělými nápady - taška, v které je něco zajímavého, mafián, který chce, aby vrah dodržel pravidla, další postavy, kterým jde o tu tašku. Tohle je prostě výborně rozehrané, navíc Cusackovi poslední dobou podobné ambivalentní, spíš temnější role jdou. Robert De Niro je v tomhle trochu klišé, ale má boží vlasy. Jenže film postupuje a celé se to rozpadá pod rukama. Postavy přestávají dávat smysl, jsou zde zbytečné a příběh končí naprosto tuctově. Další promarněná šance. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Film s hodně rychlým a přímým vstupem do děje, u kterého jsem ocenil hlavně nepřetržité napětí a palčivou otázku, co obsahuje ona záhadná taška. Pravda, občas nedávaly všechny události úplně smysl, ale i tak mi film přijde podhodnocený. David Grovic přibližně hodinu umně těží z toho, jak jsou karty na začátku dobře rozdány, pak se film trochu zvrhne ve sled bizarních scének a přestane držet pohromadě. Ale už kvůli pohledné Rebecce Da Costě stálo za to film vidět. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Chtělo se mi napsat,že celý režijní vedení,a scénář k filmu dělali samí dementi.Ale nemůžu,tam totiž jedno ani druhý vůbec neni.Film tak šedivej nezábavnej,že od půlky sem se u monitoru vošíval,jak když mám blechy.Třikrát se zjevil De Niro,role,za kterou by se styděl i Krytinář v nej letech,Cusacka moc nemusim,vlastně když to vezmu kolem a kolem,ani nevim,co mě přimělo chtít to vidět.40%. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Super obsazení, rýsoval se z toho fakt dobrej film, nakonec ale skoro sračka. Absolutně nereálný scény. Například: přetáhnu někoho lopatou, pak ho umlátim a zahrabu, odjedu na dlouho pryč, vrátim se za několik hodin zpět a frajer leze živej z hlíny. Jako sorry, ale strašný hovno a podobných hoven ve filmu je mnohem víc. Konec to celkem zachránil, i když fakt jen na 2 ušmudlaný hvězdy. 35% ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale toto bol normálne dobrý thriller. Cusack vyzerá a hrá ako za starých čias, Niro hrá svoju klasiku a Rebecca tam pasovala ako riť na šerbel. Takže u mňa za 4*. A ešte som zabudol aj Crispin Glover tam dobre tam zapadol. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Já taky musím říct to co už někteří přede mnou, je to extrémně podhodnocený film. Jen 46 % za tu profi práci tady je mimo moje chápání. Propracovaný scénář, víc než perfektní výkon De Nira, originální příběh, vynikající práce se světly, kamerou, bravurní Crispin Glover, film temný, plno krví a přitom není jeden jediný zbytečný anebo přehnaný záběr-střela. A John Cusack má roli kde nemá minutu klidu. Občas je mi smutno kam směruje dnešní film, ale občas si taky říkám že spousta dnešních diváků ani si nezaslouží lepší. Přečetl jsem několik rozhovorů s režisérem tohoto filmu a já smekám před ním. A abych nezapomněl, originální soundtrack a skladba od Gary Clark Jr. - Numb, taky super. 4-4,5/5 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, na co se celé dětství pan režisér koukal na televizi, ale to co jsem vídal já, to určitě nebylo. Anebo se mu ňák hrubě pomíchaly data. Musím uznat, že prvních patnáct minut mne film opravdu zajímal, asi tak do té doby, než se tam objevila ta bárbína. Pak se z toho stala stupidní limonáda, a když hrdinu mrtvola chytla za nohu, vykřikl jsem:"Ať žije Tarantino!"...a to ho fakt nemám rád. Všechno je v tomhle filmu nalevačku, ale nejvíc ze všeho ta ženská. Nevím, čí je to příbuzná nebo s kým spí, ale hrát v tom opravdu neměla. Už dlouho jsem neviděl takovou zpackanost a přitom to mohlo dopadnout velmi dobře. 20% za úvodní čtvrthodinku. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Celý film se snaží působit na vaše vnímání dlouhými záběry a pomalu se vlekoucími scénami na vaši psychiku a u mě se mu to povedlo na výbornou. Tohle byla úplná legendární pecka do mojí hlavy. Krásně akční a temné. Kašlu na ty nenávistné komentáře, vsadím se, že polovina z nich ten film ani neviděla. Naprostý herecký koncert jak De Nira tak Johna Cusacka. Neskutečné a po dlouhé době jsem se královsky bavil. ()

Reklama

Reklama