Reklama

Reklama

Hráči

(seriál)
Trailer 8
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2015–2019), 22 h 16 min (Minutáž: 25–33 min)

Tvůrci:

Stephen Levinson

Hrají:

Dwayne Johnson, John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon, Rob Corddry, London Brown, Brittany S. Hall (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(47)

V tomto novém komediálním seriálu si někdejší superhvězda Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) dává do pořádku svůj život po ukončení kariéry a radí jiným současným i bývalým hráčům, jak se orientovat ve světě fotbalového byznysu. Seriál Hráči od scenáristy Stevea Levinsona zkoumá životy skupiny současných i bývalých hráčů amerického fotbalu. Dwayne Johnson se představí v hlavní roli někdejší fotbalové hvězdy Spencera Strasmorea. Mezi další postavy patří vždy dobře naložený Charles, který ukončil kariéru vrcholového sportovce a hledá nové uplatnění; soutěživý a duchovně založený Ricky, současná senzace amerického fotbalu; finanční poradce Joe, který se zoufale snaží zapadnout; agent špičkových sportovců Jason; profesionální fotbalista Vernon, pro něhož je v životě nejdůležitější rodina; bývalá manželka špičkového atleta Julie; sportovní reportérka Stephanie Michaelsová, která je zamilovaná do Spencera, a vdova po jednom ze Spencerových nejbližších přátel, Tina.

Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) a jeho chlapci jsou zpět, aby to "roztočili" ve zbrusu nové řadě úspěšného komediálního seriálu z produkce HBO od Stevea Levinsona (Vincentův svět), který zkoumá extravagantní svět vrcholového amerického fotbalu ve floridském Miami. Druhá sezona se ponese ve znamení ještě větší soutěživosti a komplikací než kdy dřív, neboť v honbě za trvalým úspěchem a slávou se postupně začínají stírat hranice mezi profesním a osobním životem. Někdejší superstar amerického fotbalu Spencer, který se po ukončení kariéry snaží prosadit jako finanční manažer, je nucen čelit démonům ze své minulosti, když stane v boji muže proti muži s největším lichvářem Andrem Allenem. Spencerovi nejbližší přátelé a klienti se mezitím ze všech sil pokoušejí nalézt pevnou půdu pod nohama - ponížený Ricky zkoumá své možnosti volného hráče a poznává otce, který ho kdysi opustil, Charles musí coby čerstvý rodič sladit rodinný život s profesionální kariérou a Vernon se vyrovnává s životem mimo hřiště. Na pomoc Spencerovi s lukrativními fotbalovými smlouvami a velkými osobnostmi opět přichází i jeho nestoudný obchodní partner Joe, pragmatický agent Jason a přítelkyně a sportovní reportérka Tracy. Spencer a jeho skupina záhy pochopí, že uspět v byznysu, kde platí: "Dej do toho všechno, nebo se na to vykašli," ve skutečnosti obnáší být neustále připraven bojovat o větší množství dolarů, kontraktů i respektu. (HBO Europe)

(více)

Související novinky

Film Christophera Nolana našel hvězdu

Film Christophera Nolana našel hvězdu

20.03.2019

O novém filmu Christophera Nolana (Interstellar, Dunkirk) až doposud nebylo moc co psát. Některé zdroje snímek přirovnávaly duchem k Na sever severozápadní linkou a Počátku, tahle porovnání už ale… (více)

Bourneovský The Rock

Bourneovský The Rock

11.07.2014

Dwayne „The Rock" Johnson je momentálně na vrcholu kariéry. Letos ho sice uvidíme jen v Herculovi a seriálu Ballers, v příštích letech se ale vrátí jako Hobbs v Rychle a zběsile 7 i jako Roadblock v… (více)

Reklama

Reklama