Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během čtyř trýznivých týdnů se Sir Malcolm, Ethan, doktor Frankenstein a Sembene ze všech sil snaží zachránit Vanessu před jejími vnitřními démony. (HBO Europe)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príprava na finále prebieha vo veľmi komornom duchu, iba v jednom dome s mnohými zaujímavými dialógmi. Síce je tu fyzicky prítomných iba zopár postáv, tie dialógy vedú prostredníctvom ich telesných schránok rôzne prazvláštne bytosti, s ktorými by ste nechceli mať nič spoločné. Eva Green si tento diel skutočne užila, bezpochyby je hlavným ťahúňom celého seriálu, ale samozrejme obsadení sú všetci perfektne, aspoň podľa môjho názoru. No a záverečné slová vás dokonale navnadia na finále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím zopakovat to, co už napsali jiní uživatelé přede mnou, celá sedmá epizoda stojí na skvělém výkonu Evy Green. Za jiných okolností bych s pátou hvězdičkou váhal, protože se příběh téměř nikam nepohnul, ale tentokrát jsem za tu dokonalou studii posedlosti musel jít, chca, nechca, do plné palby. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrôzostrašnosť v novom meradle, toto bolo stelesnenie satana v jeho plnej sile. Eva Green je naozaj kráľovský majestátna, ten jej herecký um je nezameniteľný. Je úžasné, ako Eva dokáže byť zároveň ľudská i božská, viditeľná i oplývajúca. Vanessa Ives bola posadnutá samotným diablom, ocitla sa v jeho područí, jej duša sa rozplynula do temnoty a opustené telo bolo následne ovládnuté čistým zlom, a naša Evička to stvárnila neuveriteľne hodnoverne. Je z nej cítiť tú hrôzu aj strach, ah preto sa v miestnosti nazhromaždilo také obrovské množstvo emócií, čo bolo mimoriadne senzitívne i šialené. Tie jej záchvaty, nadpozemské bolesti a démonické epizódy ihneď navodili mráz po chrbte. Táto nadprirodzená zložka bola skutočne pozoruhodne spracovaná a finálny exorcizmus mal bytostne emocionálnu hĺbku. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi chápu jinak dobré přijetí všemi ostatními, já si tu ale prozatím mimo dr. Frankensteina moc sympatií k nikomu nevybudoval, rozhodně ne přímo k Vanesse, která si tu celou epizodu hraje na Vymítač ďábla. Hororové prvky to skrývalo, ale stejně jsem to spíš odzíval. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento vymítačský díl si zaslouží plnej počet a to bez diskuzí. Neuvěřitelná atmosféra prostupující celým dílem a temná síla toužící po Wanesse o sobě dává konečně pořádně vědět a pořádně to roztočí. Hororově ladění fanoušci budou jistě spokojeni. ()

Reklama

Reklama