Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Vanessa ve svém vidění spatřila divadlo Grand Guignol, vypraví se společně se Sirem Malcolmem, Ethanem, doktorem Frankensteinem a Sembenem prozkoumat toto prázdné divadlo a stanou tváří v tvář svým nejhorším nočním můrám. (HBO Europe)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si dali v předchozí vymítací epizodě od hlavní linie příběhu pauzu, v tomto dílu se k ní ale vrátili a zdárně dokončili, co začali. Postava Viktora Frankensteina prochází pod nátlakem Monstra zajímavým vývojem, Ethan Chandler ukázal svou pravou tvář a došlo i na slušnou akci. 5* ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak abych byl opravdu upřímný tak jsem trošku zklamaný. Od závěrečného dílu jsem očekával víc, nicméně i tak se jednalo o slušnou podívanou. Trošku se nám to celé zamotavá. Je odhalena totožnost onoho brutálního vraha, jenž po Londýně zanechává roztrhaná těla aneb představuje se nám vlkodkak. Frankenstein se nám také mění k obrazu netvora. A hlavní dějova linka je tak nějak ukončena na půl, hlavní upír je zneškodněn, aby se ukázalo, že to vlastně byl jen služebník někoho mnohem mocnějšího, který čeká v pozadí. Finální střetnutí v divadle bylo takové všelijaké, akční a na mě až moc rychlé. Jsem zvědavej na další řadu, potencionál by tam byl. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sa naozaj podarilo, bolo plné rozcítenia, pochopenie a prezretia. Všetko malo ďaleko hlbší kontext a dopad, než sa pôvodne mohlo zdať. A taktiež mnohé načrtnuté myšlienky poslúžili ako vynikajúci set-up pre ďalšie dobrodružstvá. A čo bolo skutočne príhodné, tak to bol ten tajuplný koniec, kedy sa Vanessine slová náhle rozplynú v ničotu. Vtedy už sledujeme iba záber na uhrančivý Evičkin pohľad a doznenie epizódy v absolútnom tichu. Victor bol samozrejme skvostný. Celkom mi bolo ľúto aj Doriana a jeho citov, ktoré prechovával k nádhernej Van. Vanessino odmietnutie nielenže bola preňho úplne nová skúsenosť, ale zároveň i nesmierne bolestivé. Záverečná prepracovaná akčná sekvencia v divadle, ktorá sa odohrávala pod rúškom mystickej tmy a prirodzeného svetla, bola nadmieru podmanivá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som rád, že sa najdôležitejšie udalosti finále odohrávali práve v divadle. Inak sa dá skonštatovať, že rozuzlenie prebehlo podľa očakávania, sem tam sa stane niečo trochu prekvapivé, ale väčšina fanúšikov sa zrejme dočkala presne toho, čo aj čakávala. Vrcholmi sú pre mňa iné epizódy, konkrétne päťka a sedmička, možno je trochu škoda, že sa tvorcovia v samotnom závere príliš neodviazali. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[spoiler] ehm JA PROSTE VEDELA, ze neni zas tak obycejnej, ze proste musi byt nejaka “stvura” nebo tak neco ... a on to je nakonec vlkodlak😁 prijemne prekvapeni. nejlepsi epizodka, rekla bych! || ❝𝐈 𝐚𝐥𝐫𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐚 𝐝𝐚𝐮𝐠𝐡𝐭𝐞𝐫.❞ 🧟‍♂️🐺 ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama