Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vanessa a Ethan prchají zpátky do vřesů, kde bydlela Řeznice. Mají k sobě čím dál blíž, dokud se však neobjeví někdo z Vanessiny minulosti. Lyle a Frankenstein mezitím v Londýně odhalují čím dál znepokojivější informace z pozůstatků Verbis Diablo. Navíc se ukáže, že Lily není úplně tím, kým se zdá. (HBO Europe)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda opäť ťaží najmä z interakcie postáv, Vanessa a Ethan sa ocitajú sami v starom dome čarodejnice a okrem toho, že to medzi nimi iskrí, vnikajú stále hlbšie do vlastných vnútier, čiže názov dielu Malá škorpiónka nie je vôbec od veci. Prekvapí ale predovšetkým Lily a tak sa zdá, že Frankensteinovi a jeho monštru sa ich plán začína poriadne vymykať z rúk, ono ten domček z karát na stole môže byť metaforou tejto ich snahy. Čarodejky boli tentokrát mimo, takže aj celá epizóda bola menej akčná. Sex samozrejme bol, ak by ste náhodou pochybovali... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu se děj přesunul na blata a znovu je z toho pět hvězdiček. Venkovský vzduch druhé sezóně opět prospěl, tempo příběhu se sympaticky zvýšilo, obě nejzajímavější postavy dostaly více prostoru, ale musím uznat, že mě v závěru pobavila i Lily, která se mi už v předchozích dílech zdála být otravná. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vanessa a Ethan spoločne na chvíľu opustia rušný mestský život Londýna a navštívia vidiek. Vidiecke prostredie bolo príjemnou zmenou, ktoré však na druhú stranu prinieslo i zlé spomienky na minulosť a otvorilo staré rany. Strávený čas s Vanessou a Ethanou bol velice slastný a oblažujúci. Ich spoločné chvíle som si nesmierne vychutnával, obzvlášť tú streľbu a tanec. Aj konverzačné scény mali svoje jedinečné čaro, poslúchať ich bolo skutočne ľubozvučné, ale niekedy aj dosť smutné. Každopádne, niekedy sa ich rozhovory vyvŕbili aj do poriadnej drámy. A zrazu znenazdania všetko toto blaho pohltí temnota, ktorá driemala vo vnútri Vanessy. Na moment zabudla na svoje princípy a upadla do temnoty. Jej duša bola poškvrnená vraždou a tento pocit viny ju bude zvnútra zžierať už do konca života. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frankensteinova nevěsta se navrací do svých rolí ze skutečného života a tvrdé konsekvence na sebe určitě nenechají dlouho čekat. Jsem zvědavý, jak dopadne ke konci série linka s hlavní záporačkou, už mi docela leze krkem. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatná část děje se opět přesune na Blata a nutno říci, že to byla ta nejlepší část z celého dílu, především vyřízení starych účtu, byt sežrán vlastními psi, asi není úplně nejlepší zakončení dne. Hodně povedená epizoda se slušnou atmosférou. ()

Reklama

Reklama