Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily a Dorian zachrání mladou dívku. Sir Malcolm pokračuje ve své cestě se záhadným mužem Kaetenaym. Ethanovi se dostane nečekané pomoci od Hecate. Doktoři Frankenstein a Jekyll vymýšlejí nový plán. Temné síly mezitím sledují každý Vanessin krok. (HBO Europe)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria je zatiaľ najvýpravnejšia a ani rozpad spoločenstva neznamená automaticky rozpad konzistentnosti, skôr naopak, takáto atmosférická aj dejová rôznorodosť Penny Dreadful pomohli asi viac, ako by sa dalo čakať. Druhá epizóda je o niečo pomalšia než tá prvá, každopádne konečne aj linka s Dorianom je živšia, Ethan sa začal poriadne odväzovať aj vo svojej domovine a na konci nás čaká pomerne očakávateľné odhalenie, kto je gróf Drakula. Skrátka Vanessa v láske nemá nikdy šťastie, ale až čas ukáže, či sa práve títo dvaja k sebe skvele nehodia. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhá epizoda mě nezklamala, děj byl i tentokrát dostatečně zajímavý, neztrácel na tempu a přinesl i dostatek akce, jen si nejsem jistý, jestli se s přesunem části příběhu na americký kontinent nebude postupně vytrácet ta pochmurná atmosféra, na kterou jsem si už u seriálu zvykl. Taky je mi už úplně jasné, že se o gore bude starat hlavně duo Dorian/ Lily, což byla dobrá volba, ti dva jsou v tom dobří. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vanessa naďalej pokračuje v schôdzkach s terapeutkov, myslím si, že tieto sedenia prinášajú so sebou výsledky, aj keď tentokrát došlo i k riadnemu kolapsu zo strany Van. Skutočne som prežíval ten Vanessin životný príbeh a veľmi ma dojalo, ako psychicky sa Van nakoniec zložila. Po psychologickej a emocionálnej stránke toto bol velice zaťažujúci diel, Eva Green ma zakaždým úplne dostane. Krátkodobo som bol však zase rád za Vanessu, že si dopriala aspoň trochu toho šťastia, ktoré tak zúfalo potrebovala. Avšak s odhalením totožnosti Draculi sa táto radosť vzápätí premenila na zmar. Divoký západ tiež ponúkol zaujímavú podívanú, Ethan sa konečne vymenil z okovov a ocitá sa na úteku. Astrálne cestovanie sa takisto podarilo, veľmi obľubujem tieto nadzmyslové prvky. Koncept dualizmu kvitujem. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a opět bomba. Tentokrát se přitlačilo na pilu a s krví se moc nešetřilo. Grey konečně je v rámci seriálu k něčemu dobrý a s Lili rozjeli pořádnou šou, doufejme, že jim to vydrží. Americká větev příběhu je zatím docela zábavná a vlkodlakokrvavá a navíc se nám objevila postava z minulé řady se kterou se už moc nepočítalo. Takže paráda. No a hlavní Drakulovská linie prostě famózní. Naprostá spokojenost. ()

Reklama

Reklama