Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hecate a Ethan se ze všech sil snaží přežít v drsné a nehostinné poušti Nového Mexika. Kaetenay odhaluje siru Malcolmovi pravdu o svém spojení s Ethanem. V Londýně se zatím Frankensteinovi úspěšně podaří doplnit Jekyllovu formuli. (HBO Europe)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a opäť tu máme absolútnu zmenu tempa , atmosféry a dokonca aj žánru. Celá päťka je skrátka western, nechýbajú však ani čarodejnícke kúsky. Celú epizódu si ale nakoniec pre seba kradne nová postava, otec Ethana, v podaní výborného Briana Coxa. Jeho záverečný preslov v kostole nemal chybu a dal aj niektorým udalostiam spätne nový zmysel, už vám totiž indiáni v tomto fikčnom svete nebudú naďalej pripadať ako jednoznačné obete. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyla to nezajímavá epizoda, tvůrci v ní tentokrát přidali na akci a napětí a viditelně ji proti předchozímu intenzívnímu dílu odlehčili. S tím jsem neměl problém, hvězdičku jsem ubral proto, že americká dějová linie prostě nemá tak kvalitní atmosféru, jakou disponuje zbytek příběhu. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po vypätom psychologickom thrillery sme dostali túto westernovú jazdu, síce náhla zmena žánru, ale aj tu sa bolo na čo kukať. Nasadli sme do sediel a uháňali naprieč neskrotnou krajinou na koni. Každopádne, Divoký západ nezostáva taký, ako bol predtým, pretože sa do diania zavítajú temné sily a mágia. Osobne zbožňujem tento druh miesenie žánrov, fantasy v kombinácii s westernom utvárajú fascinujúcu multižánrovú chuťovku. Ethan a Hacate sa uprostred drsnej a nehostinnej púšte zbližuje v súznení s tým, ako bojujú o svoj život. Ich vzťah naberá dosť intímneho rozmeru, za čo som koniec koncov rád, keďže chémia a sexuálne napätie medzi nimi funguje na výbornú. Záverečné osudové stretnutie posledných dvoch členov rodiny Talbot bolo riadne vyhrotené a ku koncu ešte naberalo na obrátkach. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta roztříštěnost hlavních postav do několika vzdálených linií mi ve třetí řadě vůbec nesedí a nebudu lhát, že mě kromě Vanessy a Johna Claira ostatní vlastně vůbec nezajímají. Tady jsem měl problém udržet pozornost. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americká dějová linka je stále lepší, krev, magie, pokrývání minulosti a slušná akce a naproti tomu atmosférické dění v Londýně. Je to dobře rozjeté, tak snad to nepokazí, zatím nadmíru spokojen. ()

Reklama

Reklama