Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kaetenay má předtuchu blížící se katastrofy. Frankenstein a Jekyll se dočkají pomoci od překvapivého spojence. Monstrum konečně získá odvahu. S pomocí Catriony odhalí Vanessa strašlivou pravdu. (HBO Europe)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K záveru sa blíži nielen tretia séria, ale aj celý seriál a tak je všetko takmer až extrémne vyhrotené. Pričom siedmej epizóde dominujú dialógy, čo ale samozrejme nič neuberá na kúzlu ani tempe. Vanessa si to pekne vybavila so svojou novou láskou, avšak zdá sa, že chlapík ju má plne v područí. Dorianovi sa jeho experiment poriadne začína vymykať z rúk a jeho hárem si začal žiť podľa vlastných pravidiel, kde on už nemá pevné miesto. Najemotívnejšie určite pôsobí dejová línia návratu otca od rodiny naspäť k famílii, frankeinsteinovmu monštru musí držať teraz už palce každý fanúšik seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmé epizodě jsem nakonec udělil čtyři hvězdičky, přestože jsem uvažoval i o třech. Díl měl silné, ale i slabé pasáže, měl jsem dojem, že se londýnská revoluční buňka tvůrcům jaksi vymkla zpod kontroly, příběh Monstra je stále slabší, ale závěrem jsem se přece jen nechal přesvědčit k lepšímu hodnocení. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He had no goal beyond resurrection. At which he's excelled. Just the consequences wherein that escaped him. He created life but had no care for its nurturing. A young man's ambition to be known. Not to be good." ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomto seriály naozaj fascinujúce, ako vrtkavé jednotlivé charaktery sú. Snáď niet postavy, ktorá aspoň jednou nohou nestojí v temnote. Vanessu už omrzelo byť tou opustenou a svetom zanevrenou podivínkou, tak sa rozhodne kráčať v temnotách spoločne s Draculom a tým sa stať nočným stvorením. Záver po hlbšom zamyslení a prebádaní není vôbec tak šokujúci, ako sa zdá byť, pretože toto je v očiach Vanessy naozaj jediný spôsob, ako byť akceptovaná taká, aká je. Ako byť ozajstne sama sebou, skutočne slobodnou. Tiež som si náramne užíval i scénky medzi Van a Catrionou, ktoré priniesli mimoriadne plodné rozhovory. Medzitým sa Dorian cítil byť ohrozený čoraz odvážnejšou Lily a tak spolu s Victorom zosnujú plán, ktorý má predurčiť jej pád. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mohl být hodně velký průser, příliš kecání a málo děje. Dorian Gray to taky vůbec nedává, tahle postava mě strašně nebaví, tahle dějová linka je úplně mimo. Naštěstí Draculovské finále nemá chybu a celý díl v podstatě zachraňuje. Už jsem to psal minule, je to prostě Bůh. ()

Reklama

Reklama