Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan, sir Malcolm a Kaetenay se vrací do Londýna. Doktorka Sewardová odhalí Renfieldovo tajemství. Ethan se mezitím vydá hledat doktora Frankensteina. A Lily prozradí srdceryvný příběh z minulosti Brony Croftové. (HBO Europe)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snáď prvý diel celého seriálu, kde nevystupuje Vanessa a tak sme ochudobnení o pohľad na pobledlú Evu Green. Každopádne aj tak sa všetko točí okolo nej, všetci ju totiž zháňajú. Jej absencia až tak nevadí, pretože v Londýne prebieha apokalypsa a napriek tomu, že peniaze na zobrazenie jej priebehu asi neboli, tak atmosféra je skutočne hutná, dusná a depresívna. Nechýba aj nejaká tá akcia, najmä smerom ku koncu. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelně atmosférický díl prodchnutý akcí. Londýn je v troskách, všude mrtví a nemrtví a k tomu morová mlha. Závěrečná pětiminutovka tomu nasadila korunu, vlkodlako-upíří přesdržková stála opravdu za to. Tak to jsem opravdu zvědavej jak bude vypadat závěrečný díl, protože tahle předehra, byla opravdu výborná. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temnota naberá nevídanej a zastrašujúcej podobizne. Hmla sa zniesla nad mestom, Londýn nikdy predtým nebol pochmúrnejší, než práve teraz. Prístav je zamorený krysami a z kanálov začali vyliezať húfy žiab, mesto sa načisto zbláznilo, ponorilo do temnoty a šera, do večnej tmy, nad ktorou vládnu nočné stvorenia. Dracula má pod kontrolou Vanessu, Matku zla, čo si akútne vyžiadalo odpoveď od Ethana a spolku. Catriona je poriadne badass a sexi, i s upírmi si hravo poradila. Victor napokon prezrel a uvedomil si, že kráča po temnej ceste, zatiaľ čo Dorian dosiahol svojho, i keď za trpkú cenu. A finálny stret v hmlistej ázijskej štvrti bol veru podnetný. Vlk Boží sa konečne stretol s Draculom, obom išlo o jediné, o náručie skvostnej Vanessy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S dějem, napětím, atmosférou i akcí jsem byl v osmé epizodě spokojen a viděl jsem to na plnou palbu, ale co ta morová mlha? Na ulicích se prakticky nedá dýchat, lidé hynou jako mouchy (ale jen někteří), mám to chápat tak, že měli Londýňané hermeticky uzavřené domy? To bylo hodně chabé. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama