Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného večera, v silné ebrietě, značně dezorientován a dobrovolně nadopován ředidlem a vietnamským tabákem, jsem byl shodou děsivých okolností nucen sledovat jeden díl této nevysloveně debilní taškařice a po několika sezeních s traumatologem jsem se rozhodl o svém děsivém zážitku veřejně promluvit, ale pouze stroze, pregnantně a maximálně DVĚMA větami, neboť i přes intenzivní vymytí mozku nejsem stále psychicky stabilní a při každé vzpomínce na tuto zrůdnost mám tendence organizovat hromadné sebevraždy, proto se domnívám, že dvě věty popisující tento nevídaný zažítek budou stačit, neboť nemám zapotřebí se z vlastní vůle utápět v nefalšovaném zoufalství a systematické sebedestrukci kvůli partě mentálně labilních houmlesáků, které Prima posbírala na nejbližší benzínce a za příslib řízlího kokainu je donutila hrát si na normální lidi a spatlat dohromady tak nechutně stupidní a trapnou frašku, kde imbecilům, kteří se promenádují po obrazovce, v herectví zdatně konkuruje stůl, žehlička a mixér. Hrůza. ()

kiddo

všechny recenze uživatele

Ty autentické lidské tragédie jsou tak hrozné, až je mi z toho upřímně a bez přehánění na blití. Fakt, nějakej vůl se v zájmu co největší realystyčnosťy rozhodne vysrat na steady cam a radši třást kamerou jak masturbovanej epileptik a nebohá kiddlinka, která jen bezelstně prošla kolem bedny, může rázem pádit k nejbližšímu kýblu a solidárně házet šavli. Děkuju tedy, že mi byl na slovo "charita" a "soucit" vybudován opravdu netradiční pavlovský reflex - šetřit je potřeba. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD by měla zvážit novou stupnici hodnocení, jelikož tento "hlen" uráží svým "ne-obsahem" i hodnocení Odpad! ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

Co co co co to jeee? To to to to máš přece říct ty ty ty, ty ko ko ko té. Tak já to to to řeknu. To je konec, přátelé. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tam nehrají nějací herci amatérského vesnického divadla, ale jsou to přímí účastníci toho daného životního osudu ... Je to děsně, ale opravdu velmi děsně začátečnicky natočeno ... Buď to měli tento dokumentární pořad tvořit jako dokument, opravdický tak jak mají dokumentární pořady vypadat a nebo natočit to jako hraný seriál alespoň s kvalitními herci. Totok co jsem zrovna dneska ze zvědavosti zhlédla je fakt brutus ... za námět ode mě jen jedna hvězdička. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je, prosím, co? Jestli existuje „dokumentární“ peklo, tak bych měl jednoho žhavého kandidáta. Tohle je už skutečně přes čáru.. naprostý suterén televizní tvorby!! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Jděte už vážně do vole prdele, vy televizní leštiči uleželých hoven!!! Škoda i sliny, umístěné mezi světla pablba, který toto prosadil do príma kanálu. Emile, starej sráči. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Když amatéři přehrávají situace "ze života", není to že života, není to nic, měli ty peníze dát raději do smysluplnějšího projektu, tohle se nepovedlo.!!! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Proti těmto ,,hereckým'' výkonům jsou venkovské ochotnické spolky žabaři.... Opravdové peklo. Toho co to má na svědomí pro výstrahu - zastřelit !!! Proč tohle někdo nezakáže??? ODPAD ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný, ale opravdu STRAŠNÝ! herecký výkony. Líp by to opravdu zvládla i moje sedmiletá sestřenice než tihle rádoby herci. Je fajn vidět, že Prima je už horší než Nova. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Prima lepší Novy. Teprve nyní jsem dostatečně pochopil význam slova "naturščik", a jaké martýrium si režisér s nimi užije. A když je málo materiálu, tak ani přeřeky nelze vrátit zpátky. Na křečovitě přepjatou autenticitu by si to nemuselo tolik hrát a trochu větší přirozenost by neškodila. Pochvalu si nezaslouží též kameraman, jehož nepřipravenost na některé repliky se projevovala tím, že nestačil "švenkovat" z jedné hovořící postavy na druhou a bylo jen otázkou času, kdy s kamerou upadne. Jo, chlastat se před natáčením nevyplácí. A režisér prokázal jemnocit pro práci s neherci, detailem, vypjatou atmosférou a předložil příběhy ze života, které svým netradičním pojetím se ucházejí o diváckou pozornost podmázlé komentářem Lukáše Hlavici, na jehož geniálně namluvený přírodopisný dokument o vážkách dodnes vzpomínám. Každý projekt se nemusí hned zadupávat do země, a je lepší dívat se na neherce, než na herce, co neumí hrát. Je to ze života, tak co by na to mělo být "načančaného". Mé hodnocení: 60% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám sice odpad, ale v podstatě ten pořad miluju. Je to totiž skvělá ukázka toho, jak se dá ze "silných příběhů ze života" udělat výjimečně špatným zpracováním nechtěně směšná fraška, která musí být občas až královskou zábavou pro mnoho cyniků a milovníků černého humoru. Na rozdíl od některých ale nevidím chybu ani tak v hereckých výkonech (i když i ty jsou často "geniální"), jako spíš v režii jednotlivých epizod a vlastně v celém konceptu, který se snaží zkombinovat klasický dokument s hranou tvorbou a prostě to nefunguje skoro vůbec tak, jak by si tvůrci asi přáli. ()

JosefGruber odpad!

všechny recenze uživatele

Lituji ty ubožáky co sledují takovou to sračku a způsobují tím, že se sračkoidní filmy (jestli se tomu tak dá říkat) vysílají ve hlavní vysílací čas. Debilita českého diváka je nesmírná... 0-1*, tv ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Hrůza! Aneb jak ze "silných příběhů" udělat komedii. Zvláště hereckými výkony aktérů. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 15% (odpad!) | ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Kapitální békovina. A zase ti obyčejní lidé a jejich příběhy ze života. Prima. Příště by to chtělo sehnat alespoň pořádné herce a ne tuhle amatérskou partičku zoufalců. Lze sledovat jen na vlastní nebezpečí. ()

Reklama

Reklama