Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Po tomhle aby si divák dezinfikoval oči a z uší vyčistil ty sračky, co lezou z huby těm lidem. Pro jistotu ještě lobotomii, aby něco v hlavě nezůstalo. ()

Rollo_Tomasi odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem čerstvě vytržený moudrák a dostal jsem do pusy zánět. Dostal jsem horečku, pusa mně opuchla a v okolí bývalého moudráku mně příšerně bolelo. Místo té bolesti bych raději obdržel každou hodinu kopanec do koulí od radikální feministky, která celý rok poctivě trénovala kopání do rozkroku. Když jsem byl v domnění, že už nemůže být nic horšího, tak jsem viděl toto rádoby dokumentární drama ze skutečného života. Tak tohle opravdu néééééééééééééé!!! Všechno je tak amatérské, až to bolí více než kopanec do koulí od radikální feministky každou minutu. Viděl jsem dva díly a ani jsem je nedokoukal do konce... ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Ono nyní nehodnotíme příběhy, které se skutečně staly, ale hodnotíme zde výkon, jakým způsobem byly natočeny a zahrány. To, že herecké výkony amatérských lidí v česku jsou příšerné, je jasné. Vůbec to nemá co s dočiněním přirozeností a přesvědivostí hraných scén a děje příběhu. Za druhé, když už se natáčí nějaké příběhy, které jsou podle skutenčosti, určitě by bylo vhodnější do toho zakomponovat ,,ne amatérské záběry s roztřesenou kamerou", ale natočit to profesionálně. Kamera tedy úplně otřesná. To, že kombinace otřesných hereckých výkonů a natáčení na mobilní telefon (tak mi to přišlo), udělalo své, musím hodnotit odpadem, protože to jinak ani nelze. Myslím si, že i dítě by to zahrálo a natočilo lépe, než výběr lidí na ulici, kteří nemají tušní nic o ,,herectví" a kameraman (natáčející jako mobilním telefonem), nejspíš nemá ani tušení o ,,režii, kamerách, střihu, ...". Děs! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka. Ostatně stejně jako 99,9% produkce TV Barrandov, jestli se ty vysílaný hnoje teda televizí dají nazvat. Kameru drží nějakej zfetovanej debil, co neumí nic jinýho, než neustále zoomovat a klepat se ze strany na stranu. Asi si myslí, že tím dodá "dramatičnost". Zlomil bych mu vobě pazoury, stejně jako tomu kokotovi, co tenhle způsob vymyslel. Amatérský neherci, vyhrabaný na nějaký skládce antitalentů. Prostě debilita. Nebo jinak - prostě "typický pořad z produkce TV Barrandov". To by mohla bejt speciální kategorie v hvězdičkovém hodnocení, ale ještě hodně hluboko pod "odpadem". ()

vitapavlik odpad!

všechny recenze uživatele

Příběhy jsou zajímavé, avšak často přehnané a společně se zpracováním a hereckými (ne)výkony z toho dělají jeden z nejhorších pořadů na které jsem narazil. ()

Tumbik odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto skvostu je mi trapně za to, že jsem člověk... Takovou sračku by měli zakázat, protože to musí způsobovat nevyléčitelné psychické choroby... ()

Investman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to neni možný!!!! Taková sračka?!? To vyhrává absolutně druhý místo v soutěži nejdebilnější pořad! Ty ,,herecký" výkony???? To je Fóóóór!!!! ()

Matysek1984 

všechny recenze uživatele

Kamera otřesná, pořád se klepala, asi to mělo budit dojem rádoby autentičnosti, ale mně z toho bolely oči. Herecké výkony jako od začátečníků, tam jsem jim nevěřil ani lítost ani radost. Nicméně jednu stáru jim dám, Musí se nechat alespoň námět příběhu ze života, nehrál si na všehoschopnou supermanku 15-tiletou Moniku, která se dokáže postarat o další 2 děcka, prostě to přirozeně psychicky nedala. Také mi nevadily časté přeřeky či slovní opravy "herců", i to zdánlivě, i když velmi zdaleka, lehce nabízelo autentičnost projevu. Ale na lepší hodnocení to u mě rozhodně nebude. Třeba budou další díly lepší a lepší, avšak již beze mě. ()

kohout08 

všechny recenze uživatele

Jedna za nápad. Zpracování, jakože ty herci nebo co to bylo fakt hrůza. Občas jsem se musel tomu zasmát jak se tam hádali. To mi přišlo vtipný. :D Kamera taky docela otřesná no. Jak todle může pustit někdo do světa? Ještě v hlavním vysílacím čase? Očekávám tak 2-3 díly a poputuje to někam hluboko do nočních hodin. A nebo se to stáhne celý z vysílání. ()

Burcak96 odpad!

všechny recenze uživatele

Váážně?:D Z tohodle jsem tak zmatená jak zničeho,nevím jestli to mám brát vážně nebo jak to vůbec brát..ale nechápu jak něco takového může někdo odvysílat . Herecké výkony naprosto otřesné a když už i divákovy je trapně za herce,něco je asi špatně. ()

Zanian odpad!

všechny recenze uživatele

Co je na tom dokumentární? Maximálně to dokumentuje příšerné herecké výkony a dementní producenty a scénáristy! ()

Smells odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně.Myslím,že jsem neviděl nikdy nic horšího.Snad nejhorší jsou herecký výkony a kamera !! ()

Reklama

Reklama