Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

A budou a budou... znás dělat idioty. Toho člověka, co tohle nechal projít až na obrazovku televize bych ukřižoval. Prima se prostě vytáhla. Asi ten kanál zablokuji kódem a pak se půjdu mlátit do hlavy tak dlouho, dokud to číslo nezapomenu. Jsou to packalové. ()

mike007 

všechny recenze uživatele

Tento dokument je amatérsky udělán, s tím s místními odpaďáky musím souhlasit, ale možná právě proto mě zaujal. Hrají tam neherci, žádné známé ksichty z českých telenovel a amatérská kamera se k tomuto žánru hodí, přidává tomu na dramatičnosti. Původně jsem chtěl dát čtyři hvězdičky, ale velmi mě zklamal díl s rodinou z Pardubic, který se převážně natáčel v Praze a bůh ví kde ještě a z Pardubic tam bylo jen několik záběrů asi aby se neřeklo ... Tenhle neduh budou mít nejspíš všechny díly ... ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

No dobře,jedna hvězdička za ty sociální případy.Ale z té kamery se mi dělalo fyzicky špatně.Nedělám si srandu,opravdu! ()

PanZahadnyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli zde hrají neúspěšní kandidáti DAMU, náhodní kolemjdoucí či snad profesionální herci, ale herecká úroveň je tady tak otřesná, že zabíjí veškerý pokus vyvolat emoce u diváka nebo ho dokonce "vystrašit" životními příběhy znázorněných postav. Špatná intonace, gestikulace, mimika, která doprovází směšné dialogy opravdu realisticky nepůsobí, tudíž nikoho nezaujme, a pokud přece jenom ano, tak bych toho křižovatkového fajnšmekra vážně chtěl potkat, anebo radši nechtěl. Bohužel tato krutovláda podprůměrné televizní tvorby je zdejší současnost. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Je to takové ze života. Lidské asi jako náš prezident. Pro národ knedlíků fajn ''oddechovka'' u které ''můžou vypnout'' a neřešit hlouposti po náročné šichtě. A co, vole? Třeba objevíme nového Cary Granta. ()

Nirwen odpad!

všechny recenze uživatele

Témata aktuální, uznávám. V příčetnějším zpracování by to bylo snad i zajímavé.. Takhle je to jenom nekoukatelný vyblitek a parodie na dokument. ()

Compadre odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole! Co to mělo bejt?? Osudy obyčejných lidí servírované v té nejhorší podobě..herecké(??) výkony byly asi ty úplně nejhorší co jsem kdy v televizi viděl (a to nekecam) a další totální průser byla kamera..kolikrát jsem měl pocit že týpek s kamerou (záměrně nepíšu kameraman) s tim aparátem regulérně upad..no, mohlo to vypadat úplně jinak, ale to by se muselo trochu víc investovat.. ()

Reklama

Reklama