Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

urboss odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl (č.5), a to ten s blonďatou dcerou studentkou a matkou alkoholičkou. Jelikož s negativně působícím alkoholem bohužel mám v rodině zkušenost, tudíž tento díl jsem ze své opatrné zvědavosti zhlédnul. A nestačil jsem se divit, co TV Prima vyblila na obrazovky. Sakra, pro koho je vlastně tenhle ubohý, hraný dokument?! Do autentičnosti (jestli se o to štáb vůbec pokoušel) mu toho chybí strašně moc, mimo jiné- špatné herecké výkony, nepravděpodobný scénář (při třeba jen jediné návštěvy matky alkoholičky, nemůže proběhnout tolik "rozmanitých" věcí směrem od matky). Musím se zeptat. Opravdu tyto příběhy hrají přímí účastnící? Jestli nějakou náhodou ano, tak si nedovedu představit souhlas-nesouhlas oné matky, vůbec je to celé přitažené za vlasy. A co ta malá dcerka? K ní nemáte alespoň trochu úcty, že to musí celé prožívat ještě před kamerou?! Možná ani nemusíte, protože i ona hraje svoji roli velmi nevěrohodně. Abych to shrnul. TENTO "DOKUMENT" JE VÝSMĚCH VŠEM KDO MAJÍ PODOBNÉ A HLAVNĚ REÁLNÉ PROBLÉMY! Vůbec se neopovažuju podívat na další díly! Zopakuji, pro koho je tento výsměch vůbec určený?! Pro lidi, co mají jiné starosti, tak si "odpočinou" zase u jiných?! Dovolím si tvrdit, ať už je to pro kohokoliv, rozhodně né pro ty, kterých se to byť jen lehce týká. Čistokrevný ODPAD. Kdyby bylo ještě něco pod odpadem.. není co řešit. No, ale dcera byla pěkná :D ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano další ODPAD do sbírky a Prima má nato skoro monopol (NOVA zdárně sekunduje) můžou říkat že je to ze života ale je to tragédie, TV zábava je ve sračkách a dna ještě nedosáhla. 0 od 0 pojde. ()

EVIM odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem o 1* kvůli námětu, ale převedení jednotlivých námětů a samotné podání divákovi je..., na tu ubohost jsem nenašel slovo. ()

maxnot odpad!

všechny recenze uživatele

Sice témata jsou ze života, ale natáčel to Zdenek Troška jako nějaké další díly Kameňáků a Z pekla štěstí!! Bohužel nemáme z pekla štěstí my, že jsme to viděli. :-( ()

Ducii 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla jeden díl a ten se mi líbil obsahově, zpracování ale bylo dost děsivé. Jak už tu někdo psal - amatérské. Je to hodně nekvalitně natočené, dialogy jsou zvláštní umělé, špatně hrané... ()

Wurths 

všechny recenze uživatele

Jedna za to, že jsou případy ze života. Ale herecké výkony, kamera a amatérské provedení mi nedovolují dát víc. Hrůza. ()

karlboy odpad!

všechny recenze uživatele

žumpa. nic pitomějšího jsem snad v televizi neviděl. a to si jinak ujíždím na různých béčkových prasečinkách. never go full retard ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Máme tady dva seriály o příbězích ze života, oba s podobným rozpočtem. Stopy života a Křižovatky života. Stopy jsou nabité hvězdami, Křižovatky komparzisty. Kamery a technika a zpracování u Stop je profesionální,u Křižovatek hodně televizní, místy amatérské. Příběhy nejsou u Stop psané špatně, ani u Křižovatek, ale komparzisti to zabili, nejhorší je, že to režírovali a propůjčili se tomu takoví režiséři jako Pan Hořínek. Je to proměnlivé, ale. Někdy herecké výkony jsou relativně koukatelné, ale někdy neskutečně přehrávají.Je fajn, že dal někdo šanci komparzistům si zahrát,ale tak jim dám 3-4 obrazy a obsadím to levnýma hvězdama. Kdyby tam Prima dala hvězdy ze svých seriálů,kterých má požehnaně,tak to není tak amatérské a hlavně by to mělo lepší sledovanost.200tisíc v hlavním vysílacím čase je pro Primu málo, proto to taky vždy tak rychle zrušili a ted to dovysílávají na Lovu. ()

nattyxh odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarádka tam hrála dceru v nějaké rodině s problémy.. A říkala, že je to všechno nahrané a nic z toho není pravda... A herecký výkony těchto rodinných příslušníků? To fakt ani nestojí za komentář... ()

hlemyzd52 

všechny recenze uživatele

Strašně mě naštval ten příběh, kdy si jedna nána umanula, že si nechá dítě, které měla odnosit své kamarádce. A vůbec že soud rozhodl, že má právo si dítě nechat, i když má geny její kamarádky a ta koza s ním nemá nic společného. Dost hnusná krádež dítěte! Kdyby si mé hlemýždě chtěl někdo takhle nechat, tak mu udělám ze života peklo... ()

Analnik odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý potrat. Trhá mi to koule. Už po dvou dílech marně hledám v bytě další pytlíky na blití. Po třech dílech jsem upadl do hluboké deprese ze které mě nedostalo ani pět gramů ganji. V takových chvílích hořce lituji, že nejsme tak pokrokoví jako KLDR a nemáme zavedenou cenzuru. Vždyť i na školní besídce jsou k vidění lepší herecké výkony než v tomhle análním výplachu. Nejsmutnější je na tom ten "dokumentární" styl, kterým byl tento "majstrštych" natočen. Marně se snažím představit si cílovku tohoto seriálu... jsou to lidé po lobotomii?...mentálně retardovaní psi?...prokaryotní organismy? Nevím. Nemůžu ani přijít na to, jakým nedopatřením se tato věc mohla vůbec dostat do televize a kdo to mohl natočit. Je to RA-KO-VI-NA! Spalte to než to bude mít děti. Díky ()

Reklama

Reklama