Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

Matysek1984 

všechny recenze uživatele

Kamera otřesná, pořád se klepala, asi to mělo budit dojem rádoby autentičnosti, ale mně z toho bolely oči. Herecké výkony jako od začátečníků, tam jsem jim nevěřil ani lítost ani radost. Nicméně jednu stáru jim dám, Musí se nechat alespoň námět příběhu ze života, nehrál si na všehoschopnou supermanku 15-tiletou Moniku, která se dokáže postarat o další 2 děcka, prostě to přirozeně psychicky nedala. Také mi nevadily časté přeřeky či slovní opravy "herců", i to zdánlivě, i když velmi zdaleka, lehce nabízelo autentičnost projevu. Ale na lepší hodnocení to u mě rozhodně nebude. Třeba budou další díly lepší a lepší, avšak již beze mě. ()

Casspy 

všechny recenze uživatele

Jsem pro každou srandu, ale čeho je moc, toho je příliš. Kamera mi tak ani nevadí, ale co ti herci/neherci? Opravdu to mělo působit, tak jak působí? Jeden díl a konečná, tedy určitě z mé strany a veřejně se přiznávám, že mě to z ukázek celkem zajímalo. A vůbec co ty komentáře? Znuděný, monotónní, neosobní hlas? K dokumentu fajn, ale toto? Nic proti nikomu, ale další špatná volba..10 minut a mám dost. Primo, Primo, tohle ne. Nikdy jsem odpad nedala, a ani nedám. Za pokus/snahu 1 hvězda s opravdu přivřenýma očima.. ()

Reklama

Eraser.Head odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejjednodušší způsob jak dostat rakovinu. Ani člověk povýšený, hledající pobavení v kýči a bahně plebs, se nemůže nadřazeně vysmát nuznosti dílka. Kdybych věděl, na co se to chystám dívat, raději bych se nechal vší silou nakopnout do varlete. Aspoň bych se pozvracel bolestí fyzickou a ne hnusem. Ale připouštím, že to někdo může shledat jako přijatelnou zábavu. Každému jeho fetiše, že? ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Skloubit dohromady vyhrocené příběhy, které jedou podle scénáře, ale zároveň se snaží tvářit, že se jedná o skutečnost zpracovanou stylem reality show, je v tomto provedení neuvěřitelně otravná záležitost. Všechny ty vymyšlený hádky, záchvaty vzteku a ječení od podprůměrných herců, ve formátu falešné reality show, tvoří totální dno současné televizní zábavy. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Sama se divím svému hodnocení. Když jsem viděla před nedávnem jeden z dílů, tak mi přišlo toto černé hodnocení naprosto oprávněné. Ovšem nyní jsem si říkala, že se více vzdělám a pustím si pořad od prvního dílu a třeba i změním názor. Někdy se docela vyplatí svůj názor přehodnotit. U tohoto seriálu mě dost zajímá příběh, který je mnohdy docela nejapně natočen a vůbec herecky velmi laicky podán. Zajímají mě příběhy, které mají co nabídnout, takže ze 40ti dílů mě zaujme pořádně třeba jen 20, a i tak dost nadávám na zpracování. Odměňuji tedy třemi hvězdami pouze ty potencionálně dobré scénáře. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama