Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Mr.Atsor 

všechny recenze uživatele

Já u Čechů samozřejmě nečekám, že bychom si vlastní produkci ohodnotili především kladně, ale já budu plavat proti proudu. Ke zhlédnutí mne donutil rozhovor s Leošem Marešem ve Forbesu. Na show jsem se velmi těšil a byl jsem mile překvapen. Zejména Miloš Knor a Patrik Hezucký celému pořadu dodávají komičnost a zábavnost. Leoš Mareš navíc plní to, co slíbil, člověk se nad jednotlivými otázkami musí zamyslet a je překvapený. Kombinuje se tu tedy zajímavost až záhadnost s legrací a českým humorem. Rozhodně to není nuda, a proto dávám 5*! ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kopii Britského pořadu, který jsem měl možnost také shlédnout. A můžu říct že mě česká verze baví víc. Chápu že lidi co viděli Britskou verzi a řadí se mezi fanoušky, tak tu českou po peti minutách odsoudí a už se dál dívat nebudou. Např 4 díl jsem měl záchvaty smíchu prakticky celý. V britské verzi sem se pousmál vždy párkrát za díl. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je celkem zajímavé, že země odkojená pořady typu Riskuj, Videostop, AZ-kvíz, Nejslabší máte padáka, Kufr, Chcete být milionářem, Taxík nebo O poklad Anežky České není schopna převzít tenhle dokonalý britský soutěžně-zábavně-naučný pořad tak jak existuje. Je celkem zajímavé, že se Prima snaží zanechat na tomto pořadu svoji stopu asi jako když si pes značkuje svoje území močí. Výsledek je ale v obou případech stejný - moc se nezmění, naopak je to akorát všechno zbytečně mokré a smrdí to močí. Je celkem zajímavé, že nabídka na roli moderátora, který má mít charisma vůdce, vědomosti profesora, smysl pro humor internetu a dekorum prezidenta, nebyla schopna nabídnout nic lepšího než je Leoš "nerd brýle" Mareš, který akorát čte správné odpovědi z kartiček a přiděluje body. Je celkem zajímavé, že místo sečtělých lidí, před které když je postaven problém ve formě zapeklité otázky, tak se snaží přijít na správnou odpověď, náš národ reprezentují baviči, u kterých nejvíce vede toaletní humor a již od začátku očividně nepravdivé, stěží zábavné historky. Je celkem zajímavé, že po položení otázky je většinou ticho, hosté se snaží spíš vymyslet vtip a nechtějí se ztrapnit, takže klakson zvoní zřídka a Patrik "Alan Davies" Hezucký nehraje zábavného idiota s idiotsky geniálními otázkami a odpověďmi. Je celkem zajímavé, že humoru a otázek je tam zřejmě tak žalostně málo, že v jednom díle jsme si užívali zpívání pana Koháka a opravu zaseknutého klaksonu místo zákeřných otázek, což při půlhodinové stopáži je docela všeříkající. Je celkem zajímavé, že je pořad ořezán o General Ignorance, že v něm je žalostně málo v ČR obecně známých mylných informací, že v něm je žalostně málo otázek týkajících se ČR, že místo krátkých úderných zvuků jsou tam klaksony písní, které si pak hosté raději pouští než aby pomocí nich hádali. Je celkem zajímavé, že tomuhle pořadu musím dát jen jednu hvězdičku, i když bych mu rád dal plný počet. Ale celkem zajímavé věci stranou - jsem rád, že se Prima snaží adaptovat různé cizí televizní formáty (Got Talent, Family Feud, Whose Line is it Anyway, nyní QI). Jednou to vyjít musí. FYI v původní verzi tohoto komentáře bylo místo sousloví 'celkem zajímavé' napsáno 'naprosto depresivní'. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Maximální spokojenost. Všichni moc dobře víme, jak to s těmi soutěžními a podobnými show na těch našich českých televizích chodí. Většina jich je úplně zbytečná, trapná, nezábavná a říkáte si, proč na to vlastně koukáte. Toto je příjemné překvapení, humor (místy sice ne moc inteligentní, ale účinný), který vám zaručeně rozpohybuje bránici - už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál. Zatím i celkem slušný výběr hostů, i když někdy Leoš šlápne vedle (viz. například druhý díl - úplně zbytečný Zbigniew Czendlik). O bodování tam moc nejde, to nikoho nezajímá. Hlavní jsou hosté a jejich výběr - ti také budou určovat, zda trend tohoto pořadu bude vzestupný a nebo klesající. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Reaguji až po druhém dílu. Nechci tvrdit, že je to trapné, někdy jsem se i díky Banášové zasmál (v 1.části byl dobrý Knor), ale klidně si nechám těch pár desítek dalších dílů ujít. U druhé části jsem nevydržel do konce (trapné, podbízivé dvojsmyslné vtipy, kterým se směje jenom Mareš). Raději jdu spát, protože kdybych se na to díval do konce, asi bych díky ustavičnému smíchu neusnul. A to je taky hloupý vtip hodící se do tohoto pořadu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama