Reklama

Reklama

Diskuze

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

*Oprava, ne člena kartelu, ale člověka, který imigroval z Mexika a vyšplá se do pozice šéfa mafie až v USA - konkrétně v Los Angeles. Podobně jako to bylo u Tony Montany.

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Comida

Podle všeho půjde o třetí verzi v současnosti - první sleduje italského verze mafiána, druhá imigrant z Kuby a třetí bude sledovat člena kartelu z Mexika. Alespoň na začátku to tvrdili. Doufám, že Coeni jako vždy napíšou skvelý scénář a Guadagniho Suspirie (jediné, co jsem od něj viděl) se mi taky líbila, tak snad to nepokazí.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Merengues9

to máš pravdu, na druhú stranu guadagnino ešte nenatočil nič zlé a minimálne je asi tak tisíckrát lepší režisér jak ten sráč fuqua

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

No neviem. Videl som od neho sice len polovicu Call Me by Your Name, ale nedopozeral som to. Tak snad bol problem len v teme.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Comida

Comida (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jestli se bude jednat o přímý remake Scarface (1983), či o starší verzi Scarface  (1932), nebo bude děj zasazen do současnosti?

na příspěvěk reagoval JamesSi

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Že vznikne další zbytečný remake, s tím jsem se smířil. Ale že to navíc bude dělat ubožák Fuqua, to je už opravdu blasfémie.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

V rámci zachování politecké korektnosti by měl být nový mafiánský boss migrantem z muslimské země jménem Muhammad Al Montim. 

na příspěvěk reagoval Venum

johny10

johny10 (hodnocení, recenze)

Snad to přizpůsobí době jako oba předešlé filmy. V současnosti by to nemuselo být špatný. Žádný nový Tony Montana by tam nebyl a zároveň by se to drželo klasickýho konceptu gangsterovek. Akorát ten Diego Luna vypadá jak mladý Al Pacino, tak snad z toho neudělají opravdu jenom sprostý remake a vykrádačku.

bohhous22

bohhous22 (hodnocení, recenze)

Těžko říct,kam se to vrtne.Zřejmě bude Scarface Snoopdog a od toho se odvíjí prostředí hudba počet fucku za sekundu a nic hlubšího se nekoná. Už teď to spojení Fuqua - Scarface postrádá smysl a souvislost!!!

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Fuqua páchá křížovou výpravu proti filmovým klasikám? Čmuchám z toho druhé GTA: San Andreas :-)

Těším se, až sem přiběhne Yoshitsune a poučí mě, že i verze s Al Pacinem je remake, hehe.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Phantasma

Phantasma (hodnocení, recenze)

Předem odsouzeno k záhubě. Tony Montana je jen a pouze Al Pacino. A to platí navždy ...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Venum

Venum (hodnocení, recenze)

No , podle toho co ctu , mame tu remake , remaku.. Scarface s Al Pacinem , nemuze byt napodoben , ani vykraden , jelikoz ten film je unikat ve svem zanru. Tohle dostane dobry 40% a po nejaky dobe se na to zapomene , amen

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Neviděl jsem od Yatese nic jiného než Pottera, ale snad nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že může pouze překvapit. Fénixův řád nebyl špatný film, ale později mi přišlo, že Yates Pottera úplně pohřbil instantní „temnou“ atmosférou, kterou se pokoušel vyrobit různými našedlými/nazelenalými/nažloutlými filtry, ale emoční dopad nikde.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Yates je sračka! Ani si nedám tú námahu a nezistím, ako sa vlastne číta jeho meno!

xmy

xmy (hodnocení, recenze)

Jsem na to zvědavej. Nečekám žádně veledílo, ale jako fanoušek předchozích dvou dílů určitě kouknu :)

 (hodnocení, recenze)

V hlavnej úlohe Ben Affleck, ženský element stvárni Kristen Stewart a všetky špeciálne efekty vrátane krvi budú robené s CGI. No nebude to bomba? V úlohe bossa mexického kartelu Danny Trejo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, JohnMiller

Příspěvek byl smazán administrátorem.

G.THOMPSON

G.THOMPSON (hodnocení, recenze)

Čekám od toho další nudný stereotypní akčňák. Dnešní akčňáky nestojí za nic a jsou neskutečně sci-fi.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

pan Hnědý

pan Hnědý (hodnocení, recenze)

baXter

Ano Scarface 1983 byl remake, ale s hereckým diamantem Al Pacinem(!) a navíc pod lupou De Palmy, který měl zasebou Blow Out, Dressed to Kill, Carrie a desítky dalších filmů, zatímco Yates jen poslední čtyři průměrné díly Harryho Pottera, který je námětově úplně odlišný. Tolik zkušeností Yates nemá, než měl De Palma. Na druhou stranu někteří tvůrci umí zázraky - zde bych si to moc přál, protože tohle sérii mám rád.

Sunny.69

Sunny.69 (hodnocení, recenze)

To jako vážně?? To jako  vážně zase někdo zničí jeden z mých oblíbených filmů špatnými a neschopnými herci a zbytečnými, trapnými hypermoderními efetky?? Když v dnešní době neexistuje herec, který by nějakou takovou roli mohl hrát a nevypadal přitom směsně...Tak jak to sakra chtějí natočit? Svět se řítí do záhuby!

Kletus

Kletus (hodnocení, recenze)

Mě by bylo fuk jestli se dělá remake nebo ne.Ale jen v případě, kdybych viděl za posledních 5 let alespoň jeden dobrej remake.

Uživatel Kletus smazal svůj příspěvek.

Stíba

Stíba (hodnocení, recenze)

DePalmova verze je v souvislosti s tou od Howarda Hawkse něco mezi remakem a volnou insiprací, přece jenom je tam oproti ní hodně příběhových změn. Uvidíme co přinese tahle novinka, snad půjde svojí cestou a nebude vykrádat, každopádně to bude mít hodně těžké.

West

West (hodnocení, recenze)

U jinýho filmu by mě to nevadilo. Ale u Scarface jsem proti tomu aby se natáčel Remake. F*Ck!

na příspěvěk reagoval baXter

Související novinky

Nový film Lucy Guadagnina nabírá obsazení

Nový film Lucy Guadagnina nabírá obsazení

01.06.2021

Režisér Luca Guadagnino (Dej mi své jméno, Suspiria) má v budoucnu natočit novou verzi mafiánského dramatu Zjizvená tvář, ještě předtím si ale italský auteur hodlá natočit malé nenápadné drama Bones … (více)

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

11.08.2016

Ve Zjizvené tváři z roku 1932 sledoval Howard Hawks vzestup a pád irského gangstera Tonyho Camonteho. Ve Zjizvené tváři z roku 1983 sledoval Brian de Palma vzestup a pád kubánského gangstera Tonyho… (více)

Reklama

Reklama