Reklama

Reklama

Recenze (8)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

To je tak, když máte oblíbeného herce, kterej posledních pár let hraje skoro pořád jen v samých shitech, ale vám to stejně nedá a chcete si z tej jeho filmografie ukousnout co nejvíc zasmrádlých kousků. A to je případ právě tady Dannyho Dyera, borce, co měl na začátku nultých let našlápnuto stát se dalším zajímavým hercem, co jich je v Great Britain neurekom. Njn, ale znáte to, účty se neptaj, tak halt vezmu jakoukoliv roli (a nejlépe tu v nekonečným seriálu /EastEnders/). Assassin je typickej příklad jeho posledních filmů, nudnej, rovnou odsouzenej na DVD nosiče a většinou diváků odmávnutej (viz. místní hodnocení celých pětatřiceti uživatelů). Oh, Danny boy... I still waiting. Aspoň, že toho nájemnýho zabijáka zahrál až tak blbě, že to bylo až zábavný... tím zvráceným způsobem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jamie se živí jako nájemný zabiják, ale po jedné z fušek zjistí, že po něm zaměstnavatel chce, aby navdávkem zabil svojí novou holku. Domluvit se nejde a tak si vrahoun se srdcem musí vybrat. Co si zvolí je asi jasné. Pro mě tak trochu guilty pleasure. Danny Dyer se na nájemného zabijáka s klidným hlasem absolutně nehodí, ale ta role mu nejde takovým způsobem, až je zábavné ho sledovat. Gangsteři se chovají jako pitomci, zabijáci poslaní na zabijáka jsou výstavní jelita a ochrance mafiánského sídla bych nesvěřil na hlídání ani ledničku, ohrožovanou ze zahrady chromým yorkshirákem. Ale dohromady to tvoří kupodivu koukatelný celek, který mě bavil od začátku do konce. Cesty Páně jsou halt nevyzpytatelné. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude alespoň v něčem zajímavé, ale tohle je prostě promarněný potenciál. Nájemní vrazi, to je něco, co mě vždycky fascinovalo a fascinovat mě bude. Tohle je ale tak jalové a nudné provedení, že vás to pořádně nemá čím zaujmout. Škoda, ale ono těch dobrých filmů s podobným názvem opravdu moc není. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší výkon herce v roli zabijáka.Dyer to vůbec nedával,hrál uplně na hovno,navíc jak z něj,tak z těch ostatních udělal rejža a zbytek štábu úplný trotli,a tohle potvrdila zejména ta poslední scéna.40%. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

príbeh total klišé.............aktuálne, pri sledovaní toho filmu sa mi vybavil Nemcov so svojou milenkou LOL...........3* je asi veľa, ale no, ok ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem doufal, že to je nějaký vychytaný plán, který se odhalí až ve finále. Bohužel není, je to skutečně prostoduchý příběh o zamilovaném nájemném vrahovi přecpaný všemi klišé, na které si kdo vzpomene. ()

Lamarr 

všechny recenze uživatele

Místy trošku utahané, ale něco málo do sebe to má. Ovšem až se mě někdo za týden zeptá, co mě na filmu zaujalo za scénu, už si asi těžko vzpomenu. ()

Reklama

Reklama