Reklama

Reklama

Úžasný příběh o zázračném uzdravení delfíní samičky Winter nekončí. Po smrti její náhradní matky se odhodlaný tým, který v předchozím filmu Můj přítel delfín zachránil Winter život, opět schází, aby našel truchlící samičce novou společnici. Od doby, kdy mladý Sawyer Nelson (Nathan Gamble) a odhodlaný tým nemocnice v Clearwateru pod vedením doktora Claye Hasketta (Harry Connick Jr.) zachránili delfíní samičku Winter, už uplynulo několik let. S pomocí doktora Camerona McCarthyho (Morgan Freeman), který pro Winter vyvinul umělou ocasní ploutev, dokázali zachránit její život. Fascinující pravdivý příběh Winter však zdaleka nekončí. Delfíní samička totiž přijde o svou náhradní matku Panamu. Je najednou sama, truchlí a nejeví o nikoho zájem, dokonce ani o svého nejlepšího kamaráda, chlapce Sawyera. A co hůř: hrozí, že ji převezou do jiného akvária. Podle amerických zákonů se totiž musí delfíni chovat v páru. Doktor Haskett a jeho tým pro ni hledají společnici. Když už se zdá, že milovanou Winter ztratí, objeví se náhle naděje jménem Hope. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (35)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $42,019,914Tržby Celosvetovo $52,419,914Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ absolútne zbytočné pokračovanie, ktoré už nemá čo ponúknuť, príbehová planoba už bez patričnej iskry /40%/ ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu Winter. Delfína jež přišel o ocas. Od událostí prvního dílu uplynuly 3 roky. Ačkoliv se podařilo vyvinout pro Winter protézu, a zachránit jí tak život. Rozhodně není vyhráno. Akvárium funguje skvěle. Je otevřeno pro veřejnost, nadále funguje i jako nemocnice pro mořské živočichy. Největší hvězdě delfínici Winter se daří skvěle. Potíže ovšem nastanou ve chvíly kdy zemře starší samice delfína, Panama. Naše hrdinka se trápí. Nedokáže se smířit se ztrátou své přítelkyně. A dle zákonů USA nesmí být v akváriu pouze jeden delfín. Pokud se nepodaří rychle sehnat novou samici. O Winter přijdou. Pokud by se přece jen podařilo delfínici sehnat, ještě hrozí reálné nebezpečí že si na sebe se stávající obyvatelkou nezvyknou a vše bude i přesto ztraceno. Pokud se vám jednička líbila, dvojka rozhodně nezklame. Opět natočeno podle skutečné události. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu zde chybí ten efekt překvapení,že je celý ten příběh opravdu podle pravdy,ale pořád lepší film jako tento co je možná někdy sladší než karamelka než filmy co děti (je to film hlavně pro ně a ne ,že ne ) sledují a jsou jen agresivní a nic jiného.Ono někdy neuškodí zhlédnout něco co ve vás zbudí pocit ,že svět přece jen někdy muže být ideální nebo se tomu alespoň muže přibližovat a ne jen plný zla a nespravedlnosti.Za mě 65 % a tři hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Delfín je údajně nejinteligentnější zvíře na světě. I proto o něm natočili třeba zrovna tento film, který není úplně zlý, ale je takovou klasikou se zvířátky, která neurazí, nenadchne, nenaštve a ani nerozlobí. Hezká od začátku do konce. Smutná také jen přiměřeně, protože tyhle rádoby Disney spektákly nemůžou dopadnout jinak než happyendem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pôvabnú a sviežu jednotku vystriedala "klasická" dvojka: akvárium má nového obyvateľa, ktorému treba pomôcť a za každú cenu sa vracajú staré známe postavy a to napriek tomu, že pre dej nemajú žiadne opodstatnenie, no producentom pripadalo blbé nedať ich sem, keďže boli v jednotke. Decká odrástli a už nie sú sympatické (a odhalilo sa, že nevedia príliš dobre hrať), dospelí v čele s Morganom Freemanom sa potĺkajú po móle a nudne mudrujú. Úplne zlé to ale nie je, občas to dojme či rozosmeje a má to príjemne pozitívnu náladu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Nathan Gamble je přírodní blonďák. Pro svou roli si ale vlasy musel obarvit na tmavě hnědou. (SONY_)
  • Film se natáčel v Clearwateru na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama