Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

castor 

všechny recenze uživatele

Za originalitu Two Night Stand rozhodně body nedostane. Stačí jedna sněhová vánice a je hotovo. Dějově nepřekvapí, i když v závěru vlastně jo (policejní stanice), jenže diváka z toho spíš bude bolet hlava. Je to jednoduché, možná proto, aby se to náctiletým divákům co nejvíc přiblížilo a zanechalo v nich dojem, že něco podobného by se klidně mohlo stát i jim. Známe to dobře. Nečekaná láska, nějaká ta překážka, často v podobě nešťastných nedorozumění. A často vycucaných z prstu. Potkají se a je to fajn – něco se stane – snaží se to napravit – a mají se rádi ještě víc. Naštěstí dialogy nepsal žádný blbec, ti dva do sebe slušně ryjí a tu postupnou chemii jim docela věříme. Na druhou stranu žádnou psychologickou hloubku nečekejte (stejně nečekáme), i když výsledek možná hned tak nesplyne se stovkami podobných romantických jednohubek. Na Analeigh Tipton jsem si musel chvíli zvykat, zdá se však, že stejně jako Miles Teller se o svou hereckou budoucnost rozhodně nemusí obávat. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand vypadalo zajímavě v traileru a hlavní hereckou dvojici můžu, takže jsem si řekl proč to nezkusit. Max Nichols začne se zajímavými záběry a titulky, které mě hodně pobavily a pak se vrhne na zápletku. Zápletka není složitá a ani zas tak originální, ale hlavní herecká dvojice jí zvládne utáhnou skoro po celou délku filmu(až na ten konec, který není nejhorší, ale dovedu si ho představit jinak). Filmu rozhodně pomáhá, že nemá přepálenou stopáž, a že dialogy a děj mají svižné tempo a nestačí začít nudit. Obyčejný milý film na večer, který rozhodně neurazí a může jen a jen potěšit. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Max Nichols si pre svoj celovečerný debut nemohol vybrať lepšiu ústrednú dvojicu ako práve Milesa Tellera a Aneleigh Tipton. Funguje medzi nimi veľmi dobrá chémia a aj s využitím iba veľmi malého množsvta interiérov a priestoru pred kamerou vedia zahrať veľmi emotívne a miestami aj dosť zábavné pasáže. Humor funguje veľmi dobre, dramatické scény už trocha kulhajú a nevedia dosať z človeka tú správnu emóciu ale ako oddychovka funguje film veľmi dobre. 78% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená romantická komedie, která sází hlavně na dialogy mezi hlavními postavami. Premisa i děj jsou dost jednoduché, ale to filmu naštěstí na ničem neubírá. Všem je samozřejmě od začátku jasné, jak to celé dopadne, ale už jsem viděl mnoho žánrově podobných filmů, které nestály za nic, proto jsem za každý takový kousek rád. A i když hlavní herecké duo moc nemusím, sem (a k sobě) hezky sedli. 75 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cítím dost odsuzující vibrace z tvé strany postele." Pokud by mi v posteli přistála sympatická slečna, tak bych si asi taky dokázal nevzpomenout na jakýkoli nápad, jak otevřít zasněžené dveře. I pohoďák Alec je dokázal neotevřít a tak mě mohl s Megan pobavit trénováním kvalitního sexu, hraním zhuleného ping-pongu nebo dlabáním tříletého banánu s hořčicí. A taky mi připomněl nespravedlnost, že v době, kdy mi ještě neměl kdo zakazovat sex na jednu noc, existovalo internetové připojení jen ve snu. Ono je to asi jedno, protože v mém světě platí rovnice: prsa + internet = sex, kdežto penis + internet = sebeuspokojování u porna. Takže jsem vlastně o nic nepřišel a tohle mě prostě bavilo. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama