Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Recenze (111)

emma53 

všechny recenze uživatele

" Co děláš v pátek večer? Žiji svůj sen:" To není špatné, mít den, který bude jen můj se svými sny, žel život je trochu jiný a těch snových dnů je pramálo. Příjemná jednohubka o bouři citů ve sněhové bouři v jednom uzavřeném bytě v NY. Hned po Milesově parádní jízdě za bicími ve filmu Whiplash to asi nebyla nejlepší volba, ale tady se Miles ukázal zase jako jiný človíček, který má také svoje bolístky na duši, ale hned tak se o nich nedozvíte. Megan, kterou si střihla Analeight Tipton byla roztomilá a krásná osoba, kde jsem nepochopila její absenci nápadníků. Byla to taková filmová střední cestička, kterých máme na výběr obrovské množství a já se obávám, že tenhle snímek upadne brzy v zapomnění. Potenciál měl tenhle snímek přece jen daleko větší, jen se s ním trochu víc pomazlit ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie s průměrnými herci. Humor se zde prakticky nevyskytuje což je pro mne výrazným negativem. Sledovat se film dá, ale jsou lepší kusy. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cítím dost odsuzující vibrace z tvé strany postele." Pokud by mi v posteli přistála sympatická slečna, tak bych si asi taky dokázal nevzpomenout na jakýkoli nápad, jak otevřít zasněžené dveře. I pohoďák Alec je dokázal neotevřít a tak mě mohl s Megan pobavit trénováním kvalitního sexu, hraním zhuleného ping-pongu nebo dlabáním tříletého banánu s hořčicí. A taky mi připomněl nespravedlnost, že v době, kdy mi ještě neměl kdo zakazovat sex na jednu noc, existovalo internetové připojení jen ve snu. Ono je to asi jedno, protože v mém světě platí rovnice: prsa + internet = sex, kdežto penis + internet = sebeuspokojování u porna. Takže jsem vlastně o nic nepřišel a tohle mě prostě bavilo. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Ne, nemyslím si, že to byl Bůh. To je směšný. Myslím, že to udělala moje babička, ale netuším jak.“ – „Jo, to dává smysl.“ Pohodová romanťárna. Chemie mezi hlavními představiteli docela funguje a sem tam se člověk i zasměje. Zvážnění vcelku překvapí, ale to je zároveň to jediné, čím může jinak naprosto předvídatelný příběh malinko vychýlit. Akorát je škoda, že právě od toho „zjištění pravdy“ snímek ztratí veškerou šťávu, začne se táhnout (což je u stopáže pod 90 minut vždycky problém) a na konci je to už jedno klišé za druhým. Ve výsledku tak jde o průměrnou jednorázovku. „Loni jsem mohla říct: Jsem v přípravce na medicínu, což zní dost působivě, že? Ale pak jsem odpromovala a už to nemůžu říkat.“ – „V tvém profilu to pořád je.“ – „No, víš, ještě jsem to nezměnila.“ – „Nezaložila sis ten profil před dvěma dny?“ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná konverzační záležitost, kterou společně táhnou netuctově krásná Analeigh Tipton a Miles Teller, který by se se svým vzhledem obyčejného, nevýrazného kluka odvedle možná neumístil v žebříčku "Top Sexy Hollywood Actors", ale zato působí jako v pohodně kluk. A to je dobře. I takových herců je třeba. Někdy už se člověk cítí "přejezený" té Hollywoodské krásy a dokonalosti:) A v případě Analeigh a Milese jejich příběh vyzní uvěřitelně a opravdově už jen proto, že nejsou jak Barbie a Ken. Úžasný scénář, plný chytrých a pohotových konverzací, v nichž je krásně vidět, že intelektuálně na tom ti dva byli úplně stejně. Skvěle se vzájemně doplňovali a sedlo jim to spolu. Žádné bezduché tlachy a bezvýznamné kecy. Two Night Stand je ideálním filmem, kdy máte chuť na nějakou vztahovou konverzačku, která dokáže zároveň i pobavit a nepůsobí křečovitě. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašně příjemná romantická komedie, kterou trefně vystihuje přívlastek "nenucená". Nenucené herecké výkony, nenucené dialogy, které nešustí papírem a nenucená atmosféra. Ideální na pohodový večer. Jsem ráda, že v Hollywoodu poslední dobou vzniká víc a víc inteligentních romancí o mladých (pro které chovám ve svém srdci zvláštní místečko) na místo neuvěřitelných osudových lásek ve stylu Danielle Steel. Je to příjemná změna. Hlavní hrdinové jsou obyčejní lidé bez bohatých rodičů, střechy nad hlavou a finančního zázemí, takže konečně nedostanete z postav mindrák a nebudete si vyčítat, že ve dvaadvaceti nemáte vlastní auto, pět kreditek a bohatého papá - dokonce se s postavami snadno ztotožníte. Jediným trnem v oku pro mě zpočátku byla Analeigh Tipton, na jejím místě bych si dokázala představit plno dalších hereček, naštěstí se svým otravným projevem a nesympatickým ksichtem do role podivínky a hysterky zapadla. Ambice jsou kravina. Vážně, je to jako chytat páru. Ať už si myslíš, že chceš cokoliv - jako třeba práci, modrou stuhu, fajnovej stůl, pěknou kancelář - jakmile to dostaneš, jsi zmatená, protože nebudeš tak šťastná jak sis myslela, že budeš. Pak tam budeš sedět a říkat si "Proč nejsem šťastná? Vždyť mám tenhle stůl." Protože existuje jinej stůl, vždycky tady bude něco lepšího, než ti tvoje ambice velí mít. Takže je tu ta další věc a když to dostaneš, tak přijde něco dalšího. Je to začarovaný kruh. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sice jsem Analeigh Tipton nevěřil tu problémovou holku, co si nemůže najít kluka, ale po pár minutách, až vyprchalo takové to trapné nevědomí, že se s Milesem Tellerem (kterého furt extra nemusím, ale vybírá si dobré role) určitě hodně sblíží, velice příjemná oddychovka a jeden chladný večer se všemi atributy dobré feel good romanťárny...85% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Za originalitu Two Night Stand rozhodně body nedostane. Stačí jedna sněhová vánice a je hotovo. Dějově nepřekvapí, i když v závěru vlastně jo (policejní stanice), jenže diváka z toho spíš bude bolet hlava. Je to jednoduché, možná proto, aby se to náctiletým divákům co nejvíc přiblížilo a zanechalo v nich dojem, že něco podobného by se klidně mohlo stát i jim. Známe to dobře. Nečekaná láska, nějaká ta překážka, často v podobě nešťastných nedorozumění. A často vycucaných z prstu. Potkají se a je to fajn – něco se stane – snaží se to napravit – a mají se rádi ještě víc. Naštěstí dialogy nepsal žádný blbec, ti dva do sebe slušně ryjí a tu postupnou chemii jim docela věříme. Na druhou stranu žádnou psychologickou hloubku nečekejte (stejně nečekáme), i když výsledek možná hned tak nesplyne se stovkami podobných romantických jednohubek. Na Analeigh Tipton jsem si musel chvíli zvykat, zdá se však, že stejně jako Miles Teller se o svou hereckou budoucnost rozhodně nemusí obávat. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně sympatická romantická komedie, po němž Analeigh Tipton poskočila v mém cute listu zase o něco výše a Miles Teller jen potvrzuje svůj povedený čuch na projekty. I obyčejná konverzačka dvou mladých lidí se dá v současnosti natočit zábavně a bez jediné hluché minuty. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet pre indie romantiku ale bohužiaľ nie príliš dobre vymyslená story (hlavne záver so získaním kontaktu je úplné scenáristické WTF, ktoré urobí z oboch hlavných postáv psychopatov) Výborná chémia medzi symptatickími a hlavne dobre hrajúcimi hercami to ťahá veľmi hore. Slabších 7/10 hlavne kvôli tomu ako mám tento žáner rád ale je to trochu škoda, pretože veľmi dlho má ten film na viac. Ale samozrejme je to stále príjemnjšie a lepšie než všetky tie shity s Kutcherom, Butlerom, Heiglovou atď. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba hovorím, že je to jeden s tých lepších filmov Millesa Tellera. Námet už poznáme, príbeh to nemá prakticky žiadny a celé to stojí na vtipnej situácii, že on a ona sú uväznení v byte, pretože vonku je snehová kalamita. Nič prevratné, ale hlavne vtipné a o to tu predovšetkým ide. Ústredné duo dokáže spoľahlivo potiahnuť film. Mňa to bavilo, inak povedané nenudil som sa. 80% - 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná konverzačná romantika. Príbeh sám o sebe síce toho veľa neponúkne, ale tie dialógy ma bavili, k tomu ešte niekoľko situačných scén, na ktorých som sa pousmial a k spokojnosti mi už viac nebolo treba. Na spríjemnenie večera ako stvorené. Lepší priemer. 65/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Další tuctová romantická komedie ve stylu nemají se rádi, mají se rádi, říkal jsem si. Jo, je to tak, ale je na ní něco originálního a krom toho je vtipná a příjemná. Analeigh se mi líbila už v Manhattan Love Story a MIles vůbec nebyl kokot jako jinde. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Úžasně vtipná and kouzelná romcom s okouzlujícím obsazením (Miles Teller mě momentálně dostává všude, kde se objeví). Dlouho už jsem se takhle nesmála nahlas. Navíc film umí přejít nečekaně na vážnou vlnu, která vůbec nebyla na škodu. V tomhle filmu se dnešní generace určitě najde. Obvious Child, Comet a Two Night Stand jsou pro mě zlaté trio nečekaně povedených a upřímných romcom za minulý rok, na které se kdykoliv podívám znova. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Mne sa toto naozaj páčilo, som si oddýchla pri tom. Bola som nastavená na to, že mi Teller bude liezť ako obvykle na nervy, ale nestalo sa. Možno preto, že tu nepôsobil ako namachrovaný macher. Práve Tipton mi tam neskutočne vadila. Nevadil mi ani sladký koniec a pesničky vybrali tiež výborne. Som naozaj spokojná. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stylová romantická komedie, stojící převážně na skvostných konverzacích nesourodé dvojice, která je proti své vůli po sexu na jednu noc, uzavřena v jednom malém bytě. Film je svižný, baví a na postavy je díky skvělým hercům, radost pohledět. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rande pribratého sionistu s ušatou blbkou, čo má na chrbte vytetovaný barkód. Romantická záverečná fáza je akceptovateľná, ale tie neustále sexuálne kecy, to je na porazenie. Podľa tohto filmu normálne rande už neexistujú. Film sa chce hrať trochu na Hlavne nezáväzne, ale nemá na to ani humorom, ani hereckým šarmom a už vôbec nie scenárom. ()

Reklama

Reklama