Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cítím dost odsuzující vibrace z tvé strany postele." Pokud by mi v posteli přistála sympatická slečna, tak bych si asi taky dokázal nevzpomenout na jakýkoli nápad, jak otevřít zasněžené dveře. I pohoďák Alec je dokázal neotevřít a tak mě mohl s Megan pobavit trénováním kvalitního sexu, hraním zhuleného ping-pongu nebo dlabáním tříletého banánu s hořčicí. A taky mi připomněl nespravedlnost, že v době, kdy mi ještě neměl kdo zakazovat sex na jednu noc, existovalo internetové připojení jen ve snu. Ono je to asi jedno, protože v mém světě platí rovnice: prsa + internet = sex, kdežto penis + internet = sebeuspokojování u porna. Takže jsem vlastně o nic nepřišel a tohle mě prostě bavilo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sice jsem Analeigh Tipton nevěřil tu problémovou holku, co si nemůže najít kluka, ale po pár minutách, až vyprchalo takové to trapné nevědomí, že se s Milesem Tellerem (kterého furt extra nemusím, ale vybírá si dobré role) určitě hodně sblíží, velice příjemná oddychovka a jeden chladný večer se všemi atributy dobré feel good romanťárny...85% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tohle mi netušeně sedlo, možná i proto, že s názory toho kluka (na práci, ctižádostivost, …) se ztotožňuji. Samozřejmě, že záminka, jak z jedné noci náhodného sexu (domluvené za pět minut přes internetovou seznamku) udělat dvě, které musí sympatický pár strávit pospolu, byla za vlasy přitažená (sněhová kalamita v NY? :-)). Ale koho to tlačí, když se po prvotní nevraživosti zamilovával tak nenuceně, přirozeně a nevyhnutelně? ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Taková ta oddychovka pro všechny, co mají rádi netradiční teen komedie (ono hrdinové už teen nejsou, ale sorry, chovají se tak). Především konverzačka, která nenudí, je to v podstatě two man/woman show a stopáž nějaká hodina a 20 minut je strašně fajn. Jen ten konec byl trochu hodně WTF (nechat holku zabásnout, protože chcete zjistit její příjmení je trochu moc a když mu ona během minuty odpustí, to je taky trochu moc). ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená romantická komedie, která sází hlavně na dialogy mezi hlavními postavami. Premisa i děj jsou dost jednoduché, ale to filmu naštěstí na ničem neubírá. Všem je samozřejmě od začátku jasné, jak to celé dopadne, ale už jsem viděl mnoho žánrově podobných filmů, které nestály za nic, proto jsem za každý takový kousek rád. A i když hlavní herecké duo moc nemusím, sem (a k sobě) hezky sedli. 75 % ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama