Reklama

Reklama

Zápisky o dospívání

  • USA Two-Bit Waltz
Trailer

Obsahy(1)

Dospívání není lehké pro nikoho. A pro Maude to platí dvojnásob. Během jediného týdne je vyloučena ze školy, zavržena svou nejlepší kamarádkou a odkopnuta chlapcem, kterého "miluje". A aby toho nebylo málo, ještě jí zemře babička, která své vnučce odkáže pět milionů dolarů, ovšem pod jednou podmínkou – pokud půjde studovat na vysokou. To však Maude rozhodně nemá v plánu. Navíc jí v těžké situaci nijak nepomáhá ani její divoce výstřední rodina. S osmnáctinami na krku se Maude musí ponořit do světa sebepoznávání, jinak o dědictví přijde. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný malý film. Neviem čo za indivíduá to tu hodnotili (myslím, že jediní čo ten film videli sú tí čo zanechali komentár) ale v tomto prípade by som sa na to veľmi nespoliehal a nedal sa odradiť. ()

anythingelse 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu na to, že to napísala, natočila a zahrala tak mladá osoba musím povedať, že som dlho váhal s hodnotením. Chvíľami som sa celkom bavil, občas však výrazne nudil až bol otrávený. Každopádne film má v sebe kúsok akéhosi čara a dá sa tam nájsť pár zaujímavých či zábavných momentov. Najslabším článkom bol pre mňa jednoznačne Jared Gilman. Na toho sa pozerať nedalo. ()

Reklama

Reklama