Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pistachio (Dana Carvey) je po rodičích Ital, pracuje jako číšník a nechápe svou impulzivní potřebu neustálých mimických proměn. Jeho otec Fabbrizzio (James Brolin) mu totiž dosud neprozradil, že patří k dávnému rodu mistrů proměny, kteří vládnou pozoruhodnými schopnostmi. On sám se dokáže proměňovat v nejrůznější slavné osobnosti a díky tomu si umí zjednat přístup na jakékoliv místo. Tyto magické schopnosti však v sobě skrývají i nebezpečí, zvlášť když se proti Fabbrizziovi postaví jeho dávný nepřítel - zločinec (Brent Spiner), který hodlá ukrást nejvzácnější poklad na světě. S pomocí půvabné Jennifer (Jennifer Espositoová) se Pistachio naučí svůj tajemný dar ovládat a osvobodí unesené rodiče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně veselý film o rodině, která se umí dokonale převléknout za někoho jiného, i opačného pohlaví, a chránit tak svět. Jen ten vnuk (Dana Carvey) se nějak nevyvedl, nosí slipy na hlavě, ale když mu unesou rodiče, spolu s dědou odhalí své skryté schopnosti. Zloducha hraje Data ze Star Treku. DVD: Tentokrát mají bonusy jen holandské titulky: komentář režiséra a hlavního herce, vystřižené a prodloužené scény včetně alternativního konce filmu, film o filmu (i se záběry z natáčení), hudební video Lil Fizz, a trailer plus dva jiné. Film 0/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 2/4 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Otevírá se vám nůž v kapse při sledování koncentrovaných trapností Roba Schneidera či Martina Lawrence? Vy malověrní! Dana Carvey vás šmahem přesvědčí, že jste ani netušili, co to trapnost doopravdy je! No dobrá, evidentně jde o film pro děti a ta imitace Al Pacina byla geniální (say hello to my little friend!), takže jedna hvězdička za ni. ()

Reklama

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Film,ktery by se mel jmenovat"Pan stupidity",nebot stupidni je u nej uplne vse-od scenare,pres rezii i herce.Cele je to trapne,vubec to neni vtipne a je to spis ukazka toho,jak nema vypadat film.Presne tohle jsem cekal a jen me zajimalo,jestli to tak opravdu je.Po zhlednuti jsem nevericne kroutil hlavou a pustil si"Dobyvatele ztracene archy"(boze diky,proto takovehle filmy mame!).Jasna a cista nula. ()

Kozy9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je už niečo. Kto nevidel neuverí MoD je tak zlý film, že prestáva byť filmom. Vlastne neviem ani povedať čo autori sledovali pri tvorbe tohto veľkolepého zlyhania ludstva samého. Dana Carvey by si zaslúžili povraz za to ako zprznil filmové umenie. Trápne, úychylné, nevtipné, prekonbinované, adolescentné, úbhohé, dekadentné, podčasové, debilné, lacné, chybné, choré, nelogické, iracionálne, nevýrazné, nechutné, do neba-volajúco zlé. Čistých 0.00000000000000000000000%, nikdy viac.... hanba. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Pistachio (Dana Carvey) je již odmalička hnán touhou se převlékat za jiné osoby, ale netuší, že tato touha je jejich rodinným tajemstvím - které jeho předkům po staletí umožňovalo pod různými převleky konat dobro a potlačovat zlo. Když jsou jednoho dne uneseni jeho rodiče, musí dědeček Pistachiovi toto tajemství odhalit, a ten se musí vydat na dlouhou cestu za záchranou svých rodičů, a zničení dávného nepřítele Devlina Bowmana ... Tak nevím, co jsem komu udělal, že se musím koukat na takovéto filmy, asi jsem musel být v minulém životě pěkný parchant, že mne teďka Hollywood takhle trestá. Pitvořící se hlavní hrdina, kde jeho převlek za želvu při návštěvě Turtle klubu patří ještě k tomu rozumnějšímu, co film nabízí - fakt síla. K tomuto filmu by měli tvůrci dodávat flašu hodně tvrdého alkoholu, protože bez totálního bezvědomí se na něj dívat nedá... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama