Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pistachio (Dana Carvey) je po rodičích Ital, pracuje jako číšník a nechápe svou impulzivní potřebu neustálých mimických proměn. Jeho otec Fabbrizzio (James Brolin) mu totiž dosud neprozradil, že patří k dávnému rodu mistrů proměny, kteří vládnou pozoruhodnými schopnostmi. On sám se dokáže proměňovat v nejrůznější slavné osobnosti a díky tomu si umí zjednat přístup na jakékoliv místo. Tyto magické schopnosti však v sobě skrývají i nebezpečí, zvlášť když se proti Fabbrizziovi postaví jeho dávný nepřítel - zločinec (Brent Spiner), který hodlá ukrást nejvzácnější poklad na světě. S pomocí půvabné Jennifer (Jennifer Espositoová) se Pistachio naučí svůj tajemný dar ovládat a osvobodí unesené rodiče. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Paulie26

Paulie26 (hodnocení, recenze)

Zdravím, neměl by někdo tenhle film? Je to taková vzpomínka na dětství a rád bych to viděl. Díky 😀

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Vůbec jsem u toho filmu nepochopil scénář a námět.Byl takový divný,hodně zpackaný,odfláknutý.Výsledek mluví za vše,jeden z nejhorších filmů,které jsem kdy viděl

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

U tohoto filmu jsem se zasmal tak jako dlouho ne. Zdejsi hodnoceni mi pripada prehnane. Melo by to byt asi nekde na 60 procentech.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Naprosto souhlasim. Když jsem ten film viděl tak jsem se musel smát od začátku do konce. Nejvíc mně odrovnala scéna v želvym klubu :) A dost mně překvapilo to hodnocení tady. Ale za mně to má 5*

ph4a

ph4a (hodnocení, recenze)

Opravdu nechápu takhle nízké hodnocení. Každému musí být jasné že nejde o intelektuální film ale o situační zábavu vloženou do podivného příběhu. Kromě několika vtipných okamžiků jakoby vytržených z němé grotesky film obsahuje mnoho velmi slušných nezapomenutelných hlášek. Film v angličtině je nemastný neslaný, český dabing ho posouvá mnohem dál, na DVD je bohužel jen ruské stereo a české velmi nepodařené titulky.

Reklama

Reklama