Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pistachio (Dana Carvey) je po rodičích Ital, pracuje jako číšník a nechápe svou impulzivní potřebu neustálých mimických proměn. Jeho otec Fabbrizzio (James Brolin) mu totiž dosud neprozradil, že patří k dávnému rodu mistrů proměny, kteří vládnou pozoruhodnými schopnostmi. On sám se dokáže proměňovat v nejrůznější slavné osobnosti a díky tomu si umí zjednat přístup na jakékoliv místo. Tyto magické schopnosti však v sobě skrývají i nebezpečí, zvlášť když se proti Fabbrizziovi postaví jeho dávný nepřítel - zločinec (Brent Spiner), který hodlá ukrást nejvzácnější poklad na světě. S pomocí půvabné Jennifer (Jennifer Espositoová) se Pistachio naučí svůj tajemný dar ovládat a osvobodí unesené rodiče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

choze 

všechny recenze uživatele

Otevírá se vám nůž v kapse při sledování koncentrovaných trapností Roba Schneidera či Martina Lawrence? Vy malověrní! Dana Carvey vás šmahem přesvědčí, že jste ani netušili, co to trapnost doopravdy je! No dobrá, evidentně jde o film pro děti a ta imitace Al Pacina byla geniální (say hello to my little friend!), takže jedna hvězdička za ni. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost při které mě napadá: Ten pitvořící se hejkal nemá žádnou soudnost než aby šišlal jako George Bush sr a jr zároveň! Aby si na hlavu navlékal spoďáry a vřážel hlavu do dortů? Ale zábranit aby takové filmy vznikaly( nebo se do této země Kameňáků a Marešů dostaly) je boj s větrnými mlýny! ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Snímek", na který je i nejnižší možné hodnocení příliš lichotivé. Nepopsatelně zblitíhodná splácanina. Nevermore, please, NEVER ! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvotřídní propustka do blázince. Nemám moc ve zvyku shodovat se z místním hodnocením, ale musím konstatovat, že tenhle skvost se opravdu po právu nachází, tam kde si zaslouží.0% ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Desivý výjav. Zaujímalo by ma, kto na toto dal peniaze. Dana Carvey bol skvelý ako sidekick Mikea Myersa, ale t... toto tu...? Na druhej strane je film veľmi nepredvídateľný - človek čaká, že príde niečo, čo sa aspoň bude tváriť ako humor - a stále ostane prekvapený. ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné, trapné, příšerné, dementní - no to prostě nejde popsat. Dana Carvey byl dříve dobrý komik, ale dneska je to debil. Ani děti se u toho nemůžou bavit. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie. Jako malému se mi to líbilo, ale dnes už by mě to asi neoslovilo... "Kde máš tátu?" :D ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych tu měl popsat kvality tohoto veledíla musel bych být sprostej. A to nechci. Stačí scéna se želvou a víte, že je něco hodně špatně. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně veselý film o rodině, která se umí dokonale převléknout za někoho jiného, i opačného pohlaví, a chránit tak svět. Jen ten vnuk (Dana Carvey) se nějak nevyvedl, nosí slipy na hlavě, ale když mu unesou rodiče, spolu s dědou odhalí své skryté schopnosti. Zloducha hraje Data ze Star Treku. DVD: Tentokrát mají bonusy jen holandské titulky: komentář režiséra a hlavního herce, vystřižené a prodloužené scény včetně alternativního konce filmu, film o filmu (i se záběry z natáčení), hudební video Lil Fizz, a trailer plus dva jiné. Film 0/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 2/4 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na komédiu tohto štýlu, sa človek musí cítiť. Pretože každý deň vám to môže prísť ináč. Ako vedúci výroby tu pôsobil samotný, jedinečný Adam Sandler, takže jeho štetec je cítiť. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Když tak zpětně přemejšlim, tak zjištiju, že to byla totální kravina! Nechápu jak se mi to mohlo líbit, ale líbilo se mi to:) ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jsem pyšný na to, že mám u tohohle filmu nejvyšší hodnocení. Fakt je, že jsem ho viděl naposledy někdy v osmé třídě, ale tou dobou se mi to docela líbilo a pár vtipných momentů mi v hlavě taky utkvělo. (Tedy myslím, že jsou z tohohle filmu.) ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Já tedy opravdu dávám odpad velmi sporadicky, protože vím jaká práce na filmu je, ale tohle bylo natočeno naprosto zbytečně. To je mučení. ()

Reklama

Reklama