Reklama

Reklama

Mé potrhlé já

  • USA Kristin's Christmas Past (více)
Trailer

Obsahy(1)

Atraktivní třicátnice Kristin Cartwrightová se už dříve odcizila své rodině. Když si večer lehá do postele, ani netuší, že se ráno probudí do té nejabsurdnější, nejděsivější noční můry svého života - do Štědrého dne před sedmnácti lety, aby si zopakovala ty nejhorší Vánoce svého života! Jenže tentokrát se dokáže nejen vrátit v čase zpět do roku 1993 a napravit svou pošramocenou minulost, ale jedním rázem si dokáže zajistit i dokonalou budoucnost, tedy život v současném roce 2013. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Očakával som niečo so sto krát zrecyklovaným scenárom, tak ako to býva pri tých nespočetných amerických vianočných TV filmoch. A napokon sa z toho vykľulo celkom milé prekvapenie s veľmi dobrým posolstvom a atmosférou. Navyše ako Shiri, tak aj Hannah, pôsobili veľmi sympatickým dojmom. Scenár bol fajn, hoci miestami niektoré situácie pôsobili až príliš absurdne, ale dalo sa na to pozerať. Dialógy neboli až tak plytké ako pri ostatných podobných filmoch tejto kategórie, takže už len vďaka tomu má tento film niečo navrch. Len škoda, že to bolo tak jasne predvídateľné - ale tak, ako inak by mal skončiť vianočný film? ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi námet, ale po všetkých tým marvelovkách vieme, že by zmenila všetko a takto to nefunguje. Ale ja by som tiež chcel stretnúť seba, keď som mal 17 aby som sa prefackal. 1 z 5 ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar vánočního příběhu. Návrat zpět k obnově svého ja bylo zajímavé ale ne extra vydařené. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Viděl bych to asi tak, že to šlo udělat na dva způsoby. Způsob číslo jedna by asi chtěl lehce nadutější prkenici, než se dostávala týmu Jima Falla. Angažovat, třeba mne napadá, Cameron Diaz nebo Drew Barrymore a udělat z toho lehce lacinější taškařici ve stylu Mejdan v Las Vegas. A nebo štědrost investorů stačí pouze na Shiri Appleby a tak nezbývá než dát světu malou vánoční asi komedii televizního střihu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Neviem či to bolo tým, že sa mi dobre pozeralo na Shiri Appleby alebo ma film zaujal svojím celkovým dojmom. Každopádne niesom jeden z tých, ktorí cez sviatky pozerajú nemastné-neslané vianočné filmové polotovary, ktoré nám podsúva komerčná televízia, pretože zo všetkej tej klišovitosti mi je na grc, ale Vianočný sen.. no, ten má niečo do seba. Slabšie štyri hviezdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama