Reklama

Reklama

Mořské panny z ostrova Mako

(seriál)
  • Austrálie Mako Mermaids (více)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(68)

V pokračování H20 sledujeme Zaca, který se proměnil v mořského muže a ohrožuje tři mladé mořské panny z ostrova Mako. (Netflix)

Recenze (18)

DDCC 

všechny recenze uživatele

Na volné pokračování velice zajímavé, jen se mi nelíbí, jak naprosto odbočili od pravidel z H2O.. Všichni mají xxx schopností a prsteny a umí toto a támto.. a nemusí se bát úplňku.. H2O se zdálo v tomto být mnohem "reálnější".. z Mako Mermaids máme hezkou pohádku.. a ještě bez nějaké teen lovestory.. :) ()

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto ma dostalo na kolená. Ten chlapec s tou ligotavou plutvou bol TOP a tie slečny ma budú chodiť v noci strašiť. Videla som veľa častí z pôvodného seriálu a určite nebol tak stupidný ako toto jeho údajné pokračovanie. Myslím že pri tomto ma potešilo že po mojom hodnotení kleslo číslo o percento a z modrej sa stala šedá. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

komunita mořských panen dostane mentální breakdown, když se jeden muž omylem stane [maskulinní alternativou mořské panny] a naruší safe space ikonické třpytivé jeskyně. tři obviněné ryboholky jsou vyloučeny z komunity a středoškolní drama je na světě. tenhle sequel k H2O selhal už jen z toho důvodu, že se adekvátně nejmenuje H2O2 - stejně jako peroxid vodíku vám totiž vybělí mozek. ()

klertecka odpad!

všechny recenze uživatele

No tak to ne:)))))) Nejstupidnější, nejnudnější a nejtrapnější seriál co jsem kdy bohužel viděla. Radši bych dostala drátem do oka než být nucená sledovat aktuální program Disney Channel. To je totiž pro oči mnohem menší zlo než ty saláty co vysílají. ()

kerkulka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně, hodně, ale fakt HODNĚ špatný H2O... Disney už by se měl přestat snažit úpěnlivě tlačit na pilu "originality, vtipnosti a miláčka mainstreamu" a raději se nad vším alespoň pozastavit a zamyslet, jelikož tohle už nesmrdí jen rybinou.. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jeho předchůdce, má 'Mako Mermaids' zajímavější příběh a nové nápady. Herci / herečky jsou sympatičtí, možná proto jsem si tenhle seriál oblíbil. Chvílema je to napínavé, a sem tam se objeví nějaké ty vtipné chvilky. Rozhodně lepší než H2O: Justt Add Water. Není to jen o nějakém mladíkovi, který se snaží neprozradit svoje "mořské" tajemství, nebo o tom, jak se mořské panny snaží být jako lidi, je toho mnohem víc. ()

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

Seriál přímo ideální pro svou cílovku děvčata 8 až 14 a proto dvě hvězdy. Pro mě ani náhodou jediné co stálo za to bylo se podívat na tři celkem ucházející slečny. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

H2O Part Two. S presvedčením, že staré trio pohotovo nahradí trio nové, značne podobné a s presvedčením, že nový kontext príbehu a morský pán - herec s tajuplným menom Chai Romruen - prinesú novú vlnu popularity okolo vyčerpaného námetu sa na druhej strane sveta pustili do seriálu Mako Mermaids. Ono to má svoje kvality - odtiaľ tá jedna hviezdička - lenže tie sú prekryté značnou povrchnosťou a prapodivným scenárom v rámci ktorého jednotlivé postavy kolísajú od dielu k dielu v škále od nenávisti k láske. Okrem toho som nadobudol pocit, že Lucy Fry, zrejme zamýšľaná ako hlavná postava, je v tieni Nixie v podaní Ivy Latimer. Ostatné postavy sú najmä vinou nevýrazného scenára nedotiahnuté. A hoci je vidno snaha o zatraktívnenie známeho námetu, nedá sa povedať, že by Mako Mermaids boli lepšie než originálne H2O. Skôr naopak. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení. I když seriál nemá vysoké hodnocení, věřím, že by mohl mít další pokračování. Potenciál tam je velký, a možnosti též. Je to nakonec příjemná oddychovka. Problém jsem měl jen s 1. Sérií, jde mi nebyla jedna herečka sympatická. Zbytek jsem překousl, a postupně si zvykl. Není to sice jako H2O, ale 3. Série to rozjela ve velkém, a nechybí ani vtipné scény. Těch je tu nakonec více, než v H2O. Kouzla a magie jsou všude. Poznámka: Ke konci 3. Série na vás čeká příjemné překvapení. Hvězdiček 3 ()

anousek odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne a ještě jednou ne. Už H2O bylo stupidní ale alespoň to mělo nějaký příběh. Jenže, když odešla jedna z hlavních postav a byla nahrazena jinou, tak už to šlo do háje a nyní na to ještě navazují a aby to oživili, tak tam strčí mořského pána. Z toho co jsem viděla se mi chtělo zvracet a prostě jsem se osypala. Jestli mohu doporučit, tak bych to rozhodně nepouštěla malým dětem ale těm co se to líbí, tak se na to klidně dívejte. Já na to nejsem. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál . Líbí se mi jak oproti H2O pochází tyhle mořský panny z moře místo z pevniny . Taky to má svůj děj a tvoří se tam zajímavý příběh . ()

Archvile odpad!

všechny recenze uživatele

Teraz už viem čo to znamená psychické týranie. Najhorší seriál čo som kedy videl. Walt a Roy Disneyovi sa v hroboch otáčajú. ()

Twixy 

všechny recenze uživatele

Na to, abyste poznali, že je jedná o spin-off seriálu H2O: Stačí přidat vodu, nemusíte být žádný detektiv. I přesto, že seriál se od svého předchůdce poučil a pár věcí vylepšil, jeho šance dostat se z kategorie teen seriálových braků se stále blíží nule. Děj je mnohem zajímavější. V první serii tu máme tři "ostřílenější" mořské panny: vůdčí Lylu, sarkastickou Nixie a naivní Sirénu, které se snaží zabránit suchozemci Zakovi, (nedopatřením proměněn v mořského panice) aby získal trojzubec a zmocnil se kouzelného ostrova Mako. Efekty se výrazně nezměnily. Jelikož mají dívky se svými schopnostmi větší zkušenosti než jejich lidské předchůdkyně z H2O, mohou jich používat mnohem více a děj je také o něco dynamičtější, ovšem dialogy jsou pořád naprostá katastrofa. Prázdné univerzální promluvy a robotické fráze si postavy vyměňují jako horkou bramboru. Zdá se, jako by si seriál ani po návratu nedokázal vybrat cílovou skupinu. Seriál asi nemá záměr působit nějak edukativně, ale je jasné, že cílová skupina (hádám tak 10 let) se bude s postavami a jejich činy identifikovat, což mě celkem děsí. Postavy se totiž nenávidí, aby se pak zase mohly další epizodu usmířit, což by bylo v pořádku, kdyby k tomu měly pádné důvody, které ale jaksi scházejí. Romantické young adult prvky tak pozvolně přechazení v infantiní neurčito. ()

Reklama

Reklama