Reklama

Reklama

Tři mušketýři

(seriál)
  • Česko Mušketýři (více)
Trailer 7
Velká Británie, (2014–2016), 27 h 59 min (Minutáž: 54–59 min)

Předloha:

Alexandre Dumas st. (kniha)

Hrají:

Luke Pasqualino, Alexandra Dowling, Emily Beecham, Tom Burke, Santiago Cabrera, Peter Capaldi, Tamla Kari, Hugo Speer, Ashley Walters, Jim High (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál zasazený do ulic Paříže 17. století je současným pohledem na klasický příběh o skupině speciálně trénovaných vojáků a bodyguardů majících za úkol chránit krále a vlast. Mladý šermíř d'Artagnan je se svým otcem Alexandrem na cestě do Paříže, když jsou přepadeni v hospodě. Alexandre je zabit mužem, který se vydává za Athose z Mušketýrů. D'Artagnan se v honbě za pomstou vydá do Paříže Athose vyhledat a vyzvat ho na souboj. Mezitím jsou Athos, Porthos a Aramis pověřeni Trevillem, aby vystopovali ztracený kontingent Mušketýrů. Na jejich návratu je Athos konfrontován d'Artagnanem, ještě předtím, než je uvězněn za vraždu. Král nařídí Athosovu popravu. Porthos a Aramis požádají d'Artagnana o pomoc při pátrání po opravdovém vrahovi - a d'Artagnan dostane za úkol získat zpět dopisy, které královskému kurýrovi ukradl člen rudé stráže vydávající se za Athose... (Filmbox)

(více)

Související novinky

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

J. K. Rowling si našla nového hrdinu

J. K. Rowling si našla nového hrdinu

08.09.2016

S Harrym Potterem jsme se rozloučili v roce v roce 2007 (respektive v roce 2011, pokud mluvíme o filmech), letošní rok je ale velkým magickým comebackem. V červenci jsme dostali divadelní hru Harry… (více)

Reklama

Reklama